Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

EPVIII spoileres topik

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Star Wars napira gondoltam, bár ahogy vesszük neki már lassan minden nap lesz egy. :D

Ja igen, elnéztem, igazad van. Hátha kapunk valami infó morzsa szerűséget.

Hozzászólás ideje:

Jó lenne. Mondjuk az EPVIII címét? :D

Star Wars Episode VIII - Luke Skywalker start to speak :D

Szerkesztve: - mikiwan

Hozzászólás ideje:

Star Wars: Episode VIII - Kanjiklub Strikes Back :P

Én is néztem délelőtt a videót, Daisy nagyon aranyos, mint mindig, és megint szerepelt a kedvenc új fajom is, az abednedo :D Sőt, lehet, hogy az ott Ello Asty volt személyesen! :D

Hozzászólás ideje:

Nekem az is eszembe jutott, hogy talán azért kerültek bele politikai szálak a Bloodline-ba, mert a VIII-ban talán nem akarnak vele annyira foglalkozni, max csak utalgatni és úgy gondolhatták, hogy a regények majd kifejtik.

Hozzászólás ideje:

Szerintem nem igazán lehet megkerülni ezt a vonalat. A konfliktus most azon fog alapulni, hogy az Első Rend szétlőtte a Köztársasági központot. Na most ha a Köztársaság részértől erre semmi reakciót nem látunk az elég gáz lesz... Egyáltalán akkor miről szólna a film?

Hozzászólás ideje:

Szerintem nem igazán lehet megkerülni ezt a vonalat. A konfliktus most azon fog alapulni, hogy az Első Rend szétlőtte a Köztársasági központot. Na most ha a Köztársaság részértől erre semmi reakciót nem látunk az elég gáz lesz... Egyáltalán akkor miről szólna a film?

Ezen a gondolaton továbbmenve; 'Birodalom' remake kilőve! ;) Ez Republic strikes back lesz! :rock:

Hozzászólás ideje:

Nyilván annyi politika nem lesz a filmben, mint a Bloodline-ban, de nagy tétekben fogadnék, hogy a VII. epizódhoz képest jelentős elmozdulást fogunk megtapasztalni e tekintetben. A jelek mindenesetre biztatóak.

Hozzászólás ideje:

Mark Hamill nem rejtegeti az arcát :D

Nem tudom ki hogy van vele de nekem olyan illúzióromboló őket hétköznapi helyzetben látni. A nagy Kylo Ren ásványvizet visz :D nem tetszik, szeretem elhinni hogy egy másik galaxis részei.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.