kolmilan Hozzászólás ideje: 2011. Március 4. Hozzászólás ideje: 2011. Március 4. Kiegészítés (2011.03.04. | 15:48): Most kaptuk a hírt a Baljós árnyak hazai forgalmazójától, hogy itthon is bemutatják a 3D-s verziót, 2012. február 9-én kerül a mozikba. http://www.origo.hu/filmklub/blog/keszuloben/20110304-jovo-februarban-jon-a-3d-s-baljos-arnyak.html Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Március 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. Március 4. Fantasztikus!! Szombaton lehetetlen lesz megnézni, millióan lesznek. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Március 4. Hozzászólás ideje: 2011. Március 4. Mondtam, hogy február 9 lesz ebből, ha világpremiert akarnak és adják is nálunk Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2011. Március 4. Hozzászólás ideje: 2011. Március 4. Fú, lehet, hogy csak azért is megnézek majd egy filmet, mert adják előtte az előzetesét. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Március 5. Hozzászólás ideje: 2011. Március 5. Vajon mikor fognak előzetest adni? Pl. POTC4 előtt el tudnám viselni Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Március 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. Március 5. Vajon mikor fognak előzetest adni? Pl. POTC4 előtt el tudnám viselni Az is 3D-s lesz? Egy 3D-s előzetes biztos ütne! Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Március 5. Hozzászólás ideje: 2011. Március 5. A film 3D és IMAX lesz. Csak ugye május még elég korán van egy februári film előzetesének levetítéséhez Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Március 5. Hozzászólás ideje: 2011. Március 5. De egy teaserhez nem Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Március 5. Hozzászólás ideje: 2011. Március 5. Igaz. Az is elég lenne elsőre Válasz
Darth Cax Hozzászólás ideje: 2011. Március 5. Hozzászólás ideje: 2011. Március 5. Látjátok! Lucasnak így kellene megfognia az újabb generációt. Ez az a film ami biztos nézés lesz a számomra. (Nem egy olyan sorozatot csinálni ami sok helyen ütközik már lassan mindennel) magán véleményem Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Március 5. Hozzászólás ideje: 2011. Március 5. (Nem egy olyan sorozatot csinálni ami sok helyen ütközik már lassan mindennel) magán véleményem Konkrétan mire/mikre célzol "ütközés" alatt? A megfelelő topicban kifejthetnéd. Remélem nem a karbonitfagyasztást, mert attól már kezdek a falra mászni... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Március 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. Március 5. Konkrétan mire/mikre célzol "ütközés" alatt? A megfelelő topicban kifejthetnéd. Remélem nem a karbonitfagyasztást, mert attól már kezdek a falra mászni... Szerintem ezt a kérdést kár volt feltenni. Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2011. Március 7. Hozzászólás ideje: 2011. Március 7. Régen örültem ennyire Star Wars-hírnek. Sima 2D-ben is nagyon szívesen újranézném, hát még így... És végre jó sorrendben kerülnek moziba az epizódok. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. És akinél egy-egy kimaradt ezért vagy azért, az most tud pótolni Bár elég sokáig fog tartani, de sebaj, csak jöjjön mind Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. És akinél egy-egy kimaradt ezért vagy azért, az most tud pótolni Bár elég sokáig fog tartani, de sebaj, csak jöjjön mind Minden évben egy rész lesz? Kicsit sokáig fog tartani a SAGA bemutatója. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Szó se róla, ebben a formában 2017 baromi messze lesz. Viszont én most kicsit jobban várom az ep4-5-6-ot, mivel azokat még sohasem láttam moziban. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Szerintem ez nagyon jó. Így 6 évig biztosan van sw-mozi. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Csak aztán mozi is legyen ahol levetítik Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Ha nem lesz, elrendeljük a 66-os parancsot. A rajongókkal megöletjük az összes moziüzemeltetőt és átvesszük a hatalmat Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Csak aztán mozi is legyen ahol levetítik Már edzhetsz a rendelésre, hogy addigra még gyorsabb legyél Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Már edzhetsz a rendelésre, hogy addigra még gyorsabb legyél Jaja, főpróbát tartunk. Gyűn majd valamikor a következő Alkonyat és brahiból kifosztjuk az üléshelyekből a fél mozitermet Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Jaja, főpróbát tartunk. Gyűn majd valamikor a következő Alkonyat és brahiból kifosztjuk az üléshelyekből a fél mozitermet ...és nem jelentkezünk a jegyekért. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. ...és nem jelentkezünk a jegyekért. Ha meg emlegetnének -értsd szidnának mint az állat-, akkor sincs semmi gond, az online rendeléshez a te e-mail címedet írom :D Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. (szerkesztve) Szerintem ez nagyon jó. Így 6 évig biztosan van sw-mozi. Már le sem merem írni, hány éves leszek az Ep6 3D bemutatóján. Kinéznek a moziból. Szerkesztve: 2011. Március 8. - Pildi Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Már le sem merem írni, hány éves leszek az Ep6 3D bemutatóján. Kinéznek a moziból. Majd nagypapa és nagymama korunkban is ott tipegünk a moziban. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Viszont én most kicsit jobban várom az ep4-5-6-ot, mivel azokat még sohasem láttam moziban. Szintén Ezt a 3 részt én is jobban várom Szerintem ez nagyon jó. Így 6 évig biztosan van sw-mozi. Minden évben egy rész. Egek, mennyi minden fog történni, mire a Jedi kerül moziba És ezt a részt várom a legjobban az összes közül moziban. Pont az utolsót, de sokára lesz! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Pont az utolsót, de sokára lesz! És személy szerint, annak is a végét. Nagy vásznon Vader vívódása... hujuj! Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Március 9. Hozzászólás ideje: 2011. Március 9. Szerintem napoljuk a témát, és térjünk rá vissza pár év múlva, mert ebből tényleg nyálcsorgatás lesz Válasz
Brodie Hozzászólás ideje: 2011. Május 10. Hozzászólás ideje: 2011. Május 10. Most gondolkoztam el vmin. Kíváncsi vagyok, h, h lesz megoldva ez a 3D-s dolog, mert Star Wars csak eredeti hangon az igazi, de akkor ez azt jelenti, h felirat is lesz hozzá. És sztem 3D-ben a felirat borzasztóan fest. Igaz feliratos 3D-t csak az Avatar-ban láttam. De nagyon fura volt az egész, azzal szinte élvezhetetlen lenne az egész. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Május 10. Hozzászólás ideje: 2011. Május 10. (szerkesztve) Már csak a végkövetkeztetés hiányzik: valszeg szinkronos lesz. Szerkesztve: 2011. Május 10. - Donát Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.