Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Február 1. Hozzászólás ideje: 2016. Február 1. Basszus, tényleg... Válasz
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Február 6. Hozzászólás ideje: 2016. Február 6. Nem jó. És tudod miért nem? A csillagképek miatt. Látható lenne, hogy ez a föld mellett lett filmezve. Marha egyszerűen meg tudják oldani. Bár akkor ott vannak, hogy felesleges, digitálisan is meg lehet csinálni. Szóval szerintem ebből nem lesz semmi. Vagy igen? Azért ezt ne úgy képzeljétek, hogy csak azért fellőnek egy rakétát. A NASA maholnap fellő valamit azt a Disney odaszól, hogy "adunk X összeget, ezt is tegyétek rá a rakétátokra". Válasz
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2016. Február 27. Hozzászólás ideje: 2016. Február 27. (szerkesztve) Egy ismeretlen festő műve. https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t1.0-9/12790890_1653260151590695_8893413883266105342_n.jpg?oh=3d50095bfe85fdea9d0e48786dc613cf&oe=57576C86 Szerkesztve: 2016. Február 27. - tomcsi80 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Március 7. Hozzászólás ideje: 2016. Március 7. Én azt remélem, hogy az ep 9 valahogy visszautal majd az ep I-re. Legyen ez egyelőre bármily ködös és távoli, de óriási lenne. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Március 7. Hozzászólás ideje: 2016. Március 7. De hogyan? Már senki sem él az ep1 idejéből. Esetleg ellátogathatnak a Naboora vagy visszamehetnek Mos Espába, de ennél többet nem tudok elképzelni és szerintem ennyi sem lesz (momentán abban is kételkedem, hogy Tatooine-ra visszamennénk). Válasz
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2016. Március 7. Hozzászólás ideje: 2016. Március 7. Majd benne lesz a Podrace Galaxis döntője ahol Sebulba fia nyer. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Március 8. Hozzászólás ideje: 2016. Március 8. (szerkesztve) De hogyan? Már senki sem él az ep1 idejéből. Esetleg ellátogathatnak a Naboora vagy visszamehetnek Mos Espába, de ennél többet nem tudok elképzelni és szerintem ennyi sem lesz (momentán abban is kételkedem, hogy Tatooine-ra visszamennénk). Akár egy helyszín, akár egy zene. Mondjuk Anakin's theme, mikor Rey ikreket szül a Naboo-n a Naberrie-házban! Valami legyen! Szerkesztve: 2016. Március 8. - csoli1138 Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Március 8. Hozzászólás ideje: 2016. Március 8. Akár egy helyszín, akár egy zene. Mondjuk Anakin's theme, mikor Rey ikreket szül a Naboo-n a Naberrie-házban! Valami legyen! Így viszont simán el lehet képzelni, ezzel egyetértek. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2016. Március 8. Hozzászólás ideje: 2016. Március 8. Luke Skywalker megkapja a temetési zenét az ep1/3 végéről Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2016. Március 8. Hozzászólás ideje: 2016. Március 8. Azért ne legyen Trónok Harca z SW-ből, hogy minden főkaraktert kinyírnak Válasz
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2016. Március 8. Hozzászólás ideje: 2016. Március 8. Nálam egyenlőre 50/50 hogy egyáltalán túléli VIII. Erre a filmre még kevesebb esélyt adok. Válasz
A pécsi Hozzászólás ideje: 2016. Március 8. Hozzászólás ideje: 2016. Március 8. Állítólag szó van a Disney berkeken belül egy második folytatás trilógiáról. Én még nem temetném. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2016. Március 8. Hozzászólás ideje: 2016. Március 8. Elvarrhatnák az ep.1-ben indult sztoriszálakat. Vége lehetne a sith-jedi harcnak, a Skywalkerek története eljuthatna a finiséhez (nem feltétlenül azzal hogy kihalnak csak hogy beteljesítik a legfőbb küldetésüket), kiderülhetne hogy pontosan mire utalt a jóslat stb. De őszintén szólva én erre is kicsi esélyt látok. Szerintem ez a Saga, ha csak nem kezdenek nagyon romlani a bevételi adatok el fog jutni a 12-dik részhez. Edit: most A pécsivel egyre gondoltunk Válasz
