csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Április 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 29. Az indexen erre azt mondták, hogy Buci. Szerintem kizárt. ezt én sem akarom elhinni.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2015. Április 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 29. Nem Stohl az tuti. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
A pécsi Hozzászólás ideje: 2015. Április 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 29. (szerkesztve) Nem Stohl az tuti. Szerintem a Lost-os Josh Holloway (Sawyer) magyar hangja, Dányi Krisztián az a hang. De nagyon nem jó Hamill hangjának. Lásd: Linkjeim Egyébként miért csak kép URL-lehet lementeni ? Itt bénázok már egy ideje hogy megfelelően szemléltessek ! Szerkesztve: 2015. Április 29. - A pécsi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2015. Április 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 29. Itt van pl. Stohl egy olyan szerepben, ahol elváltoztatta a hangját. Még itt is simán felismerhető. Miért változtatná a hangját ennél is jobban egy olyan karakterhez, amelyik erre nem szorul rá? Hacsak nem törtènt valami a hangjával, ez nem ő. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Április 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 29. (szerkesztve) http://aeonflux.blog.hu/2015/04/29/magyar_elozetes_star_wars_az_ebredo_ero_star_wars_the_force_awakens Semmi újdonság, csak amit tudtunk: 1. Ez az előzetes lesz a Bosszúállók előtt 2. Dec.24 a premier - karácsonyi ajándék. Kapják be karácsonykor. Amúgy én egyből felismertem Stohl hangját, csak kissé fiatalítva van. Szerkesztve: 2015. Április 29. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2015. Április 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 29. Az a hangzat szerintem se Stohlé. Én is valószínűnek tartom hogy Dányié. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2015. Április 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 29. Egyértelmű hogy nem Stohl. Borzasztó különben Luke magyar hangja. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Palpi Hozzászólás ideje: 2015. Április 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 29. Én is biztos vagyok benne, hogy nem Stohl az. Mióta sitten volt amúgy is ritkábban alkalmazzák. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2015. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 30. A forgalmazó közölte, hogy ez Stohl hangja, méghozzá a Jediből, csak rendesen átkeverve egy hangmérnök által. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2015. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 30. Csucs... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2015. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 30. Hát ez nem sikerült valami meggyőzően inkább hagyták volna békén a hangját nekem még az is jobban tetszene :S Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 30. Jesszus...A keverő meg megéri a pénzét, gratulálok.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Április 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 30. A forgalmazó közölte, hogy ez Stohl hangja, méghozzá a Jediből, csak rendesen átkeverve egy hangmérnök által. Egyből felismertem, nem volt nehéz.... Aki itt hitetlenkedik, az hányszor hallotta a Stohl szinkront? Nullához konvergálhat a szám... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
A pécsi Hozzászólás ideje: 2015. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 30. (szerkesztve) Sehányszor. A Star Warst angolul kell nézni, vagy maximum az eredeti 80-as évekbeli szinkronnal. De azért Bondot nézek. Szerintem nem Buci. Szerkesztve: 2015. Április 30. - A pécsi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2015. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 30. Áhhh...bekönnyeztem azon hogy Han-t magyarul hallottam megint. Han klasszikus magyar hangja, Csernák János nálam is nyerő. Amúgy én egyből felismertem Stohl hangját, csak kissé fiatalítva van. Tényleg olyan, mintha fiatalítottak volna rajta, viszont nem értem, ennek mi értelme volt. A karakter idősebb lett... Nem hiszem, hogy ez lesz Luke igazi szinkronja, annyira béna. