Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

A The Clone Wars animációs sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
1 órával korábban, Yoda József írta:

Amúgy mitől jobb egy web dl mint mondjuk egy web.h264, vagy egy webrip?

Ezek a petrified és társainak a hangja olyan kódolású amit nem ismer a BD-m, így nincs hangjuk a lejátszóra dugva. Az ionnak van hangja, de az meg gyakorlatilag a leggyengébb felbontás. A web-dl a legjobb mert amellett, hogy HD a képminőség még hangja is van, ami ugye nem hátrány. :) 

Hozzászólás ideje:

Commentary a 7×01 -hez, ahol Filoni beszél egy kicsit a történetről, a szinkronszínészek és a stáb pedig arról, hogy milyen érzés volt visszatérni. :)

Szerkesztve: - Bence1997

Hozzászólás ideje:

A Distant Echo jelenet

Ebben a részben lesz ha jól emlékszem az egyik legjobb jelenet. :D Remélem azért bennehagyták, ha már voltak változtatások, reménykedek, hogy azt a rövid, fél perces jelenetet nem vágták a kukába...

Hozzászólás ideje:

Képek is jöttek. Az egyiket külön rakom, mert meglepett. :)

Spoiler

anm-ff-000832_8aa9bac1-1024x576.jpeg

anm-ff-000882_1cdc782e-1024x576.jpeg

anm-ff-000887_704fd040-1024x576.jpeg

anm-ff-000893_92878dfb-1024x576.jpeg

anm-ff-000917_f8e40379-1024x576.jpeg

És akkor az a kép, ami miatt most wtf van nálam. :?

Spoiler

anm-ff-000849_445880dd-1024x576.jpeg

Hozzászólás ideje:

Egyelőre 720p.

Szerk.: telón hogyan kell spoilerbe rakni? Előre is megköszönöm, meg annak is, aki a fentebbit spoilerbe rakja nekem. :oops:

Szerkesztve: - Ody Mandrell
TCW -rol ne tegyetek ki torrent linket.

Hozzászólás ideje:

A Distant Echo commentary, benne szó van a Padmés jelenetről, a klónokról és egyéb érdekességekről. :)

Hozzászólás ideje:

A legújabb rész mindössze 18 perces lesz! Továbbá ebből a részből kivágtak egy "sötétnek mondható" jelenetet...

Image

Hozzászólás ideje:

MEgnéztem a story reelben a törölt jelenetet, hát ezért kár volt megvágni a részt... Ilyen alapon a mozifilmek Disney+-os verzióját is ki lehetne cenzúrázni :facepalm:

Hozzászólás ideje:
2 órával ezelőtt, IndianaAndrisSolo írta:

Mit vágtak ki?

Spoiler

Amikor azt a gömböt előhívták, volt egy jelenet Tambor és Anakin között, ahol Tambor bemutatta a gömb működését - ehhez egy őshonost öltek meg úgy, hogy a gép elporlaszotta.

Mondjuk a részben volt ennél durvább jelenet is, de ha ők tudják... Sajna videót nem tudok mutatni, mert ma már nem elérhető a félkész változat a YT -on, a Disney ennyi év után intézkedett. :D

szerk.: na úgy tűnik, hogy az Utapau és a Bad Batch félkész epizódokat törölték a YT -ról!

Hozzászólás ideje:

Most találtam rá erre a szépségre. Nem is tudtam, hogy Filoni is narrált. :lol: "Victory!" :lol2:

Hozzászólás ideje:
2 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

@csoli1138! Új guide fejlécet csináltam, így a jövőben megkíméllek a guide képek gyártásától (bár valószínűleg nem volt teher). :P Remélem tetszik az új dizájn.

Őszinte leszek. Egyáltalán nem tetszenek ezek a vásári stílusú epizódplakátok. Tíz év után, 6 év tcw, 4 év rebels, 2 év resistance, 1 év Mandi 446*205 ötös epguide kép után amit szállítottam. Bontja az egységet a fórumon és személyes okokból is sért kissé. Hozzá tartozott a kis szőrszálhasogató epozodikus életrendemhez. Új rész, új kép, új guide. Tudjátok páran, hogy én füzetbe is készítem, nyomtatom a guideokat. Tehát a csoli féle képek készülnek és felkerülnek hétfőnként ebbe topikba, nehogy összeomoljon a tér-idő kontinuum. Hogy ki vagyok rúgva a verseny utolsó körében legyen az én legnagyobb gondom, igaz?

Hozzászólás ideje:

Lehet. Én annak a híve vagyok, "ami nem romlik el, azt ne javítsd." 

De ha úgy érzed ennyivel a vége előtt eltérő dizájnt kell adni a guide oknak, kérlek miattam ne fogd vissza magad. 

Hozzászólás ideje:

Köszönöm ha a kedvemért megmarad a régi. Apróság, de jobban esik. Nincs sok vissza már a sorozatból. 

Akkor el is készült a 3. rész képe:

epguide703.jpg

Szerkesztve: - csoli1138

Hozzászólás ideje:

That's why Obi-wan is the negotiator. :lol:

Unfinished Business képek:

Spoiler

Jedi Mace Windu joins the Bad Batch and Captain Rex in an attack against separatist forces in STAR WARS: THE CLONE WARS, exclusively on Disney+.

Admiral Trench plots his next move in STAR WARS: THE CLONE WARS, exclusively on Disney+.

Jedi Mace Windu and Obi-Wan Kenobi lead an attack against Separatist forces in STAR WARS: THE CLONE WARS, exclusively on Disney+.

Jedi Mace Windu addresses the battle droids in STAR WARS: THE CLONE WARS, exclusively on Disney+.

Republic pilots join the fight against Separatist forces in STAR WARS: THE CLONE WARS, exclusively on Disney+.

Clone Captain Rex and Arc Trooper Echo in STAR WARS: THE CLONE WARS, exclusively on Disney+.

Clone Captain Rex in STAR WARS: THE CLONE WARS, exclusively on Disney+.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.