Hozzászólás ideje: 2017. Május 24.8 éve Egek, mi lesz itt gyerekek? Azt hiszem hogy ez a rész nagyon különbözni fog a 7 -től. De ez nem baj, sőt nagyon is jó jel. Szeretem én a 7. részt, de ha hibát akarunk keresni benne, akkor számomra a helyszínek illetve a kultúra hiányzott belőle de nagyon. Itt viszont megkapjuk, és az eddig látottak alapján lehet hogy új kedvencem lesz. Amúgy még régen jöttek pletykák, hogy a város neve Canto Bight lesz, illetve Del Toro egy DJ nevezetű fazont alakít. Akkor a jelentés igaznak bizonyult. Nagyon kíváncsi vagyok akkor a hajójára.
Hozzászólás ideje: 2017. Május 24.8 éve Ami azért érdekes, mert elvileg valami csilivili luxushajója lesz az ürgének.
Hozzászólás ideje: 2017. Május 24.8 éve Nekem is az ugrott be elsőre, bár eddig nem voltak ilyen magasak, persze változtathattak is rajta.
Hozzászólás ideje: 2017. Május 24.8 éve Tisztára úgy néz ki mintha az lenne! De Pablo azt mondja nem az. A Twitter fiókja nevét át is irta arra hogy "az nem egy bothan"
Hozzászólás ideje: 2017. Május 24.8 éve Skacok, én amikor megpillantottam, akkor rögtön egy ló jutott eszembe. Nem tudom hogy miért, lehet hogy az orra miatt. Csak utána gondoltam, hogy olyan Scooby -s arca van. Szerkesztve: 2017. Május 24.8 éve - Bence1997
Hozzászólás ideje: 2017. Május 24.8 éve Szerintem inkább kutya. A bothanoknak amúgy is oroszlán fejük van.
Hozzászólás ideje: 2017. Május 26.8 éve Csodaszép állat, annyi szent! Kár hogy eddig nem nagyon használták őket a filmekben.
Hozzászólás ideje: 2017. Május 27.8 éve Kikerült pár kép Lego-szettekről: Csillagromboló, aranyruhás Snoke, fekete BB-egység: A korábban leírt gorilla-lépegető: Ellenállás bombázó:
Hozzászólás ideje: 2017. Május 27.8 éve Akkor tehát Snoke ruhát cserél - egy arany göncben meglehetősen el fog ütni Palpatine-tól. BB-8 gonosz ikertestvért kap BB-9E személyében. Poe-t előléptették kapitánnyá. És a trailerben látott hajók nem fregattok, hanem bombázók. Faja, érdekes fejlemények.
Hozzászólás ideje: 2017. Május 27.8 éve Snoke-nak szép a pofija Itt eléggé emberszerűen néz ki amúgy... Szerkesztve: 2017. Május 27.8 éve - Yoda József
Hozzászólás ideje: 2017. Május 27.8 éve Ez a kép ugyan nem jelent semmit, de én azt hittem szürkésebb bőre lesz
Hozzászólás ideje: 2017. Május 27.8 éve Végül is Snoke-ot csak hologramról ismerjük, bármilyen lehet "élőben"
Hozzászólás ideje: 2017. Május 27.8 éve Köszi a képeket! Ez a lego! ...mindig elspoilerez dolgokat! Sebaj. Snoke tetszik, de inkább a következtetések jönnek be, nem a minifigura. A lépegető mögött havas táj van? Nem sósivatag van a trailerben? Bár azt már beszéltük, hogy legóban sem a háttér, sem a figurák nem mérvadóak a filmre nézve amik egy szettben vannak.
Hozzászólás ideje: 2017. Május 27.8 éve Ezen a homályos képen az egyaránt lehet sósivatag, havasi táj, de akár porcukorral behintett mező is.
Hozzászólás ideje: 2017. Május 27.8 éve Én ezt az ellenállási gépet eddig gunshipnek néztem, de egye fene, így még jobban erősíti a Star Wars kapcsolatát a 2. világháborúval. Az amcsi nehézbombázóknak voltak ilyen gömb alakú géppuskatornyaik.
Hozzászólás ideje: 2017. Május 27.8 éve Viszont felmerül a kérdés, hogy ha az Ellenállásnak vannak bombázói, azokat miért nem vetették be a Csillagpusztító ellen? Vagy lehet, hogy ezeket később szerzik be?
Hozzászólás ideje: 2017. Május 27.8 éve Ezen a homályos képen az egyaránt lehet sósivatag, havasi táj, de akár porcukorral behintett mező is. Na az lenne csak egyedi és kreatív!
Hozzászólás ideje: 2017. Május 27.8 éve Snoke kinézete nagyon fura így. Ezek alapján semmivel sem magasabb mint egy átlag ember, sőt ez alapján ő maga is ember. (persze a legó emberek általában mind egyforma nagyságúak, de az embernél lényegesen magasabb lényeket szokták érzékeltetni) Az arany ruha meg... elég éles váltás az Ep7 titkolózós megjelenéséhez képest. Lesz itt meglepetés bőven.
Hozzászólás ideje: 2017. Május 27.8 éve Szerző Nagyon faják azok a szettek. Klassz hogy Poe kapoetány () vagyis kapitány lett. No meg a feka BiBi is adja. A röpik közül a romboló és a bombázó jón be nagyon. Sznoki szerintem elég gyengusz. Szerkesztve: 2017. Május 28.8 éve - Rog
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.