Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

A The Mandalorian sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Ha már tévésorozat, én megkockáztatnám, hogy az első szóljon a KotOR érában, 1000 évvel az ep1 előtt. Az ep7-tel nyithatnának egy jövőbeli új érát, a spin-offok és az animációs sorozatok ugrálhatnának a már megismert két éra között, az élőszereplős tévésorozat pedig nyithatna egy másik új érát a múltban.

Ezt én is abszolút támogatnám, nagy lehetőségek vannak abban az érában, és egy élőszereplős sorozat tökéletes alkalom lenne ennek a kiaknázására. Kérdés csak az, hogy ha egyáltalán felmerül ilyen akkor az anyagiak nem rettentik-e el a stúdiót, mert egy sorozat ebben az érában valószínűleg elég magas költségvetést igényelne.

Hozzászólás ideje:

Szerintem egy Star Wars sorozat minden formában magas költségvetést igényel, tök mindegy, melyik érában játszódik. A Neflix-Disney kombónak viszont jók lehetnek az anyagi forrásai ahhoz, hogy összehozzanak valami jót. Pláne, hogy sok dolog eleve elkészül a filmekhez. Sok díszletet, jelmezt és eszközt kis átalakítással újrahasznosíthatnak például.

Hozzászólás ideje:

És miért nem helyezted át a hozzászólásokat, miután ezt megállapítottad? Dolgozzak én, mi? :P:D

Amúgy ja, van, jól eldugva az isten háta mögé a Legends-be, ahol a jövendőbeli TV sorozatoknak semmi keresnivalója, az Underworlds tőtopic alá, ami valószínűleg már soha nem valósul meg, és egy általános TV-s topicnak itt sincs semmi keresnivalója. Nem csoda, ha elfeledkeztünk róla. És lényegében a topicok címét figyelembe véve, ez itt is off. ;)

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Ez a TV sorozat helye, a nevet meg bármikor át lehet írni ha lesz valami konkrét. :) Donát! Túl nagy reakcióm nincs, mert ez továbbra is nagyon távoli és számomra ezért sem túl izgalmas még. azt se tudni mit akarnak, csak, hogy majd lesz valamikor.

• 4 héttel később...
  • 9 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Mielőtt ezt a sorozatot elmeszelték Cory Barlog elolvasta a hozzá készült scripteket és a mostani E3-on elmondott néhány infót, hogy mit láttunk volna: ebben a TV-szériában megismertük volna Palpatine szimpatikus oldalát(!). Kiderült volna hogy valami szívtelen nő, egy gengszter miatt siklott ki az élete. ITT a cikk.

Én őszintén szólva ekkora marhaságot rég olvastam. Ha tényleg ez lett volna, akkor hála istennek hogy nem lett belőle semmi.

• 1 évvel később...
Hozzászólás ideje:

Ez azért már durva, hogy előre sejtés nélkül már ilyen biztos hírt kapunk, amikor a Lucasi sorozat kallódását sokáig követhettük. Melyik dimenzióban vagyunk, hogy ilyenek történnek? :D

Hozzászólás ideje:

Azt mondta Pablo, hogy a következő Celebrationön tudhatjuk meg, miben mesterkednek Filonival a Rebels után. Aztán lehet, hogy ez az, csak nem akartak többet mondani, mert őt rendesen faggatták a hogyantovábbról.

Hozzászólás ideje:

Egy bátor jelentkező van már rá Rosario Dawson néven, szóval simán elsüthetnék. :D Bár hallottam egy olyan híresztelést Dash Star-tól, hogy neki egy animációs minisorozatot szeretne Filoni.

Szerkesztve: - Merr-Sonn

Hozzászólás ideje:

Ja hogy itt ez a topik! :)

El nem tudom mondani mióta álmodozom egy igazi SW sorozatról. Egy élőszereplősről. Lucas az őrületbe kergetett a hitegetésével, de úgy tűnik most tényleg lesz valami.

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én egy OT és ST között játszódó sorit szeretnék a legjobban. Tök jól ki lehetne vele tölteni a hézagokat.

Hozzászólás ideje:

Na ez eddig elkerülte a figyelmem. A filmek jobban izgatnak jelenleg, de a Game of Thrones megmutatta, hogy nagy költségvetésű sorozatoknak is lehet létjogosultsága, ha kellő számú nézőt vonzanak. Az SW esetében valahogy nem hiszem, hogy ez utóbbi gond lenne. :D

Hozzászólás ideje:

Hát, ha az Agent of S.H.I.E.L.D.-ből indulok ki, akkor azért oda fogják tenni magukat a látványban. Oké, azért a kettő nem teljesen összemérhető, mert a SHIELD azért mégis csak a mi világunkban játszódik (kivétel, amikor másik bolygón, vagy...), de ha abba az amúgy nézettségileg nem éppen tip-top sorozatba is képesek sok-sok pénzt beleölni, akkor azért szerintem az SW-n sem fognak garasoskodni.

Hozzászólás ideje:

A legnagyobb előny itt a már létező tömeges fanbase. A Game of Thrones az egyre növekvő költségvetésével és a remek rendezők munkájával vonzott egyre több embert, de talán leginkább a Red Wedding turbózta fel az érdeklődést iránta. Egy SW sorozatnál már eleve adott a sok potenciális néző, és abból tudnak még többet csinálni. El se tudom képzelni, mennyien lennének rá vevők, ha ugyanolyan jól sülne el, mint a GoT.

Hozzászólás ideje:

Mivel ez lesz az új streaming szolgáltatásuk zászlóshajója biztos vagyok benne hogy apait-anyait belefognak adni. Engem az se lepne meg ha új rekordot állítanának fel, már ami a TV-sorozatos büdzséket illeti. Szerintem több pénzből fog készülni mint a Trónok harca.

Hozzászólás ideje:

Én mindig is kíváncsi voltam egy élőszereplős SW-sorozatra. Szerintem nagyon jót tenne a Sagának, csak színesítené. Már csak az lenne a kérdés, hogy pontosan mikor játszódna?

Én annak örülnék leginkább, ha a Baljós árnyak előtti idők lennének terítéken, egy The Old Republic sorozat például marha sikeres lenne szerintem! 

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.