Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Melyik a kedvenc Star Trek-sorozatod? 25 felhasználó szavazott

1. 1. Melyik a kedvenc Star Trek-sorozatod?

• Star Trek: The Original Series (TOS)
    • Star Trek: The Animated Series (TAS)
      0
    • Star Trek: The Next Generation (TNG)
      0
    • Star Trek: Deep Space Nine (DS9)
    • Star Trek: Voyager (VOY)
    • Star Trek: Enterprise (ENT)
    • Star Trek: Picard (PIC)
    • Star Trek: Discovery (DIS)
      0

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a szavazáshoz.

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
10 órával ezelőtt, Bomarr írta:

Ha valami tetszik szeretem támogatni a stúdiót. Ha mindenki virágboltozna akkor a fehér falat nézhetnénk sorozatok helyett.

Nem is azt mondom, hogy ne támogassuk a stúdiókat, én is azt teszem ha valami tetszik. Csak lassan már tarthatatlan lesz, hogy ha legálisan akar mindent követni az ember akkor 20 szolgáltatóra kell előfizetni, mert mindenki a saját platformjára pakolja.

Hozzászólás ideje:

Ez eléggé elvi probléma ami a gyakorlatban itthon nem létezik. Egyelőre itthon három nagy streaming érhető el: Netflix, HBO GO és Amazon Prime. Ahogy Dzséjt rámutatott az HBO GO-n nincsenek olyan tartalmak amik indokolnák az állandó előfizetést, a Prime szerintem dettó ugyanez.

Ha bejön a Disney+ akkor szerintem egy Netflix és Disney+ kombó nagyrészt lefed mindent ami igazán érdekes. Én néha ha jön egy újabb Trónok sorozat akkor pár hónapra befizetek mellette HBO GO-ra.

Hozzászólás ideje:

Meg még egy nagy előnye van a streamingnek: nem kell a gépen tárolnod az epizódokat és nincs seed kötelezettség. Ott az egész évad, bármikor megnézhetsz bármilyen részt, miközben a géped nincs terhelve. A Netflix előfizetés után ki is töröltem az összes klasszikus Trek sorozatot és a DIS-t is a gépemről. Több mint fél terrányi hely szabadult így fel (de mentek - a Fallen Kingdom kivételével - a Jurassic-filmek, és a Lucifer is a levesbe).

Hozzászólás ideje:
6 órával ezelőtt, Dzséjt írta:

Meg még egy nagy előnye van a streamingnek: nem kell a gépen tárolnod az epizódokat és nincs seed kötelezettség. Ott az egész évad, bármikor megnézhetsz bármilyen részt, miközben a géped nincs terhelve. A Netflix előfizetés után ki is töröltem az összes klasszikus Trek sorozatot és a DIS-t is a gépemről. Több mint fél terrányi hely szabadult így fel (de mentek - a Fallen Kingdom kivételével - a Jurassic-filmek, és a Lucifer is a levesbe).

Ki tárolja a gépén a tartalmait, mióta van megfizethető NAS? :)

Hozzászólás ideje:
2 hours ago, Dzséjt said:

Még nem láttam. Ma tervezem megnézni.

Én premierkor megnéztem. Voltak benne ütős részek, bláne szehény Bookerrel kapcsolatban. Kezdésnek korrekt.

Hozzászólás ideje:

Nálam az előbb lett vége az első résznek. Nem volt már több türelmem a magyar feliratra várni úgyhogy angollal tudtam le. Pöpec szezonindítás.

Szerkesztve: - Rog

• 1 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

A Star Trek: Discover most szünetre megy a hetedik rész után. Legközelebb csak februárban tér vissza a széria.

Hozzászólás ideje:

Ezt látta már innen valaki? Szerintem egy nagyon szép feldolgozása az eddig Star Trek sorozatok zenéinek:)

Hozzászólás ideje:
8 minutes ago, Dzséjt said:

Yep, én láttam el is mentettem anno lejátszási listába.

Új évadot nézni fogod amúgy?

Hozzászólás ideje:
3 órával ezelőtt, Iqvi írta:

Új évadot nézni fogod amúgy?

Mindenképpen, de lehet, hogy most már csak darálás lesz belőle. Mostanában inkább olvasok, illetve filmeket nézek (ott is inkább régi lemaradásokat hozok be), a sorozatok parkolópályára kerültek. A Witchert sem kezdtem még el, az Expanse-zal is félidőnél elakadtam... szóval most nem nagyon van sorozatos hangulatom. De ez bármikor megváltozhat.

• 3 héttel később...
Hozzászólás ideje:
28 minutes ago, NorbiLordi said:

A Strange New Worlds-öt nem merték május 4-re tenni :D 

Hehe:D. Tudják hogy nem az a franchise ami nagyon tudna versenyezni a Star Warssal. 

Hozzászólás ideje:
2 órával ezelőtt, Iqvi írta:

Hivatalosan is bejelentették, hogy a Star Trek:Discovery megkapja az 5.évadát.:)

Az az infó is ott van a Discovery-s poszteren.

Hozzászólás ideje:
48 minutes ago, Rog said:

Az az infó is ott van a Discovery-s poszteren

Nem figyeltem meg a részleteit amikor ránéztem a topikra, csak átpörgettem.

Hozzászólás ideje:

Prodigy-t és a DIS-t befejezhetnék már, hogy elkezdhessem őket. A PIC-et egyelőre még annyira nem várom. A Lower Deckset viszont nagyon, pláne az előző évad cliffhangere miatt.

Spoiler

Vajon ki veszi át a USS Cerritos iránytását most, hogy Freemant letartóztatták? Mivel a második évad elején azt sem oldották meg egyből, hogy Boimler visszakerüljön, szerintem Freeman is "eltávon" lesz pár részig. Amúgy is kell valaki, akivel Beckett szembeszálhat. :) 

Hozzászólás ideje:
On 1/19/2022 at 3:40 PM , Dzséjt said:

Lower Decks

Én pedig pont azt nem nézem. Talan a harmadik részig láttam a második évadot. Pedig az is érdekes. 

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Jól látom, hogy az egy cowboy Pike kapitány?:D

@Dzséjt, amúgy mostanában folytattam a Lower Decks második évadát, és az eddigi Trek sorik közül, ez az egyik legjobb. Bírom a Discoveryt is, de az nem mindig annyira szórakoztató mint ez. Ott inkább a világépítés, és a 32.század bemutatása az, ami nagyon jó. 

Hozzászólás ideje:
13 órával ezelőtt, Iqvi írta:

Jól látom, hogy az egy cowboy Pike kapitány?:D

Pike nagy lovas, gyerekkorában két lova is volt. Ezt anno a The Cage című TOS epizódba elég komolyan beleszőtték, de a DIS-ben is említette néhányszor. Gondolom ez jobban is ki lesz bontva majd a sorozatában.

• 2 héttel később...

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.