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2015. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 30. Egyből felismertem, nem volt nehéz.... Aki itt hitetlenkedik, az hányszor hallotta a Stohl szinkront? Nullához konvergálhat a szám... Hát már megbocsáss de vagy ezerszer hallottam! Eleve a szinkronos SWn nőttem fel, hallottam Matt Damon hangjaként, Jokerként, láttam és hallottam élőben. És így még nem szólalt meg. Nyilvàn, mert a hangmérnök belenyúlt a hangjába. Teljesen feleslegen, jegyzem meg, mert ha hozzá akart volna valahogy nyúlni a Jedis hanghoz, akkor inkább öregíteni kellett volna, nem pedig fiatalítani. Az ilyen kategorikus, látatlanban tett kifejezéseket másokról hanyagoljuk már! Nem hiszem, hogy itt bárki is rászolgált volna erre a hangnemre, csak azért mert egy tökön cse*ett hangmérnök szórakozott Stohl hangjával. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2015. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 30. (szerkesztve) Én még így se hiszem el hogy Stohl Luke-ozik a szinkronos trélerben. Abban se vagyok biztos hogy az a forgalmazó az igazat mondta. Ha egyáltalán tényleg megtette az alábbi kijelentést. Ha netán tévednék akkor egy helyben megeszem a frigónkban levő 15 kiló nyers halat. Meg ha tényleg keverték Stohl hangját akkor irtó sz*r munkát végeztek. Használhatták volna Stohl RotJ-beli szövegelését ha már az angolul dumáló trélerben is onnan van a szöveg. Bár eleve jobb lett volna Márk mostani hangjával megcsinálni a szövegelést. Amúgy 1995 (előtte sehogy) és 2005 között a THX-es szinkronnal néztem többször is az ANH-TESB-RotJ triót. Szerkesztve: 2015. Április 30. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Május 1. Egyből felismertem, nem volt nehéz.... Aki itt hitetlenkedik, az hányszor hallotta a Stohl szinkront? Nullához konvergálhat a szám... Van egy olyan sanda gyanúm, hogy többször, mint te. Tény és való, '97-től 2004-ig csak úgy százszor volt alkalmam azzal megtekinteni (amikor megkapta az SE kiadást VHS-en, a Star Wars epizódok megtekintése olyan heti rendszerességűvé vált). Jó, hogy neked ilyen denevérfüled van, de én ilyen sükebóka vagyok, és szánom-bánom halálos bűnöm, de nem ismertem fel egy egy mocskosul (és értelmetlenül) sz*rrá kevert hangot. Azt már csak félve jegyzem meg, mert ezért nyilván instant kivégzés jár, hogy én még a THX-es szinkront is jól ismerem, azzal is hallottam párszor, amiben ugye szintén Buci Luke hangja. Viszont akkor most áll a kérdés: miért kellett Buci hangját módosítani? Logika nincs benne, mert ha ep6-os szinkronból van (melyikből, SE vagy THX?), és a cél a visszafiatalítás, akkor itt valaki valamit nagyon mellégondolt. Mert ahogy Pildi is írta, Luke öregedett, de közben Buci is öregedett - még ha ne is annyit, de akkor is. Szóval itt gond nincs. Fiatalítani a fiatal szinkronhangot meg minek? Akárhogy is nézzük, a '97-es SE szinkron is már majdnem húsz éves. Minek ide fiatalítás? Semelyik irányba nincs értelme módosítani a hangot, ráadásul, szerintem még sz*rul is csinálták meg. Indokolatlan és rosszul kivitelezett hangmérnöki munka, hát ezzel akkor megint meggyőztek arról, hogy a magyar szinkron az esetek 90%-ban egy rakás .... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Május 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Május 1. Megy az osztag a botfülűekhez szóval felkészülni! És hogy miért fiatalították? Azért amiért Hamill hangját is visszakeverték 20 évesre. Koncepció, gyerekek, koncepció! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Május 1. Megy az osztag a botfülűekhez szóval felkészülni! És hogy miért fiatalították? Azért amiért Hamill hangját is visszakeverték 20 évesre. Koncepció, gyerekek, koncepció! Igen, azért, mert a hatvanhárom éves Hamill-lel újra felvették a dialógust. Viszont a lentiekből nekem az jön le, hogy itt nem vették fel újra a szöveget a negyvennyolc éves Stohl Andrással, hanem a jó esetben '97-ben, a harminc éves Stohllal felvett anyagot fiatalították vissza. Ez nem koncepció, ez hülyeség. Megjegyzem, Mark Hamill hangja olyan jóra sikerült, hogy fel sem merült, hogy nem a Jediből van átvágva és az meg szerintem még poénból sem ugrott be senkinek, hogy nem Hamill-t halljuk. Itt meg ugye majdnem mindenki megvolt győződve arról, hogy egy másik színész beszél Buci helyett, és az fel sem merült, hogy új felvétel helyett a szinkron anyagát használták. És ez szerintem parádésan jelzi, mennyire ganyé lett ez a trailer szinkron. Bár ha ez volt a koncepció, akkor csillagos ötös! