Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Január 5. Hozzászólás ideje: 2012. Január 5. Ez durva volt Köszi Sky Nincs mit. Anakin nem bízta a véletlenre a dolgot, az biztos. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Január 5. Hozzászólás ideje: 2012. Január 5. Nincs mit. Anakin nem bízta a véletlenre a dolgot, az biztos. Azért az nem semmi ahogy a csávót ledobja a mélybe. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. Január 5. Hozzászólás ideje: 2012. Január 5. Nagyon várom és remélem a Királynő is így jár mint a csávó. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Január 5. Hozzászólás ideje: 2012. Január 5. Nagyon várom és remélem a Királynő is így jár mint a csávó. Szerinem nem fog. A végén megvilágosodik majd. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Január 5. Hozzászólás ideje: 2012. Január 5. Szerinem nem fog. A végén megvilágosodik majd. Kis naiv, zygerriaiból nem lesz szalonna... Válasz
Werebazs Hozzászólás ideje: 2012. Január 6. Hozzászólás ideje: 2012. Január 6. (szerkesztve) Egy kis érdekesség : Nem tudom hányan ismeritek az Avatar: Aang Legendája című rajzfilmsorozatot, de ezt egyszerűen muszály leírnom: A sorozat fő gonoszának, Ozai Tűz úrnak Mark Hamill kölcsönözte a hangját. Ezt gondolom mindenki tudja, aki ismeri azt a rajzfilmet is (aki meg nem tudta közülük, az szégyellje magát! ). Most gondolom mindkét csoport biztos azt kérdezik miért is érdekes ez? Nos először is: Ez itt Ozai, amint villámmal támad a fiára, akivel három évvel a kép készülte előtt ezt tette: csak engem emlékeztet ez valamire? A sebeiket és a hajukat figyeljétek! és akinek a lányát találjátok ki, hogy ki szinkronizálta! Grey Delisle, aki Padmé hangját is kölcsönzi a TCW-ben! Bónusz: az Avatar első évadának egy rakat epizódját Filoni rendezte, és Dee Bradley Baker kölcsönözte Appa és Momo (és gyakorlatilag az összes többi állatnak is) a hangját. Ezek aztán szépen összejöttek Szerkesztve: 2012. Január 6. - Werebazs Válasz
danityu Hozzászólás ideje: 2012. Január 6. Hozzászólás ideje: 2012. Január 6. Egyik kedvenc rajzfilmsorozatom az Avatar: Aang legendája. Mark Hamill szerepvállalásáról a sorozatban természetesen tudtam. Grey DeLisle a TCW-ben nem szinkronizál. Ő a CW-ben adta Padmé (+ Shaak Ti és Asajj Ventress) hangját. Igazából nem tudom, hogy a harmadik spoiler jelet miért használtad, de ezért én is használtam erre a három mondatra. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Január 6. Hozzászólás ideje: 2012. Január 6. Hooooolnaaaap Látom már nagyon várod. Válasz
Werebazs Hozzászólás ideje: 2012. Január 6. Hozzászólás ideje: 2012. Január 6. Egyik kedvenc rajzfilmsorozatom az Avatar: Aang legendája. Mark Hamill szerepvállalásáról a sorozatban természetesen tudtam. Grey DeLisle a TCW-ben nem szinkronizál. Ő a CW-ben adta Padmé (+ Shaak Ti és Asajj Ventress) hangját. Igazából nem tudom, hogy a harmadik spoiler jelet miért használtad, de ezért én is használtam erre a három mondatra. Igazad van ezt elnéztem Fogalmam sincs, hogy hogy csináltam, miközben háromszor is visszanéztem, és mindvégig TCW-nek olvastam. Ez mondjuk nem az első eset, hogy ilyen szórakozott vagyok, legutóbb az egyik vizsgámról csúsztam le, mert meg voltam róla győződve, hogy délután 3-kor lesz, miközben délben volt Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. Január 6. Hozzászólás ideje: 2012. Január 6. Szerinem nem fog. A végén megvilágosodik majd. Az egy kellemes meglepetés lenne. Ha valaki rájön hogy rosszat tett eddig és megváltozik azt nem kell agyonlőni. Válasz
Werebazs Hozzászólás ideje: 2012. Január 7. Hozzászólás ideje: 2012. Január 7. Escape from Kadavo normál Fileserve http://www.fileserve.com/file/FkXBssM/Star.Wars.The.Clone.Wars.S04E13.HDTV.XviD-ASAP.avi Filesonic http://www.filesonic.com/file/RvI8nvd/Star.Wars.The.Clone.Wars.S04E13.HDTV.XviD-ASAP.avi Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2012. Január 7. Hozzászólás ideje: 2012. Január 7. Ma estig dolgozom, úgyhogy ezek nem ellenőrzött linkek, de magam is ezt szedném, úgyhogy tessék: HD: http://www.fileserve.com/file/T3AMUDj normál: http://www.fileserve.com/file/Tx8pdXY Epguide kép is estére lesz csak az új részhez. De van egy plusz kép is; (Elöljáróban: Ahsoka rajongóknak egy nem semmi kép és esetleg a gyorsaknak egy nagyszerű Avatar is kilátásban) :-) Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Január 7. Hozzászólás ideje: 2012. Január 7. Köszi csoli! Várjuk a folytatást. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Január 7. Hozzászólás ideje: 2012. Január 7. (szerkesztve) Mit találtam nektek. http://www.youtube.com/watch?v=_lLlYpR4OPY&feature=feedu Dooku és Palpatine együtt lesznek, szemben Anakinnal! :o Szerkesztve: 2012. Január 7. - Ody Mandrell Válasz
