Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2020. Április 17. Hozzászólás ideje: 2020. Április 17. 40 perccel korábban, Iqvi írta: És Bose Nass? Mármint Boss Nass? 2 Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 2020. Április 17. Hozzászólás ideje: 2020. Április 17. Azt hittem már legalább Ody Mandrellt is megemlítitek... 1 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. Április 17. Hozzászólás ideje: 2020. Április 17. 3 perccel korábban, Darth Cupsy írta: Mármint Boss Nass? Teszteltem ki figyel 4 perccel korábban, Wilde írta: Azt hittem már legalább Ody Mandrellt is megemlítitek... Hát Ben Quadinarost már mindenki elfelejtette? 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Április 17. Hozzászólás ideje: 2020. Április 17. Gyerekek, hát valakiről megfeledkeztetek. Az egyetlen olyan karakterről, aki nélkül a Skywalker Saga nem is létezhetne: 1 2 Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2020. Április 19. Hozzászólás ideje: 2020. Április 19. Akkor ha jól tudom az időpont jövő vasárnap ugye? Hányan lennénk, mert az alapján kellene a karakterfelosztást megcsinálni. Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 2020. Április 19. Hozzászólás ideje: 2020. Április 19. Én is jövök, mondjuk a pontos kezdési időpontot majd még leegyeztetjük. Szerintem Cupsy és Donát válasszatok nyugodtan és a maradékot majd Riddick-el, meg aki még esetleg jönne, azzal elosztjuk. Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2020. Április 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. Április 19. Fúúú srácok, hát jó, hogy nem most hétvége.... mert dolgozok szombaton és ma is... határidős munkát kaptam, sajnos nem tehetek mást csak azt, hogy a 7vége jelentős részét is munkával töltöm. A részleteket akkor majd átbeszéljük a héten! 1 Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2020. Április 19. Hozzászólás ideje: 2020. Április 19. 1 órával ezelőtt, Wilde írta: Én is jövök, mondjuk a pontos kezdési időpontot majd még leegyeztetjük. Szerintem Cupsy és Donát válasszatok nyugodtan és a maradékot majd Riddick-el, meg aki még esetleg jönne, azzal elosztjuk. Hát akkor én választanám Mault Filmspecifikus témakörnek javasolnám a midichlorianokat megvitatni. 1 Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2020. Április 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. Április 19. Én húznám Palpatine-t, ha szabad és nem pályázik rá senki más!? Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2020. Április 20. Hozzászólás ideje: 2020. Április 20. Úgy látszik a legkelendőbbek a Sith Lordok. Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 2020. Április 20. Hozzászólás ideje: 2020. Április 20. Úgy látom, még senki nem választotta, úgyhogy akkor én Jar-Jart. A midi-chlorianokról mindenképpen beszélünk majd! Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2020. Április 21. Hozzászólás ideje: 2020. Április 21. Anakint választom. Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 2020. Április 23. Hozzászólás ideje: 2020. Április 23. Akkor eddig úgy néz ki, hogy @Donát - Anakin, @Darth Cupsy - Maul, @Darth Riddick - Palpatine, én pedig Jar Jart választottam. Az lenne még a kérésem, hogy a maradék négy karakterből is válasszon mindenki még egyet, szerintem róluk lenne még érdemes beszélni: Gunray, Padme, Obi-Wan, Qui-Gon. A filmre jellemző témák között az alábbiak megemlítésére gondoltam, a már említett midi-chlorianok lenne az egyik, aztán a politika, ezzel párhuzamosan maga a Köztársaság, és a Jedi Rend lenne még, amiről bővebben beszélni lehetne. A főbb motívumok közül, pedig a prófécia és a Kiválasztott kérdése is napirendre kerülhetne. Az adásmenet részletesen: 1. A legjellemzőbb dolog az adott filmmel kapcsolatban. (ezzel kezdenénk, ide jönnének be a fentebb említett témák is, plusz, ami még eszünkbe jut, zenei téma, egy snitt vagy hasonló jellemző, kifejezetten erre a filmre vonatkozó dolog). 2. Legjobb kohéziós elem a filmben (ami leginkább összekapcsolja a SAGA-val, a Kiválasztott és a prófécia ide is jöhet). 3. Amit megtudtunk a filmből és újdonságként hatott a SAGA-ban. 4. Kedvenc jelenetek (az adott filmből). 5. Ami a legkevésbé tetszett az adott filmből. 6. Főbb karakterek az adott filmből, akik nagy hatással voltak az adott epizódra/a trilógia, illetve a SAGA irányvonalára (ide jönne be a karakterek jellemzése, fejenként kettő). 