Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

A The Mandalorian sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
2019. 08. 21. - 20:19, Ody Mandrell írta:

Inkább úgy néz ki mint aki Maz Kanata fajából való. :d 

Nem hasonlít, mert Mah arcán a szája felett nem volt olyan redő mint ezen. Ha jobban megnézed látni. Plusz az arcforma is jobban hajaz a Sullustiakra.:peace:

Hozzászólás ideje:

Szerintem meg alakváltó. Átakart alakulni sullustivá, csak kb. 90% -nál megakadt a transzformáció és így éli tovább az életét. :P

Hozzászólás ideje:

A karakter a Blurrg mellett megegyezik a pop vinyl boxon feltüntetett figurával, csak ott fel van tolva a szemüvege. Kuiil vagy Kviil a neve. Szerintem ugnaught. És van egy olyan tippem a pop vinyl kapcsán, hogy őt fogja alakítani mocap-pel vagy csak a hangját adva, Nick Nolte! Mert esküszöm, hasonlít rá :D Komoly esélye van, hogy fan-favourite lesz belőle, nekem nagyon tetszik.

A Taika Waititi által játszott IG-droid tehát nem IG-88, hanem egy új karakter, IG-11. Nagyon tartják magukat ahhoz, hogy egyetlen korábban látott figura sem tűnik fel, kíváncsi vagyok, meddig tudják ezt tartani (Bossk-ról is voltak pletykák korábban). Milyen érdekes, hogy egy olyan SW-mozgókép, ahol nincs ismerős figura, azzal hiteti el, hogy a galaxis része, hogy a design, a figurák minden korábbinál jobban megidézik a klasszikus filmeket. A Disney-éra SW-filmjeinek komoly hiányossága, hogy a klasszikus fajokat fájóan alulhasználták, itt viszont láthatóan teljesen új figurákat alkotnak meg klasszikus fajokon belül, ami nagyon tetszik nekem, ebben a sorozatban ilyen hiányok nem lesznek. Ugye már az eddigi infók alapján tudjuk, hogy feltűnik Jawa, Rodian, Weequay, Kowaky majomgyík, és még ki tudja, hány további faj.

Hozzászólás ideje:

Nagyot kell ahhoz szólnia a IX-nek ezen a hétvégén, hogy elvegye reflektort számomra erről a sorozatról.

Már ez a poszter is maga a csoda!!! :o

Szerkesztve: - Brodie

Hozzászólás ideje:

Nagyon állat! És már csak 8 óra +- néhány. :D

szerk.: ha minden igaz, akkor talán élőben (értsd: twitteren keresztül) is követhetjük figyelemmel a Disney+ panel eseményeit! Próbálok fent lenni addig, ami szerintem nem lesz nehéz... a hasam nem nagyon enged aludni. :D

Szerkesztve: - Bence1997

Hozzászólás ideje:

Hogy hátulról is lássuk a szerkókat.

6S4i4m3.jpg

gyMA7qR.jpg

Plusz a "paródiafigura".

eTa1RYf.jpg

Hozzászólás ideje:

Kell egy ilyen Pop up figura.:D

53 perccel korábban, Bence1997 írta:

Amúgy ha minden igaz, akkor a Tatooine -ra vissza fogunk térni. Oly sok év után. :yes:

Erre már én is várok, látni akarom hogy mi lett a bolygóval. Olyan érdekes lenne Mos Eisley-t vagy Mos Espát fejlett kikötővároaként látni.

Hozzászólás ideje:
3 órával ezelőtt, Brodie írta:

Nagyot kell ahhoz szólnia a IX-nek ezen a hétvégén, hogy elvegye reflektort számomra erről a sorozatról.

OFF: Mert arról is lesz trailer? :o

Hozzászólás ideje:
16 perccel korábban, Darth Cupsy írta:

OFF: Mert arról is lesz trailer? :o

Behind the scenes videó várható. Mondjuk ezek nekem mindig legalább akkorát szoktak ütni, mint a trailerek. :) 

Hozzászólás ideje:
32 perccel korábban, Brodie írta:

Mondjuk ezek nekem mindig legalább akkorát szoktak ütni, mint a trailerek. :) 

Ezzel én is így vagyok. Sőt néha egy BTS videó sokkal hangulatosabb, mint egy trailer.

1 órával ezelőtt, Iqvi írta:

Erre már én is várok, látni akarom hogy mi lett a bolygóval. Olyan érdekes lenne Mos Eisley-t vagy Mos Espát fejlett kikötővároaként látni.

5 évvel leszünk a ROTJ után. Érdekes lesz ennyi idő után látni azt, hogy a Tatooine -al mi a helyzet. És talán egyéb más ismerős helyszínekre is ellátogathatunk - a blurrg miatt felötlött bennem az is, hogy Ryloth végre élőszereplős kivitelben szerepelni fog. :hmm:

Szerkesztve: - Bence1997

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.