Ugrás a kommentre

Star Wars SAGA PodCast sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
3 perccel korábban, Darth Cupsy írta:

Mármint Boss Nass? :P:D

Teszteltem ki figyel:P

4 perccel korábban, Wilde írta:

Azt hittem már legalább Ody Mandrellt is megemlítitek...

Hát Ben Quadinarost már mindenki elfelejtette?

Hozzászólás ideje:

Én is jövök, mondjuk a pontos kezdési időpontot majd még leegyeztetjük. Szerintem Cupsy és Donát válasszatok nyugodtan és a maradékot majd Riddick-el, meg aki még esetleg jönne, azzal elosztjuk.

Hozzászólás ideje:

Fúúú srácok, hát jó, hogy nem most hétvége.... mert dolgozok szombaton és ma is... határidős munkát kaptam, sajnos nem tehetek mást csak azt, hogy a 7vége jelentős részét is munkával töltöm. 

A részleteket akkor majd átbeszéljük a héten! :)

Hozzászólás ideje:
1 órával ezelőtt, Wilde írta:

Én is jövök, mondjuk a pontos kezdési időpontot majd még leegyeztetjük. Szerintem Cupsy és Donát válasszatok nyugodtan és a maradékot majd Riddick-el, meg aki még esetleg jönne, azzal elosztjuk.

Hát akkor én választanám Mault :D 

Filmspecifikus témakörnek javasolnám a midichlorianokat megvitatni.

Hozzászólás ideje:

Akkor eddig úgy néz ki, hogy @Donát - Anakin, @Darth Cupsy - Maul, @Darth Riddick - Palpatine, én pedig Jar Jart választottam. Az lenne még a kérésem, hogy a maradék négy karakterből is válasszon mindenki még egyet, szerintem róluk lenne még érdemes beszélni: Gunray, Padme, Obi-Wan, Qui-Gon. 

A filmre jellemző témák között az alábbiak megemlítésére gondoltam, a már említett midi-chlorianok lenne az egyik, aztán a politika, ezzel párhuzamosan maga a Köztársaság, és a Jedi Rend lenne még, amiről bővebben beszélni lehetne. A főbb motívumok közül, pedig a prófécia és a Kiválasztott kérdése is napirendre kerülhetne.

Az adásmenet részletesen:
1. A legjellemzőbb dolog az adott filmmel kapcsolatban. (ezzel kezdenénk, ide jönnének be a fentebb említett témák is, plusz, ami még eszünkbe jut, zenei téma, egy snitt vagy hasonló jellemző, kifejezetten erre a filmre vonatkozó dolog).

2. Legjobb kohéziós elem a filmben (ami leginkább összekapcsolja a SAGA-val, a Kiválasztott és a prófécia ide is jöhet).

3. Amit megtudtunk a filmből és újdonságként hatott a SAGA-ban.

4. Kedvenc jelenetek (az adott filmből).

5. Ami a legkevésbé tetszett az adott filmből.

6. Főbb karakterek az adott filmből, akik nagy hatással voltak az adott epizódra/a trilógia, illetve a SAGA irányvonalára (ide jönne be a karakterek jellemzése, fejenként kettő).

7. A 11 filmes rangsorban az adott film helyezése, rövid indoklással.

Kezdésnek én a vasárnapi napon 18, 19, 20 órát tűzném ki időpontnak. Kinek melyik lenne megfelelő?

Hozzászólás ideje:
2 órával ezelőtt, Wilde írta:

Az lenne még a kérésem, hogy a maradék négy karakterből is válasszon mindenki még egyet, szerintem róluk lenne még érdemes beszélni: Gunray, Padme, Obi-Wan, Qui-Gon. 

Ha más már nem jön akkor én még választanám Obi-Wan-t.

2 órával ezelőtt, Wilde írta:

Kezdésnek én a vasárnapi napon 18, 19, 20 órát tűzném ki időpontnak. Kinek melyik lenne megfelelő?

Nekem 8, mármint mindegy :D 

Hozzászólás ideje:

A server problémák miatt azt javasolnám, hogy úgy tűzzük ki a felvétel időpontját, hogy lehetőleg előtte már mindenki ráérjen egy félórával, meg szállingózzunk is fel, mert ha Riddick bedobja a discord címet lehet egyből nem hozza be a topicot.

Hozzászólás ideje:

Javaslat: 19:00-től / 19:30-tól legyen technikai előkészület. 20:00-tól pedig indulhat a felvétel. 

Időtartam: 60 - 90 perc között!

Akkor viszem a naboo-i vonalat... a választottam Padmé lesz Palpatine mellé! :)

Wilde?! Vállalod az adás levezénylését? 

Hozzászólás ideje:

Nagyszerű, akkor megvannak a karakterek Donát (Anakin + Gunray), Cupsy (Maul + Obi-Wan), Riddick (Palpatine + Padme), nálam meg Jar Jar és Qui-Gon. Az adás akkor a fent említett vázlat szerint fog lezajlani a témákat tekintve. Kezdésnek legyen akkor 20.00 óra, úgy hogy előtte egy fél órával már el lehet kezdeni "megkérkezni". A 90 perc környéki maximumra pedig majd figyelek, hogy ne nagyon lépjük túl.

42 perccel korábban, Darth Riddick írta:

Wilde?! Vállalod az adás levezénylését? 

Igen persze.

Hozzászólás ideje:
52 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Adhatnátok pár infót a közönségnek, hogy tudják élőben követni a beszélgetést.  :)

Ody, írtam korábban, hogy be fogom rakni a Discod linket -> https://discord.gg/vqUmPs

Ez korábban is így volt. Itt lesz a beszélgetés és aki szeretné hallgatni élőben az ide jöhet!

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.