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2015. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Május 1. Valahogy így. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2015. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Május 1. (szerkesztve) Én sem ismertem fel pedig csakis Stohl hangjával láttam az OT-t minimum 20szor, mert évente tuti megnézem 1x az összes filmet valamikor 2x is, ennek ellenére, nem ismertem fel, megyek is szepukku-t elkövetni, de neked jó vájt füled van Szerkesztve: 2015. Május 1. - Darth Cupsy Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
A pécsi Hozzászólás ideje: 2015. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Május 1. Szerintem az történt, hogy gyorsan kidobták a szinkronos trailert, a Bosszuállók 2 előtti levetíthetőség kedvéért. Harrison Forddal nem mertek szórakozni behívták Csernákot, mert a hangja marhára egybeforrt Forddal. Mark Hamill meg ugye elég hányatott sorsú , a szinkronhangok tekintetében, sosem volt állandó magyar hangja, mert a filmjei egyáltalán, vagy nagyon ritkán szerepeltek a moziban, a nagyközönség előtt Magyarországon. Lásd SW mizéria: Kassai Károly, Szatmári György, Buci, Rékasi Károly Az ISZDB szerint eddig 14 !!!!!!!!!!!!! magyar hangja volt. Szerintem ezt a Lostos-Holloway magyar hangot, ezt a Dányi gyereket kérték meg, hogy ha már ugyis ott van egy másik film, vagy tv-s vacak kapcsán ugorjon már be arra a fél percre. Egyébként néha olyan érzésem van már úgy 10 éve, hogy a szinkronstúdióban ép ott tartózkodó karabantartókat, meg a takarítónöket is felkérik egy egy szösszenet szinkronizálására. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Május 1. Szerintem ezt a Lostos-Holloway magyar hangot, ezt a Dányi gyereket kérték meg, hogy ha már ugyis ott van egy másik film, vagy tv-s vacak kapcsán ugorjon már be arra a fél percre. Aligha, mivel lentebb Jake írta, hogy ez Stohl András hangja az ep6-ból kiollózva és "visszafiatalítva". Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
A pécsi Hozzászólás ideje: 2015. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Május 1. Aligha, mivel lentebb Jake írta, hogy ez Stohl András hangja az ep6-ból kiollózva és "visszafiatalítva". Most olvastam én is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Palpi Hozzászólás ideje: 2015. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Május 1. (szerkesztve) Én is a szinkronos verzión nőttem fel, és hallottam Bucit rengeteg más filmben is, itt nagyon elkeverték a hangját, persze nem kizárt, hogy fölismerje valaki, de jogosan mondhatja az ember, hogy ez nem is ő, mert így sosem szólalt meg. Egyezzünk ki abban, hogy a hangmérnök egy idióta Szerkesztve: 2015. Május 1. - Palpi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2015. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Május 1. Asszem szegény Stohl most csuklik eleget. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Május 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Május 1. a hangmérnök egy idióta Nem biztos. Lehet, hogy így kérték tőle. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Palpi Hozzászólás ideje: 2015. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Május 1. Igaz, akkor mondjuk úgy, aki kitalálta az egy rossz döntést hozott. Simán hagyhatták volna rendesen Buci hangját, ami most is ugyanolyan mint '97-ben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
A pécsi Hozzászólás ideje: 2015. Május 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Május 2. Arra gondoltam, hogy egy Intercommos szinkront, milyen jogdíj fizetés mellet hangmérnökösdik meg egy Fórum Hungary Kft. által megbízott hangmérnök? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.