lecsoka Hozzászólás ideje: 2016. Április 17. Hozzászólás ideje: 2016. Április 17. (szerkesztve) Változatlanul abból indulok ki, hogy a Star Wars-nak van dimenziója - így a trilógia végére Luke-nak kell átvennie a hatalmat, hogy békét teremtsen. Ő legyen az új, de Palpi-val ellentétben az új Császár. Ez még logikus is lenne, hiszen amikor háttérbe vonult, a Köztársaság lényegében elbukott/megsemmisült. És valljuk be ő a sorozat megváltója. Ráadásul, Luke-ot bukott emberként látjuk az EpVII végén - így az, hogy kinyírják, nem logikus - fel kell emelkednie. Szerkesztve: 2016. Április 17. - Ody Mandrell Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Április 28. Hozzászólás ideje: 2016. Április 28. Ráadásul, Luke-ot bukott emberként látjuk az EpVII végén - így az, hogy kinyírják, nem logikus - fel kell emelkednie. Ebben van valami! Válasz
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2016. Június 17. Hozzászólás ideje: 2016. Június 17. Változatlanul abból indulok ki, hogy a Star Wars-nak van dimenziója - így a trilógia végére Luke-nak kell átvennie a hatalmat, hogy békét teremtsen. Ő legyen az új, de Palpi-val ellentétben az új Császár. Ez még logikus is lenne, hiszen amikor háttérbe vonult, a Köztársaság lényegében elbukott/megsemmisült. És valljuk be ő a sorozat megváltója. Ráadásul, Luke-ot bukott emberként látjuk az EpVII végén - így az, hogy kinyírják, nem logikus - fel kell emelkednie. Volt már olyan EU-s regény, ahol Luke-ot tekintették az új uralkodónak, de nem vágyott erre a pozícióra. A köztársaság nem semmisült meg, csak pár politikussal kevesebb lett, attól függetlenül még működhet. A végére valószínűleg Leia lesz a kancellár. Luke fel fog emelkedni, de Rey fog egyensúlyt hozni az Erőben. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 10. Bob Iger egy telefonkonferencián elmondta, hogy megkezdődtek a kilencedik rész előkészületei. Válasz
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 30. Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 30. Mark Hamill megszabadult a szakálltól, de a IX. Epizódra visszanöveszti. Nos ebből az következik hogy túl éli a filmet de simán kinézem Hamilből így szórakozik a rajongókkal és közben meghal. Szóval én ebből nem vonnák le nagy következtetéseket. Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 30. Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 30. Ha meghal erőszellemként még visszatérhet. Válasz
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2016. December 19. Hozzászólás ideje: 2016. December 19. A My Entertainment World szerint a Lucasfilm máris a következő film előkészületein dolgozik, és előbb nekiállnak a 9. rész forgatásának, mint az vártuk. A nyilatkozat alapján a forgatás 2017. áprilisában fog megkezdődni Londonban, ahol a 8. rész többségét is rögzítették. Korábban a Project Casting is hasonló dátumot osztott meg. Mindkét lap szerint a beharangozott 2019. május 23.-ai dátum a 9. epizód bemutatója lesz. Ha ez a hír igaz, akkor a Lucasfilm-nek különösen gyorsan kell dolgoznia, hiszen nemrég érkezett a hír, miszerint Han Solo különálló filmjét februárban kezdik forgatni. Vagyis ez esetben a két filmet egyidejűleg kellene elkészíteni. Hivatalos megerősítés eddig nem érkezett. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2016. December 19. Hozzászólás ideje: 2016. December 19. Mivel a két filmet két teljesen különböző stáb csinálja ez túl sok zavart nem okozhat. Már ha tényleg igy lesz. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. December 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. December 19. Ez érdekes lenne. Korábban már én is olvastam valami ilyesmit, de szerintem ezt a trilógiát már így kellene végig vinni ahogy most vannak az időpontok. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2016. December 28. Hozzászólás ideje: 2016. December 28. Megerősítették a Lucasfilmtől, hogy nem tervezik CGI segítségével "feltámasztani" Leiát az Ep9-ben. Nagyon időigényes és drága. A másik színésszel való lecserélés szerintem tabu téma, így marad az off-screen halál. Jelentősen át kell írni az Ep9 forgatókönyvét, mert az elmondottak alapján az ikrek kulcsfontosságú szerepet kaptak volna a trilógia lezárásában. