Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

EPVIII spoileres topik

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

A végén biztos ott lesz. Abban biztos vagyok, hogy nagy szerepet már nem írtak eleve Leiára, ettől függetlenül is lehet át kell alakítani a VIII. és a IX. forgatókönyvét is sajnos. :( Hiányozni fog utóbbiból nagyon. :(

Hozzászólás ideje:

Én csak abban bízom hogy meg tudják oldani Leia kiírását úgy, hogy az méltó legyen a karakter eddigi "életéhez". Mert az SW egyik legfontosabb karakteréről van szó. Megérdemelne egy méltó halált. Olyat amit Han Solo is megkapott.

Hozzászólás ideje:

Szerintem ez lenne Leia kiírásának a legméltóbb megoldása, egyben egy nagy álmom válna valóra:

Leia_FOTJdppdf.jpg

Szerkesztve: - kareszlp

Hozzászólás ideje:

Nem hiszem, hogy Leia Jedi lesz. Ha azt a szálat akarták volna megvalósítani, olyan VII. részt írnak hozzá, ami azt vetíti előre. JJ is elmondta, hogy Leia már választott a politika és a Jediség közül (egy életre).

Itt van még egy kép Leia ruhájáról. Ami nem azért, de elég érdekesen fest hátulról...

2F684A6600000578-0-image-a-1_1450222904488.jpg

Hozzászólás ideje:

Jó is lenne, ha már azt forgatnák. :lol:

A port.hu-n azt írják, hogy Fisher halála nem veszélyezteti a 8. epizódot.

http://port.hu/cikk/mozi/carrie-fisher-leforgatta-az-osszes-fontos-star-wars-8-jelenetet/article-43865

Ebben szinte biztos voltam. Sőt, még komoly "tömegvonzása" is lesz a 8-nak pluszban miatta.

Hozzászólás ideje:

Valószínűleg csak szívatja a népet, a jelenleg futó műsorának épp a 8. része lesz, gondolom ezt akarta meglovagolni és bedobni egy ilyen poént. :)

Hozzászólás ideje:

:lol:

Mekkora hóhányó már az öreg. Szinte látom magam előtt a péntek este válságértekezletre összehívott Disney-Lucasfilm marketingesek kétségbeesett pillantásait, ahogy egy sebtében összehívott Skype konferencia keretein belül épp próbálják elmagyarázni Marknak, hogy a hype ezen pontjàn pont annyit beszélhet az EpVIIIról mint amennyi szövege volt a 7ben. :lol:

Persze nyilván csak trollkodott. :)

Hozzászólás ideje:

Ez visszaüthet. Elég sokan rácuppantak (ami előrevetíti a hatalmas érdeklődést). Csak azt nem tudom mi értelme volt? Mert ha április 1 van akkor ok. Vagy bármi más apropó. Most semmi nem volt ami ezt alátámasztaná. Továbbra se értem, mert ez így csak a rajongók kemény szívatása ami nem biztos, hogy jóra vezet.

Hozzászólás ideje:

Ez visszaüthet. Elég sokan rácuppantak (ami előrevetíti a hatalmas érdeklődést). Csak azt nem tudom mi értelme volt? Mert ha április 1 van akkor ok. Vagy bármi más apropó. Most semmi nem volt ami ezt alátámasztaná. Továbbra se értem, mert ez így csak a rajongók kemény szívatása ami nem biztos, hogy jóra vezet.

a jelenleg futó műsorának épp a 8. része lesz

Ez adta az apropóját, nem április 1. Amúgy a kitett képen csak egy római 8-as szerepelt, a Star Wars nem, és a szövegben sem. :)

EXCLUSIVE first look at #EpisodeVIII coming soon... #PopCultureQuest

A Rogue One lecsengéséig minimális az esély, hogy legyen bármi is.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.