mikiwan Hozzászólás ideje: 2016. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 4. Star Wars napira gondoltam, bár ahogy vesszük neki már lassan minden nap lesz egy. Ja igen, elnéztem, igazad van. Hátha kapunk valami infó morzsa szerűséget. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 4. Jó lenne. Mondjuk az EPVIII címét? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
mikiwan Hozzászólás ideje: 2016. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 4. (szerkesztve) Jó lenne. Mondjuk az EPVIII címét? Star Wars Episode VIII - Luke Skywalker start to speak Szerkesztve: 2016. Május 4. - mikiwan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Shettard Hart Hozzászólás ideje: 2016. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 4. Star Wars: Episode VIII - Kanjiklub Strikes Back Én is néztem délelőtt a videót, Daisy nagyon aranyos, mint mindig, és megint szerepelt a kedvenc új fajom is, az abednedo Sőt, lehet, hogy az ott Ello Asty volt személyesen! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Május 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 8. Facebookon láttam egy találgatást, hogy esetleg Star Wars - The Fallen Masters lehet a film címe... meglátjuk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Május 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 8. Ne ez legyen, nekem nem tetszik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2016. Május 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 8. Az egyik ötlet amiről tudni lehet, hogy Rian javaslatára került a Bloodline regénybe: ő mondta meg, hogy milyen legyen a Köztársaság felépítése és milyen politikai frakciók legyenek benne. Pablo erősítette meg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Május 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 8. :yes: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Május 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 8. Lesz itt politika, bőséggel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2016. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 9. Nekem az is eszembe jutott, hogy talán azért kerültek bele politikai szálak a Bloodline-ba, mert a VIII-ban talán nem akarnak vele annyira foglalkozni, max csak utalgatni és úgy gondolhatták, hogy a regények majd kifejtik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 9. Szerintem nem igazán lehet megkerülni ezt a vonalat. A konfliktus most azon fog alapulni, hogy az Első Rend szétlőtte a Köztársasági központot. Na most ha a Köztársaság részértől erre semmi reakciót nem látunk az elég gáz lesz... Egyáltalán akkor miről szólna a film? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2016. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 9. Lehet, hogy a Köztársaság már reagálni fog. Gyorsan összeszedik magukat és támadásba lendülnek. Ilyen esetben szerintem nem lesz túl sok politikai szál. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 9. Attól függ mit értönk politikai szálon. Elkerülhetetlen, hogy az Első Rend után a Köztársaság berkeibe is betekintsünk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2016. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 9. Remélem, hogy így lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2016. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 9. Ha semmi politika nem lesz az ep.8-ban akkor a Köztársaság felépítését miért Rian dolgozta ki? A hátteret kidolgozhatta volna a story group meg az írónő. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 9. Írországban május végén kezdődik a forgatás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 9. Szerintem nem igazán lehet megkerülni ezt a vonalat. A konfliktus most azon fog alapulni, hogy az Első Rend szétlőtte a Köztársasági központot. Na most ha a Köztársaság részértől erre semmi reakciót nem látunk az elég gáz lesz... Egyáltalán akkor miről szólna a film? Ezen a gondolaton továbbmenve; 'Birodalom' remake kilőve! Ez Republic strikes back lesz! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 9. Az is lehet, hogy összefognak a maradék Köztársasági rendszerek, hogy ne térhessen vissza a régi diktatúra. Nagy harcok várhatók. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 9. Nyilván annyi politika nem lesz a filmben, mint a Bloodline-ban, de nagy tétekben fogadnék, hogy a VII. epizódhoz képest jelentős elmozdulást fogunk megtapasztalni e tekintetben. A jelek mindenesetre biztatóak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Május 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 10. (szerkesztve) Egy MF -hez hasonló hajó vázát és megépítették az egyik ír szigeten. Úgy tűnik a film nagy része fog itt játszódni. Szerkesztve: 2016. Május 10. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
A pécsi Hozzászólás ideje: 2016. Május 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 10. Ahogy elnézem a MF-hoz hasonló hajó a sziget több pontján is megjelenik. Csak nem Rey gyakorolja a levitációt? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Május 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 10. Szerintem azzal utaznak a bolygón. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2016. Május 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 12. Ha az lesz a Jedi templom ahová Rey megérkezett és Luke-ot megtalálta, akkor az ötletet a Lázadókból vették át. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2016. Május 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 13. És erre mi utal? Mi a párhuzam? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Május 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 13. És erre mi utal? Mi a párhuzam? Szerintem az Lothali természetes kúpokat állítja párhuzamba az Ach To-i jurtákkal. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2016. Május 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 13. Szerintem az Lothali természetes kúpokat állítja párhuzamba az Ach To-i jurtákkal. Így van Csoli. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2016. Május 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 13. Nem semmi ez a párhuzam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Május 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 14. (szerkesztve) Megérkezett Dublinba az SW stábja és a színészek: Mark Hamill, Daisy Ridley és Adam Driver. Kylo Ren is Ahch-To -ra látogat? Szerkesztve: 2016. Május 14. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ati Hozzászólás ideje: 2016. Május 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 14. Mark Hamill nem rejtegeti az arcát Nem tudom ki hogy van vele de nekem olyan illúzióromboló őket hétköznapi helyzetben látni. A nagy Kylo Ren ásványvizet visz nem tetszik, szeretem elhinni hogy egy másik galaxis részei. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2016. Május 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 14. Számomra egyáltalán nem illúzióromboló, jó őket így is látni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.