Donát Hozzászólás ideje: 2007. Május 16. Hozzászólás ideje: 2007. Május 16. De abban a jelenetben az "Ez megnyugtat" is jól - értsd: irónikusan - veszi ki magát. Donát Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Május 16. Hozzászólás ideje: 2007. Május 16. A jelenethez illik, csak McGregor játékához nem. Anakin kijelentése után, miszerint jöttek megmenteni, Obi-Wan ránéz a láncaira, és aztán mondja, hogy "Good job!", vagyis olyan jó munkát vegeztek az ifjak, hogy ő már rosszabb helyzetben van, mint azelőtt. Így az egész összhatásban a "Jó munka!" kijelentés még irónikusabb és találóbb a szituációra, míg az "Ez megnyugtat!" inkább értelmezhető arra, hogy Anakin megkapta-e az üzenetet és úgy járt-e el, ahogy azt kérte. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Május 18. Hozzászólás ideje: 2007. Május 18. Nekem mindkető tetszik. A Good job utal arra, hogy még nagyobb kakiban vannak, az Ez megnyugtat meg utal arra hogy jöttek segíteni, látható eredményességgel. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Május 18. Hozzászólás ideje: 2007. Május 18. Egek... jön az armageddon... Krandenak tetszik valami a szinkronból Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Május 18. Hozzászólás ideje: 2007. Május 18. Egek... jön az armageddon... Krandenak tetszik valami a szinkronból Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. Május 24. Hozzászólás ideje: 2007. Május 24. Az évforduló alkalmából belgák építettek egy Vader-sisak alakú hőlégballont. Itt a honlapjuk sok képpel. Pénteken beszámolt róla az aktív sajnos lemaradtam és azóta a péntekit nem tették fel a tv2 video oldalára. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Május 24. Hozzászólás ideje: 2007. Május 24. Az frankó volt. Szépen szálldogált miközben a "Birodalmi Induló" szóldogált. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Május 24. Hozzászólás ideje: 2007. Május 24. Szépen szálldogált miközben a "Birodalmi Induló" szóldogált. Tévedtem. Csak készült felszállni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Május 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Május 24. Szegény Vader. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Május 24. Hozzászólás ideje: 2007. Május 24. BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT CSILLAGOK HÁBORÚJA! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Május 24. Hozzászólás ideje: 2007. Május 24. BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT STAR WARS!!!! Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Hát igen... 30 év... sok idő, és ez is mutatja, mennyire egyedülálló alkotásról van szó! Donát Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Boldog születésnapot, Star Wars Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Boldog Születésnapot SW!!! Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Boldog szülinapot a Star Warsnak!!! Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Az ERŐ legyen még minimum harminc évig a Star Warssal! Úgyis most tartanak állítólag a felénél. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Boldog születésnapot Star Wars! Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Az ERŐ legyen még minimum harminc évig a Star Warssal!Úgyis most tartanak állítólag a felénél. Szerintem négyzetre kéne emelni ezt a 30-at... Yoda is addig húzta, szóval ez a minimum Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. (szerkesztve) Nézem, a topik elején még Los Angelesbe "készültünk". Szerkesztve: 2007. Május 25. - Darth Krande Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Most mi van, London már nem is érdekel senkit? Le van szervezve az egész út. Majd akkor jön fel a téma, ha már indulásra kerül a sor. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Hüpp, hát ez most jól jötte ki magát, hogy átírtam azt amire közben reagáltál Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. (szerkesztve) Amúgy ez az évfordulós dolog enyhén olyan volt, mint egy kiadósabb szilveszterezés. Számotvetés a múlttal, mit várunk a következő év(ek)től... meg némi hangulat. Amúgy még mielőtt bárki elfelejtené, a Jedinek is most volt a szülinapja, még ha nem is ilyen szép kerek. Szerkesztve: 2007. Május 25. - Darth Krande Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. Május 26. Hozzászólás ideje: 2007. Május 26. Eltelt egy nap a Celebrationból és egyenlőre igazán emlitésre méltó bejelentés hiján vagyunk... reméljük a többi nap izgalmasabb lesz Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. Május 26. Hozzászólás ideje: 2007. Május 26. (szerkesztve) Aki azért talál valami youtube-os videót a celebIV első napjáról, ne habozzon ide betenni. Szerkesztve: 2007. Május 26. - lokatelli Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. Május 26. Hozzászólás ideje: 2007. Május 26. ITT vannak youtube-os videók és elvileg ezaz oldal frissül. Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. Május 26. Hozzászólás ideje: 2007. Május 26. (szerkesztve) Plok a Star Wars.hu-n elindított egy sorozatot, ami arra hivatott, hogy visszaemlékezzünk az sw 30 emlékezetes pillanatára. Az első a kettős naplemente. Én maximálisan egyetértek minden szavával, én erre szavaztam az Aranyfénykardon legjobb jelenetnek! Szerkesztve: 2007. Május 26. - lokatelli Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Május 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Május 26. Szubjektív, főleg ha egy ember válogat. Legalább megtudhatjuk, mi az ízlése plokoomnak. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Május 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Május 26. Amúgy elnézve a celeb sorban állást, lesett az álam. Mennyi ember, és gyakorlatilag két éve semmi mozgás az sw körül! Egyszerűen nme tud kikopni az SW az emberek tudatából, sőt rajongásuk sem csökken. Egyik másik nagy sztori sem képes erre! De jó lenne ott lenni. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Május 26. Hozzászólás ideje: 2007. Május 26. Szubjektív vagy sem, még mindig közelebb állnak hozzám Plokoom egész sagat átlátó irományai, mint mondjuk Royal Guard "3 mondatból 2-ben szidom az ep1-2-3-at, 4-ben meg dicsőítem ez ep4-5-6-ot" féle eszmefuttatásai. Az SW meg örök, én ezen nem is csodálkozom De én is szívesen ott lennék... talán egyszer el is jutok oda (vagy máshova). Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.