Werebazs Hozzászólás ideje: 2012. Január 7. Hozzászólás ideje: 2012. Január 7. (szerkesztve) csoli, Ody Köszi mindkettőtöknek Szerkesztve: 2012. Január 7. - Werebazs Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2012. Január 7. Hozzászólás ideje: 2012. Január 7. (szerkesztve) Mit találtam nektek. Sőt: Windu Embo-ra fogja a kardját, aki Palpival igyekszik taxiba szállni és a Pre Vizsla immár kopaszon feszít fekete kardjával Ahsoka ellen. Úgytűnik nem lesz üresjárat a továbbiakban! Szerkesztve: 2012. Január 7. - csoli1138 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Január 7. Hozzászólás ideje: 2012. Január 7. Sőt: Windu Embo-ra fogja a kardját, aki Palpival igyekszik taxiba szállni és a Pre Vizsla immár kopaszon feszít fekete kardjával Ahsoka ellen. Úgytűnik nem lesz üresjárat a továbbiakban! Kemény dolgok lesznek itt. Obit vállon lövik? Válasz
Werebazs Hozzászólás ideje: 2012. Január 7. Hozzászólás ideje: 2012. Január 7. (szerkesztve) Stimmel a videó csoli! A hivatalos honlapra fel is került a következő epizód trailer-e, de ugyanaz, mint amit a nyáron kiadtak http://www.starwars.com/explore/the-clone-wars/ep414/ A slideok viszont érdekesek Úgy tűnik Bail, Mon Mothma, és Padmé Mandalore-on tárgyalni fognak néhány Szeparatista szenátorral. Nekem az jött le, hogy Lux és Ahsoka úgy találkoztak, hogy mindketten a tárgyalók testőrségének parancsnokai lesznek Szerkesztve: 2012. Január 7. - Werebazs Válasz
Embo Hozzászólás ideje: 2012. Január 7. Hozzászólás ideje: 2012. Január 7. Úgy néz ki , hogy Embo szerepelni fog több epizódban is. Rosszfiú lesz belőle, ahogy nézem! Ody, csoli köszi a linkeket/képeket. Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Január 7. Hozzászólás ideje: 2012. Január 7. Mit találtam nektek. http://www.youtube.com/watch?v=_lLlYpR4OPY&feature=feedu Dooku és Palpatine együtt lesznek, szemben Anakinnal! :o Palpi kezében nincsen fegyver, nem hiszem hogy ő küzdene Anakin ellen Dookuval, hisz lelepleződne egyből Válasz
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2012. Január 7. Hozzászólás ideje: 2012. Január 7. OMG! Az új rész számomra a sorozat eddigi legjobbja volt! Tökéletes zárása egy nagyszerű történeti szálnak. Na de írok is bővebben az epizód topikjába. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2012. Január 7. Hozzászólás ideje: 2012. Január 7. (szerkesztve) Palpatine Dooku és egy Magna Guard mögött van. Gondolom most is el akarják rabolni, mint ahogy majd később fogják Az, meg, hogy Embo is ott van, gondolom fejvadászokat is szerződtetnek ehhez. Szerkesztve: 2012. Január 7. - Darth_Phobos Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Január 7. Hozzászólás ideje: 2012. Január 7. Úgy néz ki , hogy Embo szerepelni fog több epizódban is. Rosszfiú lesz belőle, ahogy nézem! Embo eddig is rossz fiú volt. OMG! Az új rész számomra a sorozat eddigi legjobbja volt! Tökéletes zárása egy nagyszerű történeti szálnak. Na de írok is bővebben az epizód topikjába. Ne már...ennyire jó? Ez meglepett most. És hogy a sorozat legjobbja? Válasz
Werebazs Hozzászólás ideje: 2012. Január 7. Hozzászólás ideje: 2012. Január 7. (szerkesztve) Embo eddig is rossz fiú volt. Ne már...ennyire jó? Ez meglepett most. És hogy a sorozat legjobbja? Bitang izgalmas és pörgős, és ráadásul jó mély mondanivalója is van, úgyhogy igen, nálam is letaszította az Overlords-ot a dobogó legfelső fokáról Szerkesztve: 2012. Január 7. - Werebazs Válasz
Werebazs Hozzászólás ideje: 2012. Január 7. Hozzászólás ideje: 2012. Január 7. Escape from Kadavo 720ps web-dl, a csomagolás szerint legalábbis Filefactory http://www.filefactory.com/file/c112d3f/n/Star.Wars.The.Clone.Wars.S04E13.Escape.from.Kadavo.720p.WEB.DL.AVC.AC3.SWC.mkv Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Január 7. Hozzászólás ideje: 2012. Január 7. Köszi Werebazs! Lok! Jókat írtál a részről. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2012. Január 7. Hozzászólás ideje: 2012. Január 7. Köszi Werebazs! Lok! Jókat írtál a részről. Hová írta Lok? A rész topicja még üres...furcsállom is. És tényleg ilyen jó, nekem meg pont ezt kell estig kiböjtölnöm?... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Január 7. Hozzászólás ideje: 2012. Január 7. Hová írta Lok? A rész topicja még üres...furcsállom is. És tényleg ilyen jó, nekem meg pont ezt kell estig kiböjtölnöm?... Ironizáltam csak. Ígérte, hogy mindjárt ír, de aztán semmi. Válasz
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2012. Január 7. Hozzászólás ideje: 2012. Január 7. Ironizáltam csak. Ígérte, hogy mindjárt ír, de aztán semmi. Jó vanna, adódott más elfoglaltságom (Doctor Who ). De most, amíg ülepszik az ebéd, megírom. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.