Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 16. Tökéletes Naboo feeling! Gratula. Külön bejövős Jar Jar markáns megjelenése. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 16. Az egyetlen hibája hogy túl jó. Mondjuk kevésbé karizmatikus, de talán a változatos színvilág miatt - ami a Naboo-t is jellemzi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2008. Február 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 16. (szerkesztve) Ody: Köszi! Jar Jarnak mindenképp kiemelt hely volt szánva ezen a poszteren, hiszen elég fontos szereplője a Baljósnak, és a Naboo értelmes lényeinek felét képviseli (kis túlzással ). Ennek a képnek az elkészítése felért számomra egy időutazással. Korábban már láttátok a legrégebbi képemet '98-ból, de azt még nem mondtam, hogy a montázskészítés felé a Baljós árnyak mekkora lökést adott nekem. Az első többé-kevésbé elfogadható montázsaim jórészt erről a filmről készültek (talán nemsokára megmutatok közülük párat). Úgyhogy ennek az új poszternek az összeállítása közben keményen éreztem nem csak az EP1-es Naboo, de az egész Baljós árnyak, sőt, 1999 hangulatát is. EDIT: Obi1: Köszi. Igen, ezen a képen a Naboo világát egészen közelről látjuk, ahogy a filmben is. Az EP2-3-as Naboo-poszterek már valahogy távolibbak, ott a bolygó inkább Padméra reflektál, és nem annyira "önmagában" van jelentősége, hanem Padméhoz kapcsolódóan. Na, ezt jól megmondtam. Szerkesztve: 2008. Február 16. - SimonZ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 17. (szerkesztve) Érdeklődéssel várjuk a képeket. Egyébként a '99 -es hangulat az nálam is bejátszott pénteken, amikor megnéztem a filmet. Óriási volt! Ugyanazokba a régiókba emelkedett, mint a korábbi filmekhez köthető hasonló érzések. Szerkesztve: 2008. Február 17. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 17. Nagyon jó ránézni erre a képre, gratula hozzá Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2008. Február 17. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 17. Köszi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 17. Nekem is tetszik Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 17. Nagyon jó, lelkesítő hatású pószter Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2008. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 17. Megint nagyon elkaptad a hangulatot Simon! Gratula! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 17. Nagyon tuti kép. A szepi hajó balján mintha egy emberi arc lenne amiből egy orrot egy szájat meg egy állat tudtam kibogarászni. Olyan mintha Palpi lenne de az is lehet hogy ezt az egészet csak odaképzelem magamnak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 17. A szepi hajó balján mintha egy emberi arc lenne amiből egy orrot egy szájat meg egy állat tudtam kibogarászni. Olyan mintha Palpi lenne de az is lehet hogy ezt az egészet csak odaképzelem magamnak. Hát akkor már ketten képzelődünk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2008. Február 17. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 17. Donát, Dzséjt, Bomarr, Rog: köszi! Dzséjt: Örülök, hogy a "lelkesítő" kifejezést használtad rá. Eszerint sikerült átadnom, amit szerettem volna. Rog: Most leesett az állam... Tényleg úgy néz ki, még az állgödre is megvan. De ez egyáltalán nem volt szándékos. Megnyitottam a poszter munkafájlját meg a forrásképeket, és leellenőriztem: az arcforma az eredeti képelemek egyikén sem szerepelt, egy felhős bolygófelszín átalakításával hoztam össze, teljesen véletlenül. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 17. Rog megint bizonyította, hogy neki van az egyik legjobb megfigyelőképessége. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 17. az arcforma az eredeti képelemek egyikén sem szerepelt, egy felhős bolygófelszín átalakításával hoztam össze, teljesen véletlenül Talán az Erő akarta hogy így legyen. Ez olyan mint amikor a véletlenekből találmányok születnek csak ez nem feltalált hanem megtalált találmány. Ennek az arcjelenésnek bizonyos értelemben még jelentése is lehet mert a homályban helyezkedik el ami azt is jelképezhetii hogy Palpi állt a nabooi háború kitörése mögött. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 17. Ennek az arcjelenésnek bizonyos értelemben még jelentése is lehet mert a homályban helyezkedik el ami azt is jelképezhetii hogy Palpi állt a nabooi háború kitörése mögött. Így van! Ráadásul Palpi a Naboo szenátora, tehát jogosultsága is van ott lenni a képen. Egyszerűen zseniális ez a hasonlóság, ráadásul maga a környezet amiben található, pont illik a karakteréhez. Ezen a képen is úgy jelenik meg mint egy 'Phantom' Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 17. Rog megint bizonyította, hogy neki van az egyik legjobb megfigyelőképessége. Ha Dzséjt tőlem függetlenül talált rá akkor ketten bizonyítottunk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 17. Ha Dzséjt tőlem függetlenül talált rá akkor ketten bizonyítottunk. A tiéd az érdem, mert én csak az után láttam meg, hogy írtad, hol van Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 17. Ezen a képen is úgy jelenik meg mint egy 'Phantom' Aki a Naboot fenyegeti. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2008. Február 17. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 17. Igen, Palpatine-nak minden joga megvan szerepelni ezen a képen, ezért is döbbenetes ez a véletlen. Ha mondjuk egy rohamosztagos rajzolódott volna ki, akkor belenyúltam volna utólag a képbe, hogy eltüntessem. De így nagyon tetszik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 17. Nagyon szép kép lett Nekem az jutott róla eszembe, hogy talán a Naboo az a bolygó, ami a legsokoldalúbban jelenik meg a filmekben. Az Ep1-ben ez a gyújtópont, ahol kirobban a végzetes eseményeket elindító konfliktus, noha egy abszolút békés és elégedett világ, és itt történik az első nagy összecsapás is. Az Ep2-ben és az Ep3-ban viszont a jelentősége Padmé életéhez, sorsához kapcsolódik, ahogy Zoli is írta (nem véletlenül mások azok a poszterek ), ráadásul a Klónokban egy boldog fordulatnak tanúja a bolygó, a Sith-ekben viszont épp fordítva. És az a jó, hogy ezek a dolgok pontosan megjelennek a posztereken Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2008. Február 17. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 17. Köszi szépen! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2008. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 18. Tökéletes gyöngyszemet alkottál Zoli! Nem is akarok jobban belemenni. Az előttem szólók úgyis már megtették, sokkal jobban, mint én tehetném. Egyszerűen jól néz ki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2008. Február 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 19. Köszönöm! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 20. Elképesztő. Palpit iléletően meg azt mondom, tudatalatti. Addig rendezgetted a bolygót, amíg össze nemn állt. Én a helyedben írnék a Lucasfilmnek, különben is jövőre 10 éves az Ep1. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2008. Február 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 21. Köszi! Tudatalatti, vagy, ahogy Rog mondta, az Erő akarta így. A Lucasfilmnek most inkább nem írnék, lásd Általános információk... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2008. Március 10. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Március 10. (szerkesztve) Bár eredetileg a születésnapomra terveztem, hogy publikálom a sagaposzter felújított változatát, ezt a gépem megakadályozta. Viszont, ami késik, nem múlik, úgyhogy itt van: És itt a teljes méretű verzió. Háttérképméretben az oldalam frissítései között láthatjátok. Ezeken a képeken már a hivatalos logókat használtam. Szerkesztve: 2008. Március 11. - SimonZ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Március 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Március 10. Hülyék ezek a Lucasfilmnél... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Március 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Március 10. Nagyon szép ez a kép így Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2008. Március 10. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Március 10. Köszi, szerintem is jól mutat ebben a verzióban. Jót tettek neki a hivatalos logók is. Ody: Hát, sajnos ez van... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Március 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Március 10. És mi a helyzet az Offical Pix-es csávóval? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.