csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Április 21. Hozzászólás ideje: 2015. Április 21. Akkor ez állhat a háttérben. Biz, biz.. de már lentebb is megtárgyaltuk tegnap! Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2015. Április 21. Hozzászólás ideje: 2015. Április 21. (szerkesztve) Az a tízer sajna egyáltalán nem tud lázba hozni. Még hőemelkedésre se futja belőle. Szerkesztve: 2015. Április 21. - Rog Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2015. Április 22. Hozzászólás ideje: 2015. Április 22. Mivel nem sokat látni belőle, engem sem hozott lázba, mintha nem is lett volna. De teljesen mindegy, teaser/trailer nélkül is nagyon várom ezt a filmet. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2016. Január 3. Hozzászólás ideje: 2016. Január 3. Ez hivatalos? 1 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Január 3. Hozzászólás ideje: 2016. Január 3. Ez hivatalos? Kb. a 10. másodpercnél egyértelmű lesz, hogy nem. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Január 3. Hozzászólás ideje: 2016. Január 3. Bár azt nem tudom, hogy a 10. másodpercnél miből lesz egyértelmű, hogy nem hivatalos, de valóban nem hivatalos. Hivatalos trailert nem csak és kizárólag egy noname Youtube-csatornán fogsz megtalálni. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Január 3. Hozzászólás ideje: 2016. Január 3. Bár azt nem tudom, hogy a 10. másodpercnél miből lesz egyértelmű, hogy nem hivatalos, de valóban nem hivatalos. Hivatalos trailert nem csak és kizárólag egy noname Youtube-csatornán fogsz megtalálni. Ahogy megáll Ben a mondat közepén, az olyan gagyi, amivel sosem rukkolna elő a Lucasfilm. Vö.: vs Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2016. Január 3. Hozzászólás ideje: 2016. Január 3. Az a megállás ugyanúgy megvan a kamerás Rogue One teaser-ben, tehát mégsem áll olyan messze a Lucasfilmtől Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Január 3. Hozzászólás ideje: 2016. Január 3. Ez inkább ROTS teasernek menne el, másnak nem nagyon. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Január 3. Hozzászólás ideje: 2016. Január 3. Az a megállás ugyanúgy megvan a kamerás Rogue One teaser-ben, tehát mégsem áll olyan messze a Lucasfilmtől Hát erre nem emlékeztem. Mondjuk akkor is gagyi. Válasz
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2016. Január 7. Hozzászólás ideje: 2016. Január 7. (szerkesztve) Klasszikus jelenet az EPIII-bol....ezt ki gondolja komolyan egyaltalan?Minek kell ilyet csinalni? :/ Szerkesztve: 2016. Január 7. - ZoliZoltán Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Február 25. Hozzászólás ideje: 2016. Február 25. Új pletyka szerint az Amerika Kapitány előtt lesz egy Rouge One teaser. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Február 25. Hozzászólás ideje: 2016. Február 25. Az már csak kicsivel több mint két hónap. Finoman szólva sem bánnám. Válasz
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2016. Február 29. Hozzászólás ideje: 2016. Február 29. Pedig az még marha sokára lesz... Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2016. Március 8. Hozzászólás ideje: 2016. Március 8. http://epicstream.com/videos/Rogue-One-A-Star-Wars-Story-Teaser-Trailer-Leaked-Online Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2016. Március 8. Hozzászólás ideje: 2016. Március 8. Én nem tudtam megnézni mert szar a mobilnetem, csak belinkeltem Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Március 8. Hozzászólás ideje: 2016. Március 8. Látatlanban kár linkelni ilyeneket. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Március 8. Hozzászólás ideje: 2016. Március 8. elég gagyik a kamu trailerek. Vajon mikor jön egy valódi? Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2016. Március 9. Hozzászólás ideje: 2016. Március 9. Elvileg az Amerika Kapitány: Polgárháború előtt lesz Válasz
Lenci Hozzászólás ideje: 2016. Március 31. Hozzászólás ideje: 2016. Március 31. Most már nagyon jöhetne.... Válasz
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Április 1. Hozzászólás ideje: 2016. Április 1. Ajj az még nagyon messze van. A TFA-nál majdnem mindjárt volt teaser amikor kész volt a forgatás. Itt meg már ezer éve vége a forgatásnak. Ezért én már nem is teasert kérek követelek hanem egy nagyon ütős, legalább 4 perces előzetest. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Április 1. Hozzászólás ideje: 2016. Április 1. Valószínűleg a londoni Celebrationon fogják bemutatni. Én oda tenném. Időben közelebb van a film premierjéhez, ráadásul aktualitása is lenne. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2016. Április 1. Hozzászólás ideje: 2016. Április 1. Szerintem a Polgárháború előtt lesz valamicske morzsa elszórva (kb. olyanra gondolok, mint a TFA első teaser-e volt), és majd nyáron Londonban érkezik az igazi Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Április 1. Hozzászólás ideje: 2016. Április 1. Az még valószínűbb. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Április 1. Hozzászólás ideje: 2016. Április 1. Ja, hogy ez a film idén lesz? Meg tudok róla feledkezni komolyan! Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2016. Április 7. Hozzászólás ideje: 2016. Április 7. Itt a teaser teasere. Ma/holnap láthatjuk az első előzetest Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Április 7. Hozzászólás ideje: 2016. Április 7. Ez így kb. a semmiből jött, de kellemes meglepetésként érintett. Várjuk szeretettel, már így is nagyon kíváncsi vagyok. Válasz
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Április 7. Hozzászólás ideje: 2016. Április 7. (szerkesztve) Nos ez váratlan. de örülök! (Ki nem? ) Akkor lassan indulhat a széthype-olás Szerkesztve: 2016. Április 7. - Rajmesz Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2016. Április 7. Hozzászólás ideje: 2016. Április 7. Nemtűnik rossznak. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Létrehozta: Darth Riddick,
Teaser trailer
Ajánlotta: Ody Mandrell
0 válasz
A teljes hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.