Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

A The Clone Wars animációs sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Bizony ez nagyon jó hir és számomra kissé meglepő is! De jó lenne ha még e hónapban a Celebration idején látnánk is belőle valamit!

Én is erre alapozok! Azt hiszem ennyi idő után el lehet várni, hogy mutassanak valamit a rajongóknak... :peace:

• 3 héttel később...
Hozzászólás ideje:
Én csak annyit tudok, hogy a pacific a Nyugat-amerikai időzóna.

Ami azt jelenti, hogy olyan kilenc-tíz órát érdemes hozzáadni és itt is látható lesz. :)

Hozzászólás ideje:

Nagyon jó a mozgáskompenzáció! :) Mondjuk a figurákat fejszeélcsapkodás után még simítottam volna rajtuk itt-ott, de TETSZIK így is :D

Szóval mégse vagyok reménytelen eset (?) :D :D :D

Hozzászólás ideje:

Van egy negatívum: a cartoon network-os rajzfilmeket folytatják, amiből teljesen kimaradtak a köztársasági tisztek szürke uniformisokban. Kár, mert a képregényekben már feltűntek, itt meg megint a sima rohamosztagosokkal volt tele a csillagrombolók hídja helyettük...

Hozzászólás ideje:
Van egy negatívum: a cartoon network-os rajzfilmeket folytatják, amiből teljesen kimaradtak a köztársasági tisztek szürke uniformisokban. Kár, mert a képregényekben már feltűntek, itt meg megint a sima rohamosztagosokkal volt tele a csillagrombolók hídja helyettük...

Lehet, hogy majd lesznek azok is később :)

Hozzászólás ideje:
Nekem is tetszik :) Habár a főszereplők arca lehetne egy fokkal élethűbb is, de nem számít  :D

Nos igen. Ezeknek is fejszeéllel szabták a fejüket :D Lentebb direkt erre írtam a némi élsímítást :D Látszik, hogy a rajzfilmet folytatják.

Szerkesztve: - Oldfighter

Hozzászólás ideje:

Nem rossz, nem rossz. Meghozta az étvágyam. A karakterek böszme bután néznek ki, de jobban bejönnek, mint a rajzfilm karakterei. A járművek viszont meseszépek... istenem, ahogy az az AT-TE megindult felfelé a hegyen... K*RVA JÓ VOLT!!!! Várom.

Hozzászólás ideje:

starwars.com

Hát nekem a figurákon kívűl minden tetszik, csak az nem hogy ez ugyanaz mint a Cartoon-os CW, csak 3d-sítve.Az animáció elnagyolt, és össze-vissza kapkodnak a karakterek.Az emberek fejéről inkább ne is beszéljünk, Füle Zoli jobban hasonlít a Grófra mint ez.

Hozzászólás ideje:

Hát ez nagyon jó.Nem gondoltam, hogy így meg tudják csinálni.Igazi Star Wars feeling árad belőle.Lesz mire megint várni.Végre látunk több csatát amiben Anakin és Obi-wan együtt harcol.Az űrcsták is kiválóak.

Szerkesztve: - frenkie

Hozzászólás ideje:
Hűűű, frenkie, nekünk aztán egyrugóra jár az agyunk :)

Donát

Ja igen.Ugye az EP3 egyik hiányossága, hogy nem volt az űrcsatában, ahogy Anakin és Obi-wan harcol.Ja és naygon rövid is volt.Itt végre látjuk őket teljes valójukban harcolni.

Hozzászólás ideje:

Húúú hát ez nagyon menő!

Karakterek csúnyák, valóban túl szögletesek. Nekem azért a rajzfilmes CW karakterei 100szor jobban tetszettek. De Akció minősőgben 100000szer a CW rajzfilm főlé nő. Abban csak a gyors pusztítással és a mennyiséggel tudták fokozni az akciót.

Nagyon király!!! :D

Már csak le kéne menteni, mert folyton ebben a sw.com felületen nézni. :)

Hozzászólás ideje:

Nagyon, nagyon látványos. Az arcokkal nekem nincs bajom, egyedül Grivié. Az valami szörnyű lett. De tényleg teljesen más mint a pószteren. Kivéve Yodát. :)

Várjuk szeretettel!!!! :D

Nincs véletlenül vkinek egy letöltési linkje?

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.