Pildi Hozzászólás ideje: 2012. Január 19. Hozzászólás ideje: 2012. Január 19. (szerkesztve) Engem meg inkább az, milyen szemüveg lesz, ugyanis itthon már van többféle. Ha nem muszáj, nem kell új, amit aztán szintén hozhatok haza. Arénás szemüvegem nekem is van, alig egy hónapos, de tartok tőle, hogy ez a Westendbe nem lesz jó. Szerkesztve: 2012. Január 19. - Pildi Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Január 19. Hozzászólás ideje: 2012. Január 19. Felétek amúgy ez így megy? Hogy az 1900-ért megkapjátok a szemüveget is? Vagy hogy hogy ilyen sok embernek van innen szemüvege? Nálunk Debrecenben 1350 asszem a jegy, de a szemüveget csak a film idejére kapjuk meg. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2012. Január 19. Hozzászólás ideje: 2012. Január 19. Az hazavihető. Legközelebb nem kell kifizetni a magasabb ári jegyet, "csupán" 1750-et. :S Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2012. Január 19. Hozzászólás ideje: 2012. Január 19. Arénás szemüvegem nekem is van, alig egy hónapos, de tartok tőle, hogy ez a Westendbe nem lesz jó. Hogyha így néz ki, vagy MasterImage felirat van rajta, akkor igen. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Január 19. Hozzászólás ideje: 2012. Január 19. Felétek amúgy ez így megy? Hogy az 1900-ért megkapjátok a szemüveget is? Nem mindig így megy, volt már példa olyanra is, hogy visszaszedték a szemüveget, pl. IMAXben (ott nem ilyen mezei szemüveget adtak), de talán már máshol is belefutottam ebbe. Az egyik szemüvegem ilyen MasterImage feliratú, az utolsó Potter-filmről való, amit a Mammutban néztünk. Ha nem felejtem el, berakom a táskába, hátha jó lesz. Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2012. Január 20. Hozzászólás ideje: 2012. Január 20. Biztos, hogy jó lesz. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. Január 20. Hozzászólás ideje: 2012. Január 20. Felétek amúgy ez így megy? Hogy az 1900-ért megkapjátok a szemüveget is? Vagy hogy hogy ilyen sok embernek van innen szemüvege? Nálunk Debrecenben 1350 asszem a jegy, de a szemüveget csak a film idejére kapjuk meg. Nálunk is, sőt, a TF3-ról kijövet a moziscsaj olyan barátságos pillantások keretében vette vissza mindet, hogy felmerült bennem: ha valaki nem adná oda, a vérét veszi ott helyben. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2012. Január 20. Hozzászólás ideje: 2012. Január 20. (szerkesztve) Felétek amúgy ez így megy? Hogy az 1900-ért megkapjátok a szemüveget is? Vagy hogy hogy ilyen sok embernek van innen szemüvege? Nálunk Debrecenben 1350 asszem a jegy, de a szemüveget csak a film idejére kapjuk meg. Ezt nemrég vezethették be, nyáron még kölcsönszemüveggel néztük meg a HP 7/2-t, decemberben nekem is újdonság volt, hogy szemüveget is venni kell. De ha ez az IMAX-en kívül a többi 3D-s vetítésre is jó, akkor végül is jól jártunk. Így legalább biztos nem egy karcos példány jut. Hogyha így néz ki, vagy MasterImage felirat van rajta, akkor igen. Szerencsére ilyen. Köszi, hogy megnézted. "Szuper". Nekem kettő felnőtt méretű is van, az egyiket szívesen kölcsönadom a mozira. Így nem kell megvenni. Szerkesztve: 2012. Január 20. - Pildi Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Január 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Január 20. Nekem kettő felnőtt méretű is van, az egyiket szívesen kölcsönadom a mozira. Így nem kell megvenni. Ez nagyon rendes tőled, köszi a felajánlást. Reméljük tényleg jó lesz. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2012. Január 20. Hozzászólás ideje: 2012. Január 20. Ez nagyon rendes tőled, köszi a felajánlást. Reméljük tényleg jó lesz. Szívesen. Ha Milán azt írta, hogy jó, akkor én elhiszem. De előtte rá is lehet kérdezni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Január 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Január 20. Szívesen. Ha Milán azt írta, hogy jó, akkor én elhiszem. De előtte rá is lehet kérdezni. Ó akkor minden a legnagyobb rendben. Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2012. Január 23. Hozzászólás ideje: 2012. Január 23. Öcsi-hugi nem tudnak jönni, ezért nekem is lett egy fölös szemüvegem. (A másik Eszteré.) Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2012. Január 23. Hozzászólás ideje: 2012. Január 23. Jelenlegi állás. Frenkie+1 fő, szemüveg van Ody Bomarr Pildi Kolmilan Donát Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Január 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Január 23. Jelenlegi állás. Frenkie+1 fő, szemüveg van Ody Bomarr Pildi Kolmilan Donát Dzséjt is mondta, hogy jön nem? Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2012. Január 23. Hozzászólás ideje: 2012. Január 23. Dzséjt is mondta, hogy jön nem? 100%-os megerősítést kérek. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Január 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Január 23. 100%-os megerősítést kérek. Úgy emlékszem, hogy a haverját is hozza. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. Január 23. Hozzászólás ideje: 2012. Január 23. 100%-os megerősítést kérek. 100%-os megerősítést adok. Ott leszek, ha eljő a világvége, akkor is. Na jó, ha Aayla Secura és Megan Fox kopogtat aznap reggel az ajtómon, akkor nem megyek, de erre valamiért nem látok sok esélyt. Úgy emlékszem, hogy a haverját is hozza. Tudom, hogy már megszokott, hogy a fórumos mozizás van, és megyek, akkor ő is ott van, de most nem jön, lefoglalja az asszony. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2012. Január 23. Hozzászólás ideje: 2012. Január 23. Frenkie+1 fő +szemüveg Ody Bomarr Pildi Kolmilan Donát Dzséjt Helyesbítve. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Január 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Január 23. Frenkie+1 fő +szemüveg Ody Bomarr Pildi Kolmilan Donát Dzséjt Helyesbítve. Kémeim szerint a Jedirendről egy szakajtónyi ember is csatlakozni akar. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. Január 23. Hozzászólás ideje: 2012. Január 23. Hány bothan halt meg ezekért az információkért? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Január 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Január 23. Hány bothan halt meg ezekért az információkért? Szerencsére egy se. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2012. Január 23. Hozzászólás ideje: 2012. Január 23. Kémeim szerint a Jedirendről egy szakajtónyi ember is csatlakozni akar. Logisztikai egységem igen korlátozott. Javaslom, hogy bízzanak meg egy hadtápost aki a saját köreikkel foglalatoskodik, csak hogy átlátható legyen a jegyre éhezők névsora. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Január 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Január 23. Logisztikai egységem igen korlátozott. Javaslom, hogy bízzanak meg egy hadtápost aki a saját köreikkel foglalatoskodik, csak hogy átlátható legyen a jegyre éhezők névsora. Majd ha felbukkannak eligazítjuk őket. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Január 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Január 24. Oldie! Ilyen szemüveget szerezz! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Január 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Január 24. Egyébként belegondoltatok már, hogy mi lesz ha nálunk csak sokkal később mutatják be a filmet mint az amiknál? Nagyon elterveztük, hogy mikor lesz. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2012. Január 24. Hozzászólás ideje: 2012. Január 24. (szerkesztve) Ettől nem kell félned, hisz 2012. február 9-én 00.01-perckor lesz a premier (vagyis február 8-án éjfél után egy perccel), előtte meg a szokásos Star Wars klubnap lesz, így nálunk is 9-én lesz a bemutatója a filmnek, nem fog késni. http://www.starwarsklub.hu/01_klub/klub_089/sw_klub_089_ep1_3d_premier_jegyrendeles.htm Szerkesztve: 2012. Január 24. - Darth_Phobos Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Január 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Január 24. Ettől nem kell félned, hisz 2012. február 9-én 00.01-perckor lesz a premier (vagyis február 8-án éjfél után egy perccel), előtte meg a szokásos Star Wars klubnap lesz, így nálunk is 9-én lesz a bemutatója a filmnek, nem fog késni. http://www.starwarsklub.hu/01_klub/klub_089/sw_klub_089_ep1_3d_premier_jegyrendeles.htm Ezt nem tudtam, köszi az infót Phobos! Ej de jó lenne éjféli premierre menni! Az lenne ám az igazi feeling! Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2012. Január 24. Hozzászólás ideje: 2012. Január 24. Faternak tuti van pár ilyen, de ő hegesztésre használta. :D Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Január 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Január 24. Faternak tuti van pár ilyen, de ő hegesztésre használta. :D Most miért mondod? Nekem nincs ilyen szemüvegem. Válasz
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2012. Január 25. Hozzászólás ideje: 2012. Január 25. Itt a - talán kissé ironikus - hír is a szemüveghez. Basszus, nekem is kellene egy ilyen... :-)) http://www.sg.hu/cikkek/87278/ilyenek_az_egyedi_3d_s_szemuvegek_a_star_wars_3d_hez Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.