Yoda József Hozzászólás ideje: 2016. Április 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 9. Azta! Mindkettő nagy meglepetés! A Finnes nagy piros pont!!! Ugye nem az egész sznkron új? Nem tud valaki klipet csinálni youtube-ra a két tárgyalt ominózus esetből? Megöl a kíváncsiság és nem vagyok otthon... Ma én se vagyok otthon, amúgy megcsinálnám... Talán este... Nem hiszem hogy az egész új lenne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Április 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 9. Ma én se vagyok otthon, amúgy megcsinálnám... Talán este... Nem hiszem hogy az egész új lenne. Köszi, én csak 20:20 felé érek haza.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Április 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 9. Még mindig azt mondom, hogy adjunk hálát azért, hogy hazánkban is megjelenik a BD! Még ha "butítva" is! Nem butítva kapjuk, tudtommal ugyanaz, mint a kinti. Csak hát a Disney nem viszi túlzásba a lemezein az extrákat. Mondjuk még mindig jobbak, mint a Paramount, akiknek még ennyire sem futja. Viszont én is azt mondom, hogy momentán hálát adhatunk azért, hogy megkaptuk. Ha meg még a szinkront is javították, hihúúú... Karácsony újra. Szerk.: Snoke hangja maradt Fekete Ernő, de a hangját valóban újrakeverték. Szerintem így jobb lett. A mozis változatban túlságosan öblös, dobozhangú volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Április 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 9. (szerkesztve) Nem butítva kapjuk, tudtommal ugyanaz, mint a kinti. Csak hát a Disney nem viszi túlzásba a lemezein az extrákat. Mondjuk még mindig jobbak, mint a Paramount, akiknek még ennyire sem futja. Viszont én is azt mondom, hogy momentán hálát adhatunk azért, hogy megkaptuk. Ha meg még a szinkront is javították, hihúúú... Karácsony újra. Szerk.: Snoke hangja maradt Fekete Ernő, de a hangját valóban újrakeverték. Szerintem így jobb lett. A mozis változatban túlságosan öblös, dobozhangú volt. Na, akkor erre is van már pro és kontra. Remélem nekem is tetszeni fog, és akkor minden klappol! Szerkesztve: 2016. Április 9. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2016. Április 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 10. (szerkesztve) Van olyan kivágott jelenet, ami csak Itunes-on keresztül érhető el. Érdekes üzletpolitika....nem felpakolni az extrák tekintetében amúgy is szegényes kiadványra. Mondjuk ezért a kivágott jelenetért sem kár, de ahogy látom, pont a lényeg maradt le, amikor is Maz az erővel beomlasztja a barlangot. https://www.youtube.com/watch?v=4RqK6Srx6t8&nohtml5=False Szerkesztve: 2016. Április 10. - Zééé Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Április 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 10. Ez egy szánalmas jelenet, jó, hogy kivágták az egészet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2016. Április 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 10. Ez egy szánalmas jelenet, jó, hogy kivágták az egészet. Szerintem is a szánalmas a legjobb szó rá és őszintén megmondom, amit eddig láttunk kivágást, az mind a szánalmas kategóriába tartozik. Ez kicsit megrémiszt, mert a végleges változat ennél jelentősen jobb rendezésről tanúskodik. A 2009-es Star Trek kivágott jelenetei ennél jóval erősebbek voltak. Persze tudjuk, hogy itt is van még a fiókban pár kivágás, de ha azok is ilyen "erősek", a fenének sem hiányoznak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2016. Április 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 10. De ez miért rémisztő? Ha kiválóan sikerült jó jeleneteket vágnak ki az biztató? Nem az a jó, ha a rendező jól látja hogy mi az ami illik és mi az ami nem a filmbe? Nekem mondjuk a Blu-rayen lévő kivágott jelenetekkel nem igazán volt bajom. Már azon kivül hogy teljesen fölöslegesek és nélkülük csak jobb lett a film. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2016. Április 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 10. De ez miért rémisztő? Ha kiválóan sikerült jó jeleneteket vágnak ki az biztató? Nem az a jó, ha a rendező jól látja hogy mi az ami illik és mi az ami nem a filmbe? Nekem mondjuk a Blu-rayen lévő kivágott jelenetekkel nem igazán volt bajom. Már azon kivül hogy teljesen fölöslegesek és nélkülük csak jobb lett a film. Azért rémisztő, mert rossz a rendezésük, esetlenek. Persze az dicséretes, hogy ki lettek vágva...mutatja a rendező érdemességét. Felvetésedre reagálva pedig leírom, vannak olyan kiváló filmek, ahol a kivágott jelenetek is kiválóak. A jeleneteket nem azért vágják ki, mert rendezés szempontjából rosszak, hanem mert a történet szempontjából mondjuk inkonzisztenciát okozna. Lassítják a film dinamikáját, túlbonyolítják az eseményeket. Tehát a kivágás oka többnyire nem az, hogy rosszul lett megrendezve, ezért mennie kell. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2016. Április 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 10. Persze vannak olyanok, de szerintem jó kivágott jeleneteket látni szivfájditóbb mint rosszakat. Az ep.3 kivágott jeleneteit egyébként hova sorolod? Szerintem azok is elég rosszak és én például ott is örültem, hogy jó döntés született Előtte nagyon fájt Mothmáék nélkülözése. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Április 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 10. Hát ez tényleg jó, hogy kikerült. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Április 10. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 10. Van olyan kivágott jelenet, ami csak Itunes-on keresztül érhető el. Érdekes üzletpolitika....nem felpakolni az extrák tekintetében amúgy is szegényes kiadványra. Mondjuk ezért a kivágott jelenetért sem kár, de ahogy látom, pont a lényeg maradt le, amikor is Maz az erővel beomlasztja a barlangot. https://www.youtube.com/watch?v=4RqK6Srx6t8&nohtml5=False Olyan mintha paródia lenne, de annak elég jó. Amúgy is megakasztotta volna a csatát, szóval jó, hogy kikerült. