mikiwan Hozzászólás ideje: 2016. Május 4. Hozzászólás ideje: 2016. Május 4. Star Wars napira gondoltam, bár ahogy vesszük neki már lassan minden nap lesz egy. Ja igen, elnéztem, igazad van. Hátha kapunk valami infó morzsa szerűséget. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Május 4. Hozzászólás ideje: 2016. Május 4. Jó lenne. Mondjuk az EPVIII címét? Válasz
mikiwan Hozzászólás ideje: 2016. Május 4. Hozzászólás ideje: 2016. Május 4. (szerkesztve) Jó lenne. Mondjuk az EPVIII címét? Star Wars Episode VIII - Luke Skywalker start to speak Szerkesztve: 2016. Május 4. - mikiwan Válasz
Shettard Hart Hozzászólás ideje: 2016. Május 4. Hozzászólás ideje: 2016. Május 4. Star Wars: Episode VIII - Kanjiklub Strikes Back Én is néztem délelőtt a videót, Daisy nagyon aranyos, mint mindig, és megint szerepelt a kedvenc új fajom is, az abednedo Sőt, lehet, hogy az ott Ello Asty volt személyesen! Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Május 8. Hozzászólás ideje: 2016. Május 8. Facebookon láttam egy találgatást, hogy esetleg Star Wars - The Fallen Masters lehet a film címe... meglátjuk. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Május 8. Hozzászólás ideje: 2016. Május 8. Ne ez legyen, nekem nem tetszik. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2016. Május 8. Hozzászólás ideje: 2016. Május 8. Az egyik ötlet amiről tudni lehet, hogy Rian javaslatára került a Bloodline regénybe: ő mondta meg, hogy milyen legyen a Köztársaság felépítése és milyen politikai frakciók legyenek benne. Pablo erősítette meg. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Május 8. Hozzászólás ideje: 2016. Május 8. Lesz itt politika, bőséggel. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2016. Május 9. Hozzászólás ideje: 2016. Május 9. Nekem az is eszembe jutott, hogy talán azért kerültek bele politikai szálak a Bloodline-ba, mert a VIII-ban talán nem akarnak vele annyira foglalkozni, max csak utalgatni és úgy gondolhatták, hogy a regények majd kifejtik. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Május 9. Hozzászólás ideje: 2016. Május 9. Szerintem nem igazán lehet megkerülni ezt a vonalat. A konfliktus most azon fog alapulni, hogy az Első Rend szétlőtte a Köztársasági központot. Na most ha a Köztársaság részértől erre semmi reakciót nem látunk az elég gáz lesz... Egyáltalán akkor miről szólna a film? Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2016. Május 9. Hozzászólás ideje: 2016. Május 9. Lehet, hogy a Köztársaság már reagálni fog. Gyorsan összeszedik magukat és támadásba lendülnek. Ilyen esetben szerintem nem lesz túl sok politikai szál. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Május 9. Hozzászólás ideje: 2016. Május 9. Attól függ mit értönk politikai szálon. Elkerülhetetlen, hogy az Első Rend után a Köztársaság berkeibe is betekintsünk. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2016. Május 9. Hozzászólás ideje: 2016. Május 9. Remélem, hogy így lesz. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2016. Május 9. Hozzászólás ideje: 2016. Május 9. Ha semmi politika nem lesz az ep.8-ban akkor a Köztársaság felépítését miért Rian dolgozta ki? A hátteret kidolgozhatta volna a story group meg az írónő. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Május 9. Hozzászólás ideje: 2016. Május 9. Írországban május végén kezdődik a forgatás. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Május 9. Hozzászólás ideje: 2016. Május 9. Szerintem nem igazán lehet megkerülni ezt a vonalat. A konfliktus most azon fog alapulni, hogy az Első Rend szétlőtte a Köztársasági központot. Na most ha a Köztársaság részértől erre semmi reakciót nem látunk az elég gáz lesz... Egyáltalán akkor miről szólna a film? Ezen a gondolaton továbbmenve; 'Birodalom' remake kilőve! Ez Republic strikes back lesz! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Május 9. Hozzászólás ideje: 2016. Május 9. Az is lehet, hogy összefognak a maradék Köztársasági rendszerek, hogy ne térhessen vissza a régi diktatúra. Nagy harcok várhatók. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Május 9. Hozzászólás ideje: 2016. Május 9. Nyilván annyi politika nem lesz a filmben, mint a Bloodline-ban, de nagy tétekben fogadnék, hogy a VII. epizódhoz képest jelentős elmozdulást fogunk megtapasztalni e tekintetben. A jelek mindenesetre biztatóak. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Május 10. Hozzászólás ideje: 2016. Május 10. (szerkesztve) Egy MF -hez hasonló hajó vázát és megépítették az egyik ír szigeten. Úgy tűnik a film nagy része fog itt játszódni. Szerkesztve: 2016. Május 10. - Ody Mandrell Válasz
A pécsi Hozzászólás ideje: 2016. Május 10. Hozzászólás ideje: 2016. Május 10. Ahogy elnézem a MF-hoz hasonló hajó a sziget több pontján is megjelenik. Csak nem Rey gyakorolja a levitációt? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Május 10. Hozzászólás ideje: 2016. Május 10. Szerintem azzal utaznak a bolygón. Válasz
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2016. Május 12. Hozzászólás ideje: 2016. Május 12. Ha az lesz a Jedi templom ahová Rey megérkezett és Luke-ot megtalálta, akkor az ötletet a Lázadókból vették át. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2016. Május 13. Hozzászólás ideje: 2016. Május 13. És erre mi utal? Mi a párhuzam? Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Május 13. Hozzászólás ideje: 2016. Május 13. És erre mi utal? Mi a párhuzam? Szerintem az Lothali természetes kúpokat állítja párhuzamba az Ach To-i jurtákkal. Válasz
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2016. Május 13. Hozzászólás ideje: 2016. Május 13. Szerintem az Lothali természetes kúpokat állítja párhuzamba az Ach To-i jurtákkal. Így van Csoli. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2016. Május 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Május 13. Nem semmi ez a párhuzam. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Május 14. Hozzászólás ideje: 2016. Május 14. (szerkesztve) Megérkezett Dublinba az SW stábja és a színészek: Mark Hamill, Daisy Ridley és Adam Driver. Kylo Ren is Ahch-To -ra látogat? Szerkesztve: 2016. Május 14. - Ody Mandrell Válasz
ati Hozzászólás ideje: 2016. Május 14. Hozzászólás ideje: 2016. Május 14. Mark Hamill nem rejtegeti az arcát Nem tudom ki hogy van vele de nekem olyan illúzióromboló őket hétköznapi helyzetben látni. A nagy Kylo Ren ásványvizet visz nem tetszik, szeretem elhinni hogy egy másik galaxis részei. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2016. Május 14. Hozzászólás ideje: 2016. Május 14. Számomra egyáltalán nem illúzióromboló, jó őket így is látni Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.