Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 28. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 28. Anthony Breznican , az Entertainment Weekly szerkesztője úgy tudja, hogy a végső nagy előzetes októberben érkezik, de az se kizárt, hogy november eleje. Na marha jó.... Zárhatom be megint, no de minek kapkodni ugyebár? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 30. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 30. Azt csiripelik a verebek, hogy szeptember közepén jön az előzetes. Válasz
Jar-Jar Binks Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 30. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 30. Azt csiripelik a verebek, hogy szeptember közepén jön az előzetes. Rendes igazi trailer? Jó lenne már egy Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 30. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 30. Aztán nehogy megint be kelljen a topikot zárni reméljük ezútral nem csináltál magadnak "plusz melót" Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 30. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 30. Nem fogom már bezárni, akármikor is jöjjön. Úgy se írunk ide ha nincs miért nem? Válasz
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 2. Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 2. Pletykák szerint a trailer szeptember 11-én jön és 1 perc 39 másodperc hosszú lesz. Válasz
mikiwan Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 2. Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 2. Pletykák szerint a trailer szeptember 11-én jön és 1 perc 39 másodperc hosszú lesz. Már cáfolták is... http://www.starwars7news.com/2015/09/star-wars-the-force-awakens-teaser-to-be-released-on-september-11.html Válasz
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 2. Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 2. Már cáfolták is... http://www.starwars7news.com/2015/09/star-wars-the-force-awakens-teaser-to-be-released-on-september-11.html Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 2. Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 2. Már cáfolták is... http://www.starwars7news.com/2015/09/star-wars-the-force-awakens-teaser-to-be-released-on-september-11.html Na azé'!! Minek új trailer? Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 2. Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 2. Azért várható volt, hogy nem nine-eleven-kor fognak örömködésre okot adni. Válasz
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 3. Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 3. Igen ,erdekes lett volna a datum...szoval 00:01-kor mar johet is! Válasz
Palpi Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 7. Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 7. Van már hír arról, hogy mikor jön egy újabb trailer? Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 7. Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 7. Van már hír arról, hogy mikor jön egy újabb trailer? Mikor szeptembert és a Force Friday-t emlegették, valaki mondta, hogy nem lesz csak októberben. Szóval türelem. Egyébként ez szerintem már azt is jelenti, hogy az utolsó trailert kapjuk akkor. Azután már csak a különböző tv-spotok várhatóak esetleg egy-egy új képkockával decemberig. (szerintem) Válasz
mikiwan Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 12. Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 12. Remélem, hogy október lesz, és nem november. A Sitheknél is két hónappal premier előtt jött a theatrical. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 16. Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 16. Ismét október 19-ről olvasni, mint lehetséges trailer dátum: http://screenrant.com/star-wars-force-awakens-ticket-preorder-sales/ Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 16. Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 16. Most már decemberig is kibírnám, kis túlzással. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 16. Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 16. Logikus lenne a jegy előrendelés környékére tenni a trailert. Az meg már csak egy hónap. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 16. Van olyan bátor, aki kihagyja a végső spoileres előzetest? Úgy beülni a moziba, hogy csak Jakku-t, meg az előző 2 teaser rongyosra nézett képsorait ismered, érdekes lehet... de mivel decemberig kb a média az arcodba fogja tolni a képsorokat, szinte kizárt, hogy nem úsznád meg a spoilereket. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 16. Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 16. Van olyan bátor, aki kihagyja a végső spoileres előzetest? Úgy beülni a moziba, hogy csak Jakku-t, meg az előző 2 teaser rongyosra nézett képsorait ismered, érdekes lehet... de mivel decemberig kb a média az arcodba fogja tolni a képsorokat, szinte kizárt, hogy nem úsznád meg a spoilereket. Meg kell nézni! Ez nem kérdés! Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 18. Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 18. Van olyan bátor, aki kihagyja a végső spoileres előzetest? Úgy beülni a moziba, hogy csak Jakku-t, meg az előző 2 teaser rongyosra nézett képsorait ismered, érdekes lehet... de mivel decemberig kb a média az arcodba fogja tolni a képsorokat, szinte kizárt, hogy nem úsznád meg a spoilereket. Én nem bánnám ha ennyi tudással látnám először a filmet. Persze nem fogom megállni én sem hogy megnézzem a trailert. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 19. Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 19. Én se nagyon bánnám, inkább a filmet szeretném látni, nem néhány kósza jelenetet az első feléből Válasz
Jar-Jar Binks Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 19. Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 19. (szerkesztve) Van olyan bátor, aki kihagyja a végső spoileres előzetest? Úgy beülni a moziba, hogy csak Jakku-t, meg az előző 2 teaser rongyosra nézett képsorait ismered, érdekes lehet... de mivel decemberig kb a média az arcodba fogja tolni a képsorokat, szinte kizárt, hogy nem úsznád meg a spoilereket. Részemről esélytelen. Én minden film esetében szeretem megnézni az előzeteseket, az SW esetében pedig, ez hatványozottan igaz. Látni akarom. MAXI nagyon Szerkesztve: 2015. Szeptember 19. - Jar-Jar Binks Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 29. Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 29. Továbbra is tartja magát a pletyka miszerint október közepe táján (15-16) jön ki a trailer. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 29. Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 29. Basszus, ahányszor meglátom, hogy ebben a topicban új hozzászólás van, dobban egyet a szívem. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 29. Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 29. Ez a dátum egybecseng a Rebels premierrel. Reméljük tényleg úgy lesz. Egyébként én is nagyon várom már. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 29. Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 29. Csak jöjjön már. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 29. Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 29. Basszus, ahányszor meglátom, hogy ebben a topicban új hozzászólás van, dobban egyet a szívem. Na, akkor nem csak én vagyok ezzel így. Megnyugtató... Válasz
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2015. Október 1. Hozzászólás ideje: 2015. Október 1. Hehe!Ugyan ez... Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Október 1. Hozzászólás ideje: 2015. Október 1. Basszus, ahányszor meglátom, hogy ebben a topicban új hozzászólás van, dobban egyet a szívem. Csatlakozom! Nagyon várom várom már. Jól elhúzzák az időt vele. Biztos meg van rá az ok. Válasz
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2015. Október 1. Hozzászólás ideje: 2015. Október 1. Info-foszlányok Válasz
Ajánlott hozzászólás
Létrehozta: Zééé,
Trailer premier
Ajánlotta: Ody Mandrell
0 válasz
A teljes hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.