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Április 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 10. (szerkesztve) Han azzal viccelődik, hogy Snoke-Smoke? Jól hallom? Szinkronban nehéz lett volna megoldani! Szerkesztve: 2016. Április 10. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2016. Április 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 10. (szerkesztve) Persze vannak olyanok, de szerintem jó kivágott jeleneteket látni szivfájditóbb mint rosszakat. Az ep.3 kivágott jeleneteit egyébként hova sorolod? Szerintem azok is elég rosszak és én például ott is örültem, hogy jó döntés született Előtte nagyon fájt Mothmáék nélkülözése. Egy kivételével valamennyi igen pocsék. Az az egy pedig a delegáció látogatása Palpatine irodájába, ahol Anakin az uralkodó mögött és Padme ellenében foglal némaságával állást. Az sem hiányzik a filmből, de az egy elég jó jelenet. Szerkesztve: 2016. Április 10. - Zééé Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Április 10. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 10. A media már a címlapján reklámozza. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Április 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 10. A media már a címlapján reklámozza. Igen, láttam.. Komolyan aggódom, hogy ez a korai kiszivárogtatás sokat fog ártani a 3000 példány eladásának. De méginkább továbbgondolva a további esetleges sw Bd megjelenéseknek.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Április 10. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 10. De most komolyan. Aki meg akarja venni ezt a kiadványt annak számít bármilyen szivárogtatás? Neked vagy pl. nekem számít? Ezért nem fogjuk megvenni? Akinek KELL gyáriba az úgy fogja megvenni, és ezen semmi nem fog változtatni. Én pl. nem vagyok hajlandó semmilyen szutyok rippet megnézni most már. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Április 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 10. De most komolyan. Aki meg akarja venni ezt a kiadványt annak számít bármilyen szivárogtatás? Neked vagy pl. nekem számít? Ezért nem fogjuk megvenni? Akinek KELL gyáriba az úgy fogja megvenni, és ezen semmi nem fog változtatni. Én pl. nem vagyok hajlandó semmilyen szutyok rippet megnézni most már. Persze, nekünk nem számít! De csak remélni merem, hogy van még rajtunk kívül 2998 keményvonalas, aki miatt majd űgy gondolják, megismétlik a bravúrt a Rogue One-nal és többivel! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Április 10. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 10. Biztos lesz. De ha nem az se gond. Megrendelem külföldről. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Április 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 10. Biztos lesz. De ha nem az se gond. Megrendelem külföldről. Nekem azért kell a szinkron.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Április 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 17. Az iszdb már jegyzi a szinkron 1.sz. módosítását, melyben azt írják, hogy Fekete Ernő első megszólalásakor nem kapott torzítást. Nekem úgy rémlett volt rajta, max másik.. Színésznek meg csak Sallai Nóra van feltűntetve, úgyhogy biztos, hogy csak a baki lett kicsiszolva, semmi más. Ami nagyszerű, mert amúgy jó volt a szinkron. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Hunner Hozzászólás ideje: 2016. Április 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 17. Hello Van már hir a Blue Ray kiadasról mikor jelenik meg Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Április 17. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 17. Ugye csak viccelsz?! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Április 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 17. Hello Van már hir a Blue Ray kiadasról mikor jelenik meg Szűk 3 óra múlva már írhatom, hogy jövő héten. Téli álom, vagy hol voltál? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Április 17. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 17. El nem tudom mondani, hogy várom már. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2016. Április 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 17. (szerkesztve) Ncore-ra felkerült egy TFA extra lemez című tartalom, amin meglepő módon az extrák vannak, ha érdekel valakit. Szerkesztve: 2016. Április 17. - Darth Cupsy Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Április 17. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 17. Köszi de nem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Április 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 17. Hello Van már hir a Blue Ray kiadasról mikor jelenik meg Soha, nem lesz Blu-ray kiadás. A Disney költséghatékonyságból és, hogy ezzel is kedveskedjenek az ep4-5-6 megrögzött rajongóinak, VHS-en adja ki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2016. Április 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 18. Soha, nem lesz Blu-ray kiadás. A Disney költséghatékonyságból és, hogy ezzel is kedveskedjenek az ep4-5-6 megrögzött rajongóinak, VHS-en adja ki. És jól hallom, hogy az OT szerelmeseinek jön egy SE változat, amiből minden CGI effektet kivesznek? Maz-t egy zoknibáb fogja játszani, a retro jegyében pedig a film végén a Starkiller elleni csatában látszik majd a zsineg is amin belógatják az X-wingek modelljeit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Április 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 18. Soha, nem lesz Blu-ray kiadás. A Disney költséghatékonyságból és, hogy ezzel is kedveskedjenek az ep4-5-6 megrögzött rajongóinak, VHS-en adja ki. Esküszöm, megvenném így is! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.