csoli1138 Hozzászólás ideje: 2013. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 24. (szerkesztve) Azokkal fog ütni igazán. Önmagáéban ez súlytalan lenne. Ismeretlen Pre Vizsla a semmiből, és még sorolhatnám... Ahsoka spoilermentes lehet, de azért lehet beszélgetni a várakozásokról. 1: igen, leszámítva az üditős szálat, számomra az a sorozat egyik mélypontja, de akkoriban még nem tudtuk, hogy mekkora volumenű a sorozatban Mandalore és sokan csalódtunk a 2. ébvadbeli egyre halálőrségmentesebb és amúgy is ereszkedő tempójú és végül szenátusi szócsatákban végződő 3. részében. 2: persze, én például nagyon várom és érdekel, mint ahogy az is milyen lesz végre egy történet, úgy hogy nem fogom tudni előre. Első évados deja vu lesz az egész! El is döntöttem! Trailereket sem nézek majd és egy spoilergombot sem nyitok ki. Csak az epguide kép lesz megnézve részemről.(az is csak kötelességből) Szerkesztve: 2013. Január 24. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 24. Én szeretem ah egy sztori ki van bontva. A Mandalore -i pont ilyen. Az se baj ha sokszínű. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2013. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 24. (szerkesztve) Én szeretem ah egy sztori ki van bontva. A Mandalore -i pont ilyen. Az se baj ha sokszínű. Sokszínű az biztos: sok benne a fekete, a piros, meg a sárga... Kíváncsi lettem volna, hogy a Fívérek nélkül milyen lett volna ez a történet. Néha kicsit sajnálom, hogy összefonták és együtt is varrják el. Mondom ezt úgy, hogy még nem is láttuk. És Ody, miért nem azt a képet választottad, amin Vizsla középen van? NE VÁLASZOLJ! Szerkesztve: 2013. Január 24. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2013. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 24. Néha kicsit sajnálom, hogy összefonták és együtt is varrják el. Ezt én is sajnálom, és nem csak "kicsit néha" Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
zilllosarkany Hozzászólás ideje: 2013. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 24. Na, eddig bírtam. Megnéztem a legújabb trailert. Vizsla nagyon hatásosan szónokol. Engem is meggyőzött. 'This is a war, and we will win!' Én is beállok a sorba az Ahsoka szálat illetően Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 24. Én szeretem ah egy sztori ki van bontva. A Mandalore -i pont ilyen. Az se baj ha sokszínű. Egyetértek. És politikai szálra is szükség van a sorozatban, ezt már hiányolom a 4. évad óta. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2013. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 24. Kaptunk egy újabb klipet a következő részből. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2013. Január 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 25. Növekszik bennem a várakozás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Január 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 25. Köszi Sky! Nagyon várom már. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Január 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 25. Nem sokat tudok az elkövetkező részekről, de az elvárásaim hatalmasak, ezeknél már csak a várakozásom nagyobb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Január 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 25. És Ody, miért nem azt a képet választottad, amin Vizsla középen van? NE VÁLASZOLJ! Egyet mondok. Fekete szél. Nem sokat tudok az elkövetkező részekről, de az elvárásaim hatalmasak, ezeknél már csak a várakozásom nagyobb. Jééé Dzséjt benézett. Nem féltél? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2013. Január 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 25. (szerkesztve) Mondom én, hogy részről részre javul az animáció. Szerkesztve: 2013. Január 25. - Darth Sky Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2013. Január 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 25. Jéééé, egész sokat fejlődött...bár azért még mindig elég gagyi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 26. Jééé Dzséjt benézett. Nem féltél? A szemeim csak a válaszra fókuszáltam. Amúgy de, de hát kockázat nélkül nincs győzelem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2013. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 26. (szerkesztve) Egyet mondok. Fekete szél. Vágom! Ezért írtam, hogy ne válaszolj. a képről: Bo Katan, milyen kis tőtött galamb... Szerkesztve: 2013. Január 26. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 26. Egy kis érdekesség kiegészítés. A múltkor megkezdett nézettségi adatok folytatása. az első oszlopban az előző évad, a másodikban pedig az ötödik évad számai. EP1 1.93/1.94 EP2 1.93/1.71 EP3 1.61/1.75 EP4 1.56/1.57 EP5 1.35/1.42 EP6 1.67/1.66 EP7 1.78/1.74 EP8 1.56/1.96 EP9 1.80/1.39 EP10 1.62/1.46 EP11 1.57/1.43 EP12 1.37/1.74 EP13 1.39/1.47 EP14 1.51/1.85 22.65/23.09 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 26. Na ezt jó látni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2013. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 26. Magoson fent az új rész Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 26. Piratbay -en is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 26. Megint lemaradtál csoli. Dzséjt volt az első ezúttal, biztos nagyon kíváncsi volt rá. Remélem nem csalódott. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 26. Remélem nem csalódott. Csak olvasd el a topicba írt első szavam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 26. :lol: Remélem majd hosszabban is írsz róla. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2013. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 26. Megint lemaradtál csoli. Dzséjt volt az első ezúttal, biztos nagyon kíváncsi volt rá. Remélem nem csalódott. Most értem haza. Jelmezbálban voltunk a srácokkal. A fiam Darth Vader volt. 13 hónapos. Sejtheted a sikert. Az ömlengést félretéve, mostanában nemigen tudok első lenni. Korán kelni könnyebb volt, mint időben hazaérni... Na neki is látok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 26. Én már kétszer megnéztem, ti mire vártok? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 26. Feliratra. Teljes egészében akarom élvezni a részt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2013. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 26. Én már kétszer megnéztem, ti mire vártok? A magyar feliratra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 26. Speciel azoknak szántam a kérdést, akik három oldalt teleírnak, mire én egyáltalán eljutok a rész letöltéséig. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2013. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 26. Teatyaúristen. Megkaptam amit akartam! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 26. Én is megvárom a feliratot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2013. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 26. Én meg megnézem mégegyszer! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.