tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2017. Július 7. Hozzászólás ideje: 2017. Július 7. Mi lenne ha ez a látvány fogadna a 9. epizódban? Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2017. Július 8. Hozzászólás ideje: 2017. Július 8. Semmi extra, a SW-ban minden megeshet Válasz
Sinistra Hozzászólás ideje: 2017. Július 8. Hozzászólás ideje: 2017. Július 8. A fanart szép, nekem tetszik, de ezt azért nem szeretném látni a filmben. Nem jó irány, ha mindenkit mindenkivel boronálnak Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Július 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Július 18. Trevorrow interjú a Hollywood Reporterben. Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 2. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 2. (szerkesztve) Bejelentettek egy új írót a filmhez, aki Jack Thorne. Harry Potter és az Elátkozott Gyermek című színdarab megírása köthető hozzá. Szóval, akkor valamennyire csak át lesz írva a film, gondolom Leia szerepe miatt. Bár arról eddig nincs információ, hogy mennyire érinti a jelenlegi forgatókönyv vázlatát ez a bejelentés. Szerkesztve: 2017. Augusztus 2. - luke19 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 2. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 2. Bejelentettek egy új írót a filmhez, aki Jack Thorne. Harry Potter és az Elátkozott Gyermek című színdarab megírása köthető hozzá. Szóval, akkor valamennyire csak át lesz írva a film, gondolom Leia szerepe miatt. Bár arról eddig nincs információ, hogy mennyire érinti a jelenlegi forgatókönyv vázlatát ez a bejelentés. Ez nem biztos, hogy annyira jó hír. Elég vegyesek a vélemények az új HP-ről. Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 2. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 2. Te jó ég. Ha csak a HP alapján kéne megítélni a munkásságát (mást nem ismerek tőle, de ezek szerint fogok), akkor a katasztrófa szó jutna eszembe. Ennyire karakteridegen, lapos, ostoba történetet rég nem olvastam. Nagyon remélem, hogy ennél jobbat nyújt majd. Rian nemrég írta Twitteren, hogy nem írt treatmentet (történet-összefoglalót) az EP9-hez, tehát nem az ő írásán alapul a forgatókönyv. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 3. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 3. Eléggé sajnálatos Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 3. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 3. Sokak szerint viszont jó lett a könyv - én még nem olvastam - szóval nem temetném előre. Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 5. Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 5. Menesztik a rendezőt. http://starwarsmedia.hu/comment.php?comment.news.1818 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 6. Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 6. F*sza... Most vagy a Lucasfilm képtelen rendezőt választani (eddig úgy fest, hogy csak Abramsszel és Johnsonnal nem volt gond), vagy Kennedy-ékkel nehéz együttműködni. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 6. Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 6. Nem szívbajosak a Lucasfilmnél, az biztos. Dzséjt: option 3) mindent a minőségnek rendelnek alá, és ha nem megfelelő, akkor lépnek. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 6. Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 6. Nemrég néztem bele újra a Jurassic World-be. Szuper hír! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 6. Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 6. (szerkesztve) Dzséjt: option 3) mindent a minőségnek rendelnek alá, és ha nem megfelelő, akkor lépnek. Amivel semmi gond, de azért na, ez már a harmadik (ha az Edwards körüli huzavonát is számoljuk, negyedik) rendező, aki nem felelt meg a minőségi elvárásuknak. És ez még csak az ötödik filmjük lesz. Persze, ha mindez a film hasznára válik, egy szavam sem lesz, csak akkor is, már nem vicces, hogy folyamatosan olyan hírek jönnek, hogy kispadra teszik a rendezőt, távozik a rendező. Egyszer: van ez így. Kétszer: jó, hát így jött ki a lépés. De harmadszor: itt valami nem kerek. Azért most jelenleg az a helyzet, hogy 5 filmből eddig csak 2-nél nem hallottunk semmi olyat, hogy gond van/volt a rendezővel. Nem jó az arány. Persze, én sem mondom, hogy Trevorrownál nem lehetne jobb rendezőt találni, éppen ellenkezőleg, csak na... hát a fentiek. Szerkesztve: 2017. Szeptember 6. - Dzséjt Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 6. Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 6. Egyetértek. Egyébként, mivel Johnson munkájáról nem jött még aggasztó jel - na jó, kivéve a sebhely elrakást - (és nyilván a LF-nél jóval többet látnak a készülő filmből, mint mi - mindent), a legbiztonságosabb választás lehet az lesz, ha IX-et is Johnson kapja. És ha így lesz, akkor lehet, hogy jól jövünk ki ebből a lépésből. Legalábbis a VIII eddig mutatott jelei alapján én örülnék neki, ha ő kapná meg az utolsó filmet is! Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 6. Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 6. Én úgy érzem hogy itt a rendezőknek kb. olyan jelentősége van mint mondjuk a TV-sorozatoknál, ahol az igazi első ember a showrunner. Itt a Saga filmeket valójában Kennedy viszi az érzésem szerint. A másik és ez tudom hogy nem népszerű vélemény de szerintem az Amerikában készülő nagyszabású filmeknél 10-ből 9 vagy közepes, felejthető vagy ennél is rosszabb. Ha itt állandó magas minőséget akarnak tartani, akkor a szokásos ügymenet nem működik, mert Hollywood nem erre lett kitalálva. Mindez egyelőre csak ötletelgetés. Egyelőre össz-vissz két filmjük készült el. Ebből mindkettő baromi jó lett. Ha 4 film után még mindig ilyen erős lesz a felhozatal akkor valamit tényleg baromi jól csinálnak. A Han Solo film (az egyik legproblémásabb projekt) után szerintem sokkal okosabbak leszünk. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 6. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 6. Az szép. Elvileg Treworrov írta a könyvet, így már az sem volt túl jó jel, hogy egy külsőst vettek fel az ujraírásra/átalakításra. Lehet, hogy ezen Treworrov is berágott. Szerintem is jobb lenne ha Rian kapná. Fejezze be amit elkezdett. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 6. Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 6. Igen Rian úgy tűnik egy hullámhosszon van Kennedy-vel. Meglepne ha nem kérnék fel. Kérdés, hogy ő maradni akar-e. Bár állítása szerint élete élménye volt Star Wars filmet készíteni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 6. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 6. Bár még nem láttuk a VIII-at, én látatlanban is megszavaznám. De akár Abrams is visszatérhetne. Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 6. Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 6. Én nagyon örülnék, hogyha Rian Johnson elvállalná ezt is, persze még nem láttam a nyolcadik részt, de nagy bizalmam van benne. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 6. Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 6. Bár állítása szerint élete élménye volt Star Wars filmet készíteni. Kérdés, hogy jó vagy rossz élmény. Csak viccelek, biztos vagyok benne, hogy nagyon élvezte/élvezi és ő kevésbé elfoglalt mint JJA így szerintem ha tetszett neki, és megkeresik, jó eséllyel el fogja vállalni. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 6. Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 6. Úgy néz ki, Rian Johnson mint esetleges rendező másnak is eszébe jutott. http://www.comingsoon.net/movies/news/885133-could-rian-johnson-direct-star-wars-episode-ix#/slide/1 Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 6. Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 6. Akkor úgy tűnik reális az esély. Azt írják, hogy már korábban is volt olyan terv hogy Rian csinálja az utolsó két filmet a trilógiában. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 6. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 6. Szinte azonnal voltak ilyen cikkek. Remélem nem késik sokat a bejelentés. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 6. Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 6. Ha jól tudom, akkor Rian a Story Group tagja, szóval hajrá, remélem hamar bejelentik, mint a HS film esetében tették. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 6. Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 6. Hát ezt rosszul tudod Amúgy a Story Group tagjának lenni teljes állású meló, és nem fér még bele, hogy valaki olyan filmeket rendezzen mellette, mint a TLJ meg társai. Nekik oda-vissza kell fújniuk, hogy mi kánon és mi nem, ellenőrizni, hogy a készülő művek nem-e mondanak ellent semminek. Tudniuk kell a készülő projektekről, a jövőbeli tervekről, ha épp elő szereplős forgatás van kijárni a terepre, hogy minden "rendeben" zajljon. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 6. Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 6. Hát ezt rosszul tudod Amúgy a Story Group tagjának lenni teljes állású meló, és nem fér még bele, hogy valaki olyan filmeket rendezzen mellette, mint a TLJ meg társai. Nekik oda-vissza kell fújniuk, hogy mi kánon és mi nem, ellenőrizni, hogy a készülő művek nem-e mondanak ellent semminek. Tudniuk kell a készülő projektekről, a jövőbeli tervekről, ha épp elő szereplős forgatás van kijárni a terepre, hogy minden "rendeben" zajljon. Oh, mentségemre legyen mondva, erről a hírről amúgy ma olvastam. Vagyis hát valahol írták, vagy mifene. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 6. Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 6. Rian egyébként még a nyáron ezt irta Twitteren: I would do another SW movie in a heartbeat. I've had the time of my life. Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 6. Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 6. Ha jól tudom, akkor Rian a Story Group tagja, szóval hajrá, remélem hamar bejelentik, mint a HS film esetében tették. Nem tagja, de amúgy szerintem esélyes hogy megkapja a rendezést. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 6. Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 6. Bár az ehhez hasonló hírek egy projekt esetében sem jó fejlemények, de az igazat megvallva én egyáltalán nem sajnálom Trevorrow távozását. A Jurassic World számomra hatalmas csalódás volt, egy önmaga paródiájába fúló szirupos giccshalmaz. Akkor már inkább Johnson kapja meg a 9-es részt is. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.