Pildi Hozzászólás ideje: 2012. Január 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 7. (szerkesztve) Nagy izgalommal tekintek az epizód elé ilyen ajánlásokkal. Lehet, hogy előtte meg kéne nézni az előzőt is. Szerkesztve: 2012. Január 7. - Pildi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Január 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 7. Nagy izgalommal tekintek az epizód elé ilyen ajánlásokkal. Lehet, hogy előtte meg kéne nézni az előzőt is. Ráadásul mind a kettőt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2012. Január 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 7. Nagy izgalommal tekintek az epizód elé ilyen ajánlásokkal. Lehet, hogy előtte meg kéne nézni az előzőt is. Én pontosan ezt csináltam hajnalban: amíg lecsorgott a sima verzió, megnéztem a Slaves of the Republic-ot Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ágki Hozzászólás ideje: 2012. Január 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 7. Mit találtam nektek. http://www.youtube.com/watch?v=_lLlYpR4OPY&feature=feedu Azta Baromi jó Hogy mik lesznek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Embo Hozzászólás ideje: 2012. Január 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 7. Embo eddig is rossz fiú volt. Nem feltétlenül értek egyet, brutális volt eddig az már igaz, de mégis csak a jedik oldalán harcolt, ergo valamilyen szinten jófiú volt. Az előzetesben pedig jól láthatóan Windu-val kerül összetűzésbe, tehát a rosszfiúk oldalán is beszáll a buliba. Ízig-vérig fejvadász jellem. "Pénzért bármit" alapon dolgozhat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Január 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 7. Escape from Kadavo 720ps web-dl, a csomagolás szerint legalábbis Köszi, mindjárt kiderül. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2012. Január 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 7. Ironizáltam csak. Ígérte, hogy mindjárt ír, de aztán semmi. Ja? Nem jött le. De azóta írt! Már várom, hogy hazaérjek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2012. Január 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 7. Nincs meg valakinek az április elsejei 4. évados előzetes? http://www.swsaga.hu/topic/174-a-the-clone-wars-animacios-sorozat/page__st__1740 Kár, hogy a mostani előzetesben nincs benne a Maul szálból semmi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2012. Január 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 7. (szerkesztve) Na íme, a szokásps "epguide kép" a következő részből! Szerkesztve: 2012. Január 7. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Január 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 7. Köszi, nagyszerű. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2012. Január 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 7. Köszi, nagyszerű. Semmiség.. Már csak az új részt kéne megnéznem... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Január 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 7. (szerkesztve) A "minőség ellenőrzés" miatt belenéztem a részbe (kösz a linket még egyszer, Werebazs), de nem kellett volna. Kegyetlen jónak tűnik, alig várom, hogy láthassam, főleg így a szünet után. Az előzetes is nagyon ütős, nem semmi dolgok várnak még ránk. A Maul-ügyet valahogy nem igazán várom már annyira, mint anno, amikor meggyőződésem volt, hogy halott marad, a Death Watch szál viszont ígéretesnek tűnik. Szerkesztve: 2012. Január 7. - Darth Sky Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Január 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 7. A "minőség ellenőrzés" miatt belenéztem a részbe (kösz a linket még egyszer, Werebazs), de nem kellett volna. Kegyetlen jónak tűnik, alig várom, hogy láthassam, főleg így a szünet után. Az előzetes is nagyon ütős, nem semmi dolgok várnak még ránk. A Maul-ügyet valahogy nem igazán várom már annyira, mint anno, amikor meggyőződésem volt, hogy halott marad, a Death Watch szál viszont ígéretesnek tűnik. Én nem néztem bele, de így is muszály lesz várni... DM pedig engem se izgat különösebben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Január 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 7. Én nem néztem bele, de így is muszály lesz várni... DM pedig engem se izgat különösebben. Akkor ne is nézz bele szerintem. A látvány szokás szerint frenetikus, percekig le sem tudtam venni a szemem a képernyőről. Döbbenetes, mennyit fejlődött az animáció, ha például az 1. évados Droid-duológiára gondolunk. Nem sürgetésképp, de remélem, Lok mihamarabb elkészül. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Január 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 7. Nem sürgetésképp, de remélem, Lok mihamarabb elkészül. Holnap délben lesz kész. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Január 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 7. Holnap délben lesz kész. Legkésőbb. Gondolom előbb is végezhet vele, ha minden jól megy. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Január 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 7. Legkésőbb. Gondolom előbb is végezhet vele, ha minden jól megy. MEglátjuk. Eric az IGN -en is 9.5 -öt adott rá... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Január 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 8. Már elérhető a következő 3 rész rövid tartalma... 4x14: A Friend In Need Separatist Lux Bonteri, last seen in Season Three’s ’Heroes on Both Sides,’ renounces Dooku and the Separatists, but where do his loyalties lie now? 4x15: Deception When the Jedi learn of a Separatist plot to kidnap Chancellor Palpatine, Obi-Wan is sent to a Republic prison disguised as a convict to extract information from the conspirator. While inside, Obi-Wan discovers that Cad Bane has been enlisted and they must work together if they are to escape. 4x16: Friends And Enemies Fleeing across the galaxy, a disguised Obi-Wan, Cad Bane, and Morallo Eval are wanted fugitives pursued by Anakin and Ahsoka. Bane and Kenobi work together to evade the relentless pursuit from Anakin but it is Obi-Wan who must confront his former apprentice and do so without blowing his cover. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Január 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 8. A Friends And Enemies alapötlete ugyan jó, de egy logikátlan ostobaságnak tűnik, főleg azért, mert Obi-Wan szerepel benne... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Január 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 8. A Friends And Enemies alapötlete ugyan jó, de egy logikátlan ostobaságnak tűnik, főleg azért, mert Obi-Wan szerepel benne... Inkább érdekesen hangzik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Január 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 8. Csak nekem nem tetszik hogy Deceptionnél és a Friends And Enemiesnél Obi-Wan lesz a főszereplő Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2012. Január 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 8. A Friends And Enemies alapötlete ugyan jó, de egy logikátlan ostobaságnak tűnik, főleg azért, mert Obi-Wan szerepel benne... Mi benne a logikátlanság? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Január 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 8. Mi benne a logikátlanság? Mi az, hogy Obi-Wannak meg kell küzdenie Anakinnal annak érdekében, hogy ne lepleződjön le az álcája... Könyörgöm, megküzdött Cad Bane-el a Teth-en, nekem ne mondja senki, hogy a fejvadász nem ismeri fel... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2012. Január 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 8. Mi az, hogy Obi-Wannak meg kell küzdenie Anakinnal annak érdekében, hogy ne lepleződjön le az álcája... Könyörgöm, megküzdött Cad Bane-el a Teth-en, nekem ne mondja senki, hogy a fejvadász nem ismeri fel... És mi van ha, esetleg Obi-Wan-nak azt kell eljátszania, hogy elárulta a Köztársaságot? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Január 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 8. (szerkesztve) És mi van ha, esetleg Obi-Wan-nak azt kell eljátszania, hogy elárulta a Köztársaságot? Pontosan, hisz pont erről van szó. Szerkesztve: 2012. Január 8. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Január 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 8. (szerkesztve) Csak az a baj, hogy a galaxis egyik legangyobb fejvadásza bevesz egy ilyen mesét egy olyan jediről, akinek a hőstetteiről hetente nézhet/olvashat valamit a HoloNeten Szerkesztve: 2012. Január 8. - Nabopolasszar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Január 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 8. Csak az a baj, hogy a galaxis egyik legangyobb fejvadásza bevesz egy ilyen mesét egy olyan jediről, akinek a hőstetteiről hetente nézhet/olvashat valamit a HoloNeten Honann tudjuk, hogy beveszi? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Január 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 8. (szerkesztve) Honann tudjuk, hogy beveszi? Ebben reménykedek én is, de könnyebben is megoldhatták volna, ha egy eddig alig ismert jedit dobtak volna a mélyvízbe. Eleve ha már sejtik, hogy nem veszi majd be, akkor minek Kenobit küldeni? Ha meg még csak nem is sejtik, hogy Bane gyanít majd valamit akkor az meg egy hatalmas önblama a Jedi rendek. Szerkesztve: 2012. Január 8. - Nabopolasszar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Január 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 8. Hát, ha ezt bárkinek is beadják a galaxisban, akkor gratulálok nekik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Január 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 8. Ebben reménykedek én is, de könnyebben is megoldhatták volna, ha egy eddig alig ismert jedit dobtak volna a mélyvízbe. Az biztos nem ütne akkorát. Gondlom...először jó lenne tudni miről szól majd az a szál. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.