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. December 28. Hozzászólás ideje: 2016. December 28. Szerintem kizárt az off-screen halál. Megoldják valahogy az ep8-ban, ha kell, újraforgatnak jeleneteket (nem ez lenne az első eset, és pláne nem lenne furcsa azután, hogy mekkora változáson esett át az RO vége), de egy olyan kaliberű főhőst megölni off-screen, mint Leiát, a legbénább és legamatőrebb húzás lenne az egész filmtörténelemben. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2016. December 29. Hozzászólás ideje: 2016. December 29. Ezzel egyetértek, de ettől függetlenül ebben az esetben ugyanúgy meg kéne oldani Leiával azt a plusz jelenetet, ahol majd a halálát leli. Hacsak pl. nem egy robbanás során vész oda, ahová nem feltétlen kell a színésznő. Bár nem tudom, ez mennyire működne jól... Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2016. December 29. Hozzászólás ideje: 2016. December 29. Szerintem kizárt az off-screen halál. Megoldják valahogy az ep8-ban, ha kell, újraforgatnak jeleneteket (nem ez lenne az első eset, és pláne nem lenne furcsa azután, hogy mekkora változáson esett át az RO vége), de egy olyan kaliberű főhőst megölni off-screen, mint Leiát, a legbénább és legamatőrebb húzás lenne az egész filmtörténelemben. Pedig más nemigazán jöhet szóba. Sajnos Fisher meghalt így amit terveztek a 9.részre az ugrott. A 8. rész már kész, nyilván úgy forgatták le hogy Fisherrel veszik fel a 9. rész jeleneteit. Mivel a színésznő meghalt, ezért vagy offscreen ölik meg, vagy újraforgatják a 8. végét ahol megint csak oda fogunk jutni hogy meg kell ölni, de a színésznő ugye halott ezért CGÍ-al kell megoldani. Mert ez az eset azért nem az mint Paul Walkeré. Ott magában a történetben el lehetett hitetni hogy Brian megunta a veszélyes életet és a családdal akart élni békében. Itt azért ez nem megy. Valószinű hogy a 9. részben a Galaxis szempontjából sorsfordító események fognak bekövetkezni ahol ne lenne jelen Leia aki 18 éves korától küzdött a szabadságért, demokráciáért, akinek ott a rossz útra tért fia? Én kizártnak tartom hogy Leia ettől visszavonulna. Ez lenne rossz húzás hisz a karakter nem ilyen. Most ilyen megoldást látok. 1. A 9. epizódban a sárga szöveg kiírja hogy Leia halott(a halál oka fantázia kérdése). 2. A 9. epizódban Leia-át egy másik színésznő játsza és számitógéppel rámontirozzák Fisher arcát(mint Tarkinnal tették a Ro-ban). 3. Csinálnak a 8. részhez egy utóforgatást melyben Leia meghal a film végén. Ezt a jelenetet szintén CGI-al kell megcsinálni hisz Fisher halott. Én a 3. megoldásnak örülnék a legjobban ,mert ez esetben kéne a legkevésbé megkavarni mindent. Így csak azt a pár percet kéne megcsinálni computerrel mikor Leia meghal, és a 9. részben már nem kéne a pótlásával foglalkozni. Az első eset tényleg gagyi lenne ,de érthető hisz az élet jó nagyot köpött abba a bizonyos levesbe. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2016. December 29. Hozzászólás ideje: 2016. December 29. Én remélem, hogy valamilyen formában megismerjük azt is, hogy mi volt az eredeti terv a 9. részre nézve Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. December 29. Hozzászólás ideje: 2016. December 29. Ezzel egyetértek, de ettől függetlenül ebben az esetben ugyanúgy meg kéne oldani Leiával azt a plusz jelenetet, ahol majd a halálát leli. Nyilván, erre jó a Rogue One-ban már látott technika. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2016. December 29. Hozzászólás ideje: 2016. December 29. Kiszivárgott, hogyan szeretnék megoldani Amit én ezért kapni fogok Válasz
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2016. December 29. Hozzászólás ideje: 2016. December 29. Kiszivárgott, hogyan szeretnék megoldani :D Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.