Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

A The Clone Wars animációs sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Hoppáááééééé! :D Ma reggel felkapcsolom a televíziót és elkezdem sorba léptetni a csatornákat. Odaérek az rtl-re és mit látok? :) Igaz,hogy az első évad volt,de én annyira meglepődtem,hogy csak egy kicsi kellett volna és kiköpöm a kávémat :lol: De csak ezen a héten lesz,minden hétköznap reggel 8 körül....utána már nem.....

Ezért sem nézek tévét. Ha kedvet kapok egy (vagy több) részhez, irány a DVD-lejátszó. :) Az RTL-eseket ismerve, a későbbi évadokat nem is nagyon fogjuk látni, mert túl "brutális" a reggeli/délelőtti idősávban ahhoz, hogy a kisebb gyerekek is nézzék... :roll:

1 hét és újra TCW :D

:rock:

Hozzászólás ideje:

Az RTL-eseket ismerve, a későbbi évadokat nem is nagyon fogjuk látni, mert túl "brutális" a reggeli/délelőtti idősávban ahhoz, hogy a kisebb gyerekek is nézzék... :roll:

Mit szólnának akkor a 4. évadhoz :D

Hozzászólás ideje:

Köszi csoli!

Ha jól látom a kis képből, a mentőakciót megint Plo Koon vezeti.

Elvégre rutinos már benne, a Felucia-n, a Lola Sayu-n és most a Kadavo-n is ő volt/lesz a mentőegység vezetője. :)

Szerkesztve: - Embo

Hozzászólás ideje:

Köszi csoli!

Elvégre rutinos már benne, a Felucia-n, a Lola Sayu-n és most a Kadavo-n is ő volt/lesz a mentőegység vezetője. :)

Más valaki nem tudná vezetni? :D Tudom hogy Dave Filoni Plo b*zi de azért néha előtérbe helyezhetnének olyan jedit is aki még meg se szólalt eddig.

Hozzászólás ideje:

Köszi csoli!

Kihagytad, hogy a Vanqor-on is ő jött Winduért és Anakinért.

Hozzászólás ideje:

Kihagytad, hogy a Vanqor-on is ő jött Winduért és Anakinért.

Még az is ott van, igaz.

Hozzászólás ideje:

Triviák is kerültek fel a Kidnappedhez és a Slaves Of The Republichoz. A személyes kedvencem a Kidnapped triviájában: The Kiros bird is the word. :lol:

Hozzászólás ideje:

Sőt a sztori-ark kommentár is megérkezett, ezúttal egy sneak-peak formájában, Ashley Ecksteinnel. :) Figyeljétek mi van a pólóján :D

http://www.starwars.com/explore/the-clone-wars/ep411/#!/media/commentary

Bárcsak érteném miről beszélgetnek :roll: Majd pár év múlva,talán....

Iszonyatosan várom már az új részt :D

Hozzászólás ideje:

Más valaki nem tudná vezetni? :D Tudom hogy Dave Filoni Plo b*zi de azért néha előtérbe helyezhetnének olyan jedit is aki még meg se szólalt eddig.

De ha már mindenképp Plo Koon (ugye láttátok az alábbi videóban Filoni asztalát és környezetét?-ez már beteg! :lol: ),

akkor eressze össze egy kicsit Grievouss-szel vagy Dookuval.

Az érdekelne, mit tud párbajban.

Hozzászólás ideje:

De ha már mindenképp Plo Koon (ugye láttátok az alábbi videóban Filoni asztalát és környezetét?-ez már beteg! :lol: ),

akkor eressze össze egy kicsit Grievouss-szel vagy Dookuval.

Az érdekelne, mit tud párbajban.

Így igaz :D

Hohó miket raktak itt fel suttyomban. :) Köszi csoli a guide képet. Jó kis rész lesz ez, bizonyítják az alábbi képek is.

Hú köszi a képeket, ezek honnan vannak? Mert én csak az öt preview képet találtam meg a hivatalos oldalon :hmm:

Hozzászólás ideje:

Wookieepedia-n azt írják, hogy:

A Deception és a Friends and Enemies című részek nem a Death Watch-ról szólnak majd, hanem Cad Bane és Obi-Wan akciójáról. :)

Szerkesztve: - Embo

Hozzászólás ideje:

A képek alapján ütős rész lesz ez is. :cool:

Szerintem olyasmi lesz a sztori, hogy Anakin kiszabadítja Ahsokát, majd a srác elindul Kenobiért (ekkor fut bele Dookuba), a lány pedig a fajtársai megmentésére indul. Sőt, az is lehet, hogy Dooku végez a királynővel. :clap2:

Wookieepedia-n azt írják, hogy:

A Deception és a Friends and Enemies című részek nem a Death Watch-ról szólnak majd, hanem Cad Bane és Obi-Wan akciójáról. :)

Ezek szerint a Death Watch-os szál nem trilógia lesz. Így viszont a Luxxal kapcsolatos korábbi elmélet is borulni látszik.

Hozzászólás ideje:

Jól megkeverték a dolgokat.

Ahsokás rész csak egyedüli lesz? Nehéz elképzelni. Aztán meg Bane együttműködik Obiékkal? Ajjaj mi lesz itt. :D

Nekem ebből a sztoriból az jön le, hogy Obi-Wan kvázi beépül a börtön rabjai közé és együtt kell dolgoznia Cad Bane-el. De nem létezik, hogy Bane nem ismer fel valakit, akivel már megküzdött a Tethen. Ráadásul minek ez a cirkusz hogy Anakinnal és Ahsokával is meg kell küzdenie csak hogy kitartson az álca?

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:

Nem szoktam megnézni az előzeteseket, de ezt most megtettem, mert már hiányzott a folytatás. Jövő szombat, igaz? :)

Hozzászólás ideje:

Mikor új rész lesz a héten, általában a hét közepe felé felbukkan az sw.comon a kezdőoldalon otromba szövegekkel egy új episode selector-ostól eltérő "epizódkép", ami elég jól szokott kinézni.

Ezeknek szöveg nélküli változatából már dobtam egyszer egy kisebb pakkot, hátha valakit érdekel, mert háttérképeknek sem rosszak egy szélesvásznú monitoron.

1 szó mint 100; íme egy újabb pakk:

battle of mon cala.jpg

mercy mission2.jpg

umbara.jpg

escape from kadavo2.jpg

Szerkesztve: - csoli1138

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.