Donát Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Ember legyen a talpán aki csak jósolni is mer. Az élen 15 szavazat döntött. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Anakin/Vader... ha nem ő nyerne, ezen lepődnék meg a legjobban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Számomra ez is egyértelmű volt: Anakin/Vader. Másodiknak Luke-ot választottam volna. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. (szerkesztve) Ja és kár vitázni, de Han és Leia nem fő karakterek.."Bizonyos szemszögből nézve" elfogultságom tárgya Obi-Wan sem az.. Szerkesztve: 2015. November 27. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Én is Ani/Vaderre szavaztam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Legjobb főkarakter I. Helyezett: Anakin Skywalker / Darth Vader Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Nagyon helyes! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Ja és kár vitázni, de Han és Leia nem fő karakterek.."Bizonyos szemszögből nézve" elfogultságom tárgya Obi-Wan sem az.. Dehogynem azok. Vader/Anakin, nem meglepő. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Jó lesz! Köszi, hogy nem maszkban raktad ki! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Nagyon-nagyon helyes. Bár van egy olyan sanda gyanúm, hogy sokan a fekete maszk miatt szavaztak rá, de ez pont le van sz*rva most. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Yeah. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Dzséjt: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Nagyon-nagyon helyes. Bár van egy olyan sanda gyanúm, hogy sokan a fekete maszk miatt szavaztak rá, de ez pont le van sz*rva most. Ezért köszöntem meg én is! Így a legjobb! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Jó lesz! Köszi, hogy nem maszkban raktad ki! Igyekeztem olyan képet választani, ami hűen tükrözi a karakter kettőségét. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Én az íve miatt szavaztam rá, ami a hat filmben rajzolódott ki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Igyekeztem olyan képet választani, ami hűen tükrözi a karakter kettőségét. Jó választás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
IndianaAndrisSolo Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. (szerkesztve) Legjobb férfi főszereplő I. Helyezett: Harrison Ford HELYES!!! Szerkesztve: 2015. November 27. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Én az íve miatt szavaztam rá, ami a hat filmben rajzolódott ki. Plusz ne feledjük, hogy a Saga az ő története elsősorban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Van aki csak most esik be? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Következik a Legjobb Forgatókönyv kategória. Értelemszerűen a 6 film a jelölt. 9 éve az Episode III nyert. A díjak tekintetében fej-fej mellett az EpV és az EpVI 12-12 díjjal, 3. az EpIII 9 díjjal. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Sinistra Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Van aki csak most esik be? Jelentkezem! De kár, hogy csak most sikerült hazaesnem... Holnap lesz mit visszaolvasnom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Itt a Star Wars Episode III: Revenge of the Sith-re szavaztam, vitán felül, kérdés és gondolkodás nélkül, zsigerből. De szerintem az ep5 fog nyerni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Az V-re szavaztam. Gondolom elhasalok megint. Csak 5 találatom van eddig. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Sinistra Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Nagyon nehéz döntés volt az ep III és az ep.V közötti választás, de végül az uccsóra tettem a voksomat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Az V-re szavaztam. Gondolom elhasalok megint. Csak 5 találatom van eddig. Nekem négy. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Itt a Star Wars Episode III: Revenge of the Sith-re szavaztam, vitán felül, kérdés és gondolkodás nélkül, zsigerből. De szerintem az ep5 fog nyerni. Én is arra szavaztam emlékeim szerint, megosztottam a kedvenceimet a legjobb epizód és ezen kategória között. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Forgatókönyv terén nálam az Ep. V a favorit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. (szerkesztve) Nekem négy. Oké, állom a versenyt! Szerkesztve: 2015. November 27. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Itt a Star Wars Episode III: Revenge of the Sith-re szavaztam, vitán felül, kérdés és gondolkodás nélkül, zsigerből. De szerintem az ep5 fog nyerni. Jaja, az ötös lesz. Pedig még az EPII is nagyszerű! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.