Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

EPVIII spoileres topik

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Egek, mi lesz itt gyerekek? :D Azt hiszem hogy ez a rész nagyon különbözni fog a 7 -től. De ez nem baj, sőt nagyon is jó jel. Szeretem én a 7. részt, de ha hibát akarunk keresni benne, akkor számomra a helyszínek illetve a kultúra hiányzott belőle de nagyon. Itt viszont megkapjuk, és az eddig látottak alapján lehet hogy új kedvencem lesz. :P

Amúgy még régen jöttek pletykák, hogy a város neve Canto Bight lesz, illetve Del Toro egy DJ nevezetű fazont alakít. Akkor a jelentés igaznak bizonyult. Nagyon kíváncsi vagyok akkor a hajójára.

Hozzászólás ideje:

Skacok, én amikor megpillantottam, akkor rögtön egy ló jutott eszembe. Nem tudom hogy miért, lehet hogy az orra miatt. :lol: Csak utána gondoltam, hogy olyan Scooby -s arca van.

Szerkesztve: - Bence1997

Hozzászólás ideje:

Kikerült pár kép Lego-szettekről:

Csillagromboló, aranyruhás Snoke, fekete BB-egység:

A korábban leírt gorilla-lépegető:

Ellenállás bombázó:

Hozzászólás ideje:

Akkor tehát Snoke ruhát cserél - egy arany göncben meglehetősen el fog ütni Palpatine-tól.

BB-8 gonosz ikertestvért kap BB-9E személyében.

Poe-t előléptették kapitánnyá.

És a trailerben látott hajók nem fregattok, hanem bombázók. Faja, érdekes fejlemények. :)

Hozzászólás ideje:

Köszi a képeket! Ez a lego! ...mindig elspoilerez dolgokat!

Sebaj. Snoke tetszik, de inkább a következtetések jönnek be, nem a minifigura.

A lépegető mögött havas táj van? Nem sósivatag van a trailerben? Bár azt már beszéltük, hogy legóban sem a háttér, sem a figurák nem mérvadóak a filmre nézve amik egy szettben vannak.

Hozzászólás ideje:

Én ezt az ellenállási gépet eddig gunshipnek néztem, de egye fene, így még jobban erősíti a Star Wars kapcsolatát a 2. világháborúval. Az amcsi nehézbombázóknak voltak ilyen gömb alakú géppuskatornyaik.

Hozzászólás ideje:

Ezen a homályos képen az egyaránt lehet sósivatag, havasi táj, de akár porcukorral behintett mező is. :)

Na az lenne csak egyedi és kreatív! :hehe:

Hozzászólás ideje:

Snoke kinézete nagyon fura így. Ezek alapján semmivel sem magasabb mint egy átlag ember, sőt ez alapján ő maga is ember. (persze a legó emberek általában mind egyforma nagyságúak, de az embernél lényegesen magasabb lényeket szokták érzékeltetni) Az arany ruha meg... elég éles váltás az Ep7 titkolózós megjelenéséhez képest. Lesz itt meglepetés bőven. :)

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Nagyon faják azok a szettek. Klassz hogy Poe kapoetány (:D) vagyis kapitány lett. No meg a feka BiBi is adja. A röpik közül a romboló és a bombázó jón be nagyon. Sznoki szerintem elég gyengusz.

Szerkesztve: - Rog

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.