7. A 11 filmes rangsorban az adott film helyezése, rövid indoklással. Kezdésnek én a vasárnapi napon 18, 19, 20 órát tűzném ki időpontnak. Kinek melyik lenne megfelelő? Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2020. Április 23. Hozzászólás ideje: 2020. Április 23. Gunrayt bevállalom. Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2020. Április 23. Hozzászólás ideje: 2020. Április 23. 2 órával ezelőtt, Wilde írta: Az lenne még a kérésem, hogy a maradék négy karakterből is válasszon mindenki még egyet, szerintem róluk lenne még érdemes beszélni: Gunray, Padme, Obi-Wan, Qui-Gon. Ha más már nem jön akkor én még választanám Obi-Wan-t. 2 órával ezelőtt, Wilde írta: Kezdésnek én a vasárnapi napon 18, 19, 20 órát tűzném ki időpontnak. Kinek melyik lenne megfelelő? Nekem 8, mármint mindegy Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2020. Április 23. Hozzászólás ideje: 2020. Április 23. Az időpontok közül nálam bármelyik működhet, csak beszéljük meg előre és akkor úgy tervezek. 1 Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2020. Április 23. Hozzászólás ideje: 2020. Április 23. A server problémák miatt azt javasolnám, hogy úgy tűzzük ki a felvétel időpontját, hogy lehetőleg előtte már mindenki ráérjen egy félórával, meg szállingózzunk is fel, mert ha Riddick bedobja a discord címet lehet egyből nem hozza be a topicot. Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2020. Április 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. Április 24. Javaslat: 19:00-től / 19:30-tól legyen technikai előkészület. 20:00-tól pedig indulhat a felvétel. Időtartam: 60 - 90 perc között! Akkor viszem a naboo-i vonalat... a választottam Padmé lesz Palpatine mellé! Wilde?! Vállalod az adás levezénylését? 2 Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 2020. Április 24. Hozzászólás ideje: 2020. Április 24. Nagyszerű, akkor megvannak a karakterek Donát (Anakin + Gunray), Cupsy (Maul + Obi-Wan), Riddick (Palpatine + Padme), nálam meg Jar Jar és Qui-Gon. Az adás akkor a fent említett vázlat szerint fog lezajlani a témákat tekintve. Kezdésnek legyen akkor 20.00 óra, úgy hogy előtte egy fél órával már el lehet kezdeni "megkérkezni". A 90 perc környéki maximumra pedig majd figyelek, hogy ne nagyon lépjük túl. 42 perccel korábban, Darth Riddick írta: Wilde?! Vállalod az adás levezénylését? Igen persze. 1 1 Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2020. Április 26. Hozzászólás ideje: 2020. Április 26. Akkor ma este 7- fél 8 igaz? Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2020. Április 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. Április 26. 8-tól start. Előtte (7; 7:30) technikai "főpróba" Dobom majd hamarosan a Discord linket! Bár ugyan az lesz, mint korábban is de azért a biztonság kedvéért beteszem ide újra. 1 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2020. Április 26. Hozzászólás ideje: 2020. Április 26. Én már elvégeztem a "házimat" és jövök fél8 körül. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Április 26. Hozzászólás ideje: 2020. Április 26. Én újra hallgató leszek. Márha elvégzem addigra a dolgaimat itthon. Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 2020. Április 26. Hozzászólás ideje: 2020. Április 26. 19.30-ra én is itt leszek. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2020. Április 26. Hozzászólás ideje: 2020. Április 26. Hajrá, várom nagyon a beszélgetést. És Gunray-ról semmi csúnyát. 2 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. Április 26. Hozzászólás ideje: 2020. Április 26. 5 perccel korábban, Nute Gunray írta: Hajrá, várom nagyon a beszélgetést. És Gunray-ról semmi csúnyát. A kinézetén kívül? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Április 26. Hozzászólás ideje: 2020. Április 26. Adhatnátok pár infót a közönségnek, hogy tudják élőben követni a beszélgetést. Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2020. Április 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. Április 26. 52 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Adhatnátok pár infót a közönségnek, hogy tudják élőben követni a beszélgetést. Ody, írtam korábban, hogy be fogom rakni a Discod linket -> https://discord.gg/vqUmPs Ez korábban is így volt. Itt lesz a beszélgetés és aki szeretné hallgatni élőben az ide jöhet! 1 1 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2020. Április 26. Hozzászólás ideje: 2020. Április 26. Mi már gyülekezünk. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.