NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Március 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 17. Nem fogom kibírni az 5. évadig Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2012. Március 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 17. Ki én! Tényleg ennyire jó volt? Hát én nem bírtam ki. Egyetértek csolival, kiváló epizód volt. NorbiLordi, ne is mond! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2012. Március 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 17. Revenge Web-Dl 720p Wupload http://www.wupload.com/file/2676415042 Turbobit http://turbobit.net/2pbtj63j0kjl/Star.Wars.The.Clone.Wars.S04E22.Revenge.720p.WEB-DL.AVC.AC3-SWC.mkv.html Uploaded http://ul.to/r2b5f2lh JAAAAAJ Véget ért az évad Szép munka volt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Március 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 17. Köszi Werebazs! Már vártam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Március 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 17. Dehogy Revan. Légy már kicsit rugalmasabb. Az 5. évad lesz a legdrámaibb és a legizgalmasabb. Az 5. évad után Filoni majd azt mondja, hogy a 6. évad pedig még sokkal izgalmasabb és drámaibb lesz. (És hát aszem az elmúlt évadok bebizonyították ezt a tendenciát.) Igen tényleg valószínűleg tényleg így lesz. A hatodik az utolsó évad is lehet egyben. Szerintem ez lenne a legjobb. Remélem nem, hanem elmennek 8 évadig. Én remélem addig azért nem mennek el. Elég ebből a sorozatból 6 évad. Estleg 7, de annál több nem kell. A jóból is megárt a sok. Inkább fejezzék be ezt a sorozatot . Aztán indítsák el az Underworld-öt. Vagy akár csináljanak egy másik animációs sorozatot. Például a klasszikus trilógi idejáből. Lehetne a cím mondjuk The Glactic Civil War. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2012. Március 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 17. ...akár csináljanak egy másik animációs sorozatot. Például a klasszikus trilógia idejéből. Lehetne a cím mondjuk The Glactic Civil War. Vagy csak símán Civil Wars. És érződne is, hogy kikkel van dolgunk megint. Egyébként szívemből szólsz! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Március 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 17. Kösz a Web-DL-t, remélem estére érkezik a felirat is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Március 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 17. Ki én! Tényleg ennyire jó volt? Neked nagyon fog tetszeni, ezt garantálom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Március 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 17. (szerkesztve) Igazad lett Donát. Egyébként őrült ötletem támadt. Mi van ha Talzin anya = Sidious? Szerkesztve: 2012. Március 17. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Március 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 17. Egyébként őrült ötletem támadt. Mi van ha Talzin anya = Sidous? Ne haragudj, csak nem tudom, miből következtetsz erre. Kifejtenéd? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Március 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 17. (szerkesztve) Túl nagy a hatalma és a háttérben mindig hallható mély visszhang utal erre. Szerkesztve: 2012. Március 17. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Akkor mi érdeke lett volna visszahozni Mault? Miért túrbózta volna fel Opresst? Miért vette szárnyai alá Ventresst? Egyszerűbb lett volna lemészárolni őket és nem veszélyeztetnék a hatalmát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Hát kb. Ez csak egy borgőzös ötlet volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Estleg Talzin Sidioust-t akarja megdönteni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Nem tudom hogy szóba hoztátok e már de ez nekem a Brothers-ben tűnt fel.Maul egyik hosszabb, kivehető mondata az amit a Fiú mond rágcsáló formájában Ahsokanak.Úgy kezdődik hogy "The chains....the chains are the easy part" vagy valahogy így. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Igen észrevettük, a topikban szó is volt róla. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Nem tudom hogy szóba hoztátok e már de ez nekem a Brothers-ben tűnt fel.Maul egyik hosszabb, kivehető mondata az amit a Fiú mond rágcsáló formájában Ahsokanak.Úgy kezdődik hogy "The chains....the chains are the easy part" vagy valahogy így. Üdv itt Merr-Sonn! Észre vettük, de az egyes epizódokkal kapcsolatos megjegyzések ide tartoznak, a megfelelő topikba. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
IndianaAndrisSolo Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Érdekes, azt hiszem Sam Witwer nyilatkozta azt, hogy a sorozat utolsó két része olyan volt, mint az apokalipszis most. Tényleg valóban nagyon hasonló nyomott hangulata volt, főleg a Brothersnek. Egyébként most már valóban sikerült leomlasztani bizonyos falakat a sorozaton belül, végre nincsen szerencsétlen Jar Jar Binks meg harci droidok, a képi világ is egyre fantasztikusabb. Maul ezalatt a 20 perc alatt többet beszélt, mint az egész baljós árnyakban, egyébként még jó, h nem ray park adta a hangját hozzá, mikor már az eredeti filmváltozatban sem ő volt a hangja. Viszont félek, h Savage Opress kezd kicsit háttérbe szorulni, pedig szerintem még több potenciál is van benne, mint Maulban, érdekes karakter nagyon, Cad Bane mellett az egyik legjobb, szerintem biztos, hogy lesz majd egy nézeteltérés közte és Maul között. Mivel Palpatine az egész szériában nem sokat szerepelt (főleg, mint sith nagyúr nem), el tudom képzelni, hogy a sorozat végén lesz egy sidious-talzin-párbaj, nem lenne rossz. De akár Yodát és Dookut is el tudom képzelni Talzinnal harcolva, bár Yoda eddig még nem sokat találkozott vele, Dooku pedig már túlságosan sokat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Gondolom Filoni egy efféle kritikus találkozást, párbajt is értett azalatt hogy az 5. évad lesz a legdrámaibb eddig.De hogy ki-kivel miért az még eléggé csak a rajongók fantáziájára van bízva. Az biztos hogy legalább annyira fogjuk várni ezeket a kifejleteket mint a Maul visszatér témát és nagyot fog szólni a végén. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Besz*rsz Maulkiller Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Annyi bizonyos, hogy ennyi kérdés még egy évad előtt sem volt. Mindegyik egy kerek egésznek mondható folyam. Itt viszont most rengeteg szálat indítottak el. Ideértem Krell sztoriját is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Besz*rsz Maulkiller Naja, TFU2. promó karakter volt, a végső verzióba csak egy extraként került bele. De Sam Witwer szemszögéből találó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Igen elég sok a kérdőjel például a Halálőrség minden eddiginél nagyobb szerepe, Ahsoka drámai fordulata, a 66-os parancsba való betekintés és persze a Maul megjelenése által keltett reakciók mögött.Remélem hamar dobnak majd egy teasert mert igy megörjítenek mindket Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Én is ebben reménykedek. És azt kell mondjam, még sose vártam ennyire évadot mint most. Csak így simán, mindenféle előzetes nélkül is majd megöl a kíváncsiság. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. És hogyhogy most nincs előzetes? Azért az évad végén mindig kaptunk, eddig sosem volt kivétel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Állítólag még ma lesz valami... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Besz*rsz Maulkiller Jól néz ki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Állítólag még ma lesz valami... Kíváncsian várom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Kíváncsian várom. Én is várom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2012. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 19. Na tegnap ígértem a 4. évad legjobbjai topicban, hogy lassan elkészül a 4. évados dvd-borító-belső-méretű kicsinyített epizód érdekességek. Ezúton köszönom én is Norbi-nak és Ody-nak az egész évados munkáját. Remélem nem tartjátok haszontalan kontárkodásnak ezt a kis anyagot: ep leírások és érdekességek 4. évad.zip Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.