Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Június 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Június 8. Rick McCallum is ott lesz Londonban. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Június 8. Hozzászólás ideje: 2007. Június 8. Akkor lehet majd hallgatni a hazugságait. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2007. Június 8. Hozzászólás ideje: 2007. Június 8. Akkor lehet majd hallgatni a hazugságait. Nem hazudik.Csak marahságokat mond néha. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Június 9. Hozzászólás ideje: 2007. Június 9. "Updated - 1 June 2007. Unfortunately due to a scheduling conflict it is with regret that we have to advise that Temuera Morrison is unable to attend Celebration Europe" (www.celebrationeurope.com) Na most ezzel kilopta magát a szívemből. Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. Június 9. Hozzászólás ideje: 2007. Június 9. Saga az RTL Klubon! Június 23-tól, szombattól kezdődően az RTL klub sugározza az összes Star Wars filmet. Ezek szerint az ep3-nál nem kell 3 évet várni az első tv-s vetítésre, mint az ep1 és 2 esetén. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Június 9. Hozzászólás ideje: 2007. Június 9. Hmm, ezzel nagyon megleptek.Biztos sokba kerülhetett nekik, még a német Rtl is kihagyta a harmadik részt. Honnan az info, netán reklámozzák is már? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Június 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Június 9. a német Rtl is kihagyta Pro7 az az RTL. A tv spotokra amúgy én is kíváncsi lennék! Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. Június 9. Hozzászólás ideje: 2007. Június 9. Tv spotokat majd vadásszuk ahogy tudjuk. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Június 18. Hozzászólás ideje: 2007. Június 18. Most olvasom h Lucas a C4-ről azért lógott el, hogy Monacói Nagydíjat nézzen... tudjátok, hogy július 8-án lesz a Brit Nagydíj? Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Június 19. Hozzászólás ideje: 2007. Június 19. Még nem néztem utána, hogy mikor lesz pontosan, de remek időpont Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Június 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Június 19. Még senki nem látott beharangozót a SAGA bemutatóról az RTL-en? Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. Június 19. Hozzászólás ideje: 2007. Június 19. Még senki nem látott beharangozót a SAGA bemutatóról az RTL-en? Csak ep1-es spotok vannak. Ugyanezek voltak mikor múltkor adták az ep1-t Úgy látszik az RTL nem úgy reklámozza a az sw-t, hogy a 6 film még sosem ment le magyar tv-ben. Nagyon hibás üzletpolitika. Gondolom ugyanígy lesz a többi résznél is szombattól az ep2 reklámjai mennek azt slussz. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Június 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Június 19. Szerintem is hatalmas hibát követnek el. Jobban lehetne reklámozni a filmeket Saga bemutatóként, mint egyesével. Így csak legyinthetnek rá, hogy már megint ismétlik. Viszont a hat részes reklámmal jobban rálehetne világítani, hogy most teljes az egész, és érdemes újra nézni. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Június 19. Hozzászólás ideje: 2007. Június 19. Hát szerintem meg így is csak az nézi meg akinek nincs meg otthon lemezen. :S Nyár van. Buli, nyaralás....miegymás. Már nem jelent akkora nagy hepajt az egész. Bezzeg '84 karácsonyán! Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. Június 19. Hozzászólás ideje: 2007. Június 19. Azért a tv és a reklám nagy úr. Biztos számtana a nézettségben egy jól felépített saga reklámkampány! Az emberek szeretik az olyan szlogeneket, hogy most először, meg soha nem láthatta még a tvben egyben. Ilyesmik. Egyet ne felejtsünk el! Az egybe reklámnak az is előnye lehet, hogy hat hétre megnyerjük a nézőket magunknak, már be lesz tervezve szombat sw... Így viszont hétről hétre lehet küzdeni a nézőkért a másik csatornával szemben. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Június 19. Hozzászólás ideje: 2007. Június 19. Engem az érdekel hogy mennyire bírják ki EP3-nyirbálás nélkül. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Június 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Június 19. Engem az érdekel hogy mennyire bírják ki EP3-nyirbálás nélkül. Majd kivágják, amikor Anakin elég. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2007. Június 19. Hozzászólás ideje: 2007. Június 19. Hát ha egy másodpercet is kivágnak én felrobbantom az RTL-székházat.Nehogy meg merjék ezt tenni.Épp elég, hogy nyomorult reklámokkal megszakítják a filmet. Az egyesével való reklámozást viszont én is nagy hibának tartom. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. Június 19. Hozzászólás ideje: 2007. Június 19. Asszem már az ep2-ből is vágtak. Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Június 20. Hozzászólás ideje: 2007. Június 20. Majd Sidious ráteszi Anakin vállára kezét, és legyen innentől neved Lord Vade[sNITTVÁGÁS]... Vader páncélban székhez kötözve emelkedik Darth Vader, és megtudja, hogy Padmé halott. A halott szót kisípolják. Lehet kicsit gúnyosan nagyítottam fel a kivágást, de vigyázni kell a 18 éven aluli nézők lelkivilágfejlődésénél, ha már így a Való Világok és Big Brotherek reneszánszát fogjuk ősztől újra megélni... Amúgy szerintem jó, hogy nem egybe reklámozzák, mert akkor egyből el lehetne könyvelni az RTLnél az elkövetkező 6 hét szombati műsorait, és így szerintem nem lenne semmi meglepetés. És sajnos Mo-n nincs akkora rajongó bázisa az SW-nek, ami potenciális nézőközönséget jelentene az RTL-nek, és így sok-sok nézőt vesztenének a meglepetés hiánya nélkül, ami ugye nem áll szándékukban. A médiadömping talán utcán lévő plakátokkal fűszerezve az Episode III TV premierjénél kell majd, ha egyáltalán leadják. Annak a marketinghadjáratánál lehet majd nagyot durrantani. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Június 20. Hozzászólás ideje: 2007. Június 20. Nekem mindegy hogyan reklámozzák, ők meg úgyis azt hiszik, ők csak a nagy eszek...de ha leaják az Ep3-t annak úgyis csinálnak körítést, remélem Vágás: szerintem a párbajokat fogják kiollózni, meg a képváltásoknál "nyernek" kép előtt-után egy másodpercnyit. Ja és persze Yoda annyit mond a végén hogy "hábo..." aztán már pörgetik is a stáblistát. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Június 20. Hozzászólás ideje: 2007. Június 20. (szerkesztve) Majd kivágják, amikor Anakin elég. Plusz a csonkolós és fejlevágós részeket, azt amikor Yoda átszúr egy klónicseket és azt amikor Vadert műtik. Szerkesztve: 2007. Június 20. - Rog Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Június 20. Hozzászólás ideje: 2007. Június 20. Vagy kivághatják pl Windu halálát, ő úgyis csak mellékszereplő Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2007. Június 20. Hozzászólás ideje: 2007. Június 20. Sajnos ez nem vicc.Egy csomó olyan dolgot vágtak ki filmekből ami lényeges. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Június 21. Hozzászólás ideje: 2007. Június 21. Persze, de most legalább próbáljuk humorra fogni. Ráérünk akkor tépni a hajunkat! Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Június 21. Hozzászólás ideje: 2007. Június 21. Pici témaváltás. Egyik kolléganőmék tegnap jöttek haza Angliából, qva hideg volt. Vajon három hét múlva mi lesz? Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. Június 21. Hozzászólás ideje: 2007. Június 21. (szerkesztve) Pici témaváltás. Egyik kolléganőmék tegnap jöttek haza Angliából, qva hideg volt. Vajon három hét múlva mi lesz? Most épp egy hidegfront van náluk...elég sok eső esik (az egyik kis várost el is öntötte teljesen); a következő napokban 12 fokos átlaghőmérséklettel számolnak... nem valoszinü, hogy egy teljes hónapra ilyen maradna az idő. Inkább most legyen rossz az idő, mint mikor odamegyünk De azért eső-kabátot mindenki rakjon el, biztos ami biztos Szerkesztve: 2007. Június 21. - Bomarr Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Június 21. Hozzászólás ideje: 2007. Június 21. Az Angliában sosem árt Hűvősebb lesz, mint itt, az tuti, mert óceáni éghajlat, azaz az óceán nyáron hűt, és nemcsak akkor, ha belemész. Donát Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Június 21. Hozzászólás ideje: 2007. Június 21. Pici témaváltás. Egyik kolléganőmék tegnap jöttek haza Angliából, qva hideg volt. Vajon három hét múlva mi lesz? Reménykedj, hogy télikabát nem kell, mert azzal együtt túlmennénk a húsz kilós limiten De bölcs felvetés. Biztosítani ki melyiknél fog? Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.