Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Október 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Október 25. 5 perccel korábban, Fulcrum írta: Látva a trailer és olvasva JediPaxis írásait azt kell hogy mondja hogy nagy vonalakban az lesz a story amit leírt. Én nem olvasom ezeket már régóta. Meglátásod szerint, spoilermentesen, jó lesz? Válasz
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2019. Október 25. Hozzászólás ideje: 2019. Október 25. Ha csak önmagában nézem a filmet a válasz igen. Bár sok dolog még magyarázatra szorul ami még sokat ronthat/javíthat a filmen (és a teljes ST-n) de elég mozgalmasnak tűnik sok utalással az egész sagára. Ha már mint trilógia és saga záró darabja ként nézem az már nehezebb kérdés. Ha valóban ide fut ki a történet, számomra akkor az egész ST egy csalódás lesz. Szép lezárást add a sagának de viszont nagyon erőltetett és izzadság szagú a teljes 3 film cselekménye így egyben. 1 3 Válasz
Mestal Hozzászólás ideje: 2019. Október 25. Hozzászólás ideje: 2019. Október 25. (szerkesztve) 1 órával korábban, Fulcrum írta: Látva a trailer és olvasva JediPaxis írásait azt kell hogy mondja hogy nagy vonalakban az lesz a story amit leírt. Ha tényleg ez lesz akkor lesznek benne baromi cool dolgok. A "ligh springing" jelenet pl. simán verheti a TLJ ugrását is a zászlóshajóba... :-D Leírás alapján amúgy full action, darálás és látványorgia, szóval tuti hogy jól fogunk szórakozni... Szerkesztve: 2019. Október 25. - Mestal Válasz
Kenobi tábornok Hozzászólás ideje: 2019. Október 26. Hozzászólás ideje: 2019. Október 26. Ezt a képet láttátok már? Kylo és Rey együtt az Uralkodó ellen? :O 1 2 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. Október 26. Hozzászólás ideje: 2019. Október 26. 41 perccel korábban, Kenobi tábornok írta: Ezt a képet láttátok már? Kylo és Rey együtt az Uralkodó ellen? :O Be volt téve mindkét kép ebbe a topicba persze lehet azóta a linkeket lelőtte a Disney, mint korábban (amivel kvázi megerősítette, hogy valódiak) Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2019. Október 26. Hozzászólás ideje: 2019. Október 26. Ha valódi, akkor most bántam meg, hogy bejárok még a spoileres topicba! Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. Október 26. Hozzászólás ideje: 2019. Október 26. Mondjuk valamit nagyon sz*rul csinálnak a Lucasfilmnél/Bad Robotnál, hogy ilyenek kikerülnek... Bár Abramsnek eddig az összes filmje kiszivárgott kb, szóval inkább a Bad Robot a ludas Válasz
Adrián Hozzászólás ideje: 2019. Október 26. Hozzászólás ideje: 2019. Október 26. (szerkesztve) Nem láttam sehol, hogy be lenne téve, van benne új jelenet OFF: Hogy tegyem be a YouTube videót,hogy egy kattintásra itt a fórumon megtudd nyitni,köszönöm? Szerkesztve: 2019. Október 27. - Ody Mandrell 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Október 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Október 27. 19 órával ezelőtt, csoli1138 írta: Ha valódi, akkor most bántam meg, hogy bejárok még a spoileres topicba! Úgy tűnik valódiak, bár, hogy benne lesznek-e a filmben az más kérdés. 19 órával ezelőtt, Yoda József írta: Mondjuk valamit nagyon sz*rul csinálnak a Lucasfilmnél/Bad Robotnál, hogy ilyenek kikerülnek... Bár Abramsnek eddig az összes filmje kiszivárgott kb, szóval inkább a Bad Robot a ludas Ezt én se értem, főleg ilyen szintű képek hogy szivároghatnak ki? 19 órával ezelőtt, Adrián írta: Nem láttam sehol, hogy be lenne téve, van benne új jelenet OFF: Hogy tegyem be a YouTube videót,hogy egy kattintásra itt a fórumon megtudd nyitni,köszönöm? Ne youtube.be linket tegyél be hanem youtube.com-ost. pl: https://www.youtube.com/watch?v=21hbvm69i4k&feature=youtu.be&t=103 1 Válasz
cyrano Hozzászólás ideje: 2019. Október 27. Hozzászólás ideje: 2019. Október 27. Most néztem meg a VIII. epozódot, közben az jutott az eszembe, hogy Kylo meghal a film végére, feláldozva magát. Nagyon erősen ez az érzés kerített hatalmába. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Október 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Október 27. Az hajazna a nagyapja tettére. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. Október 27. Hozzászólás ideje: 2019. Október 27. Ha én írnám a filmet, akkor keserédes befejezés lenne. Rey meghalna, Sidioust pedig a Skywalkerek (Ben, Luke, Leia, Anakin) közösen győznék le. Ben pedig a galaxis ellen elkövetett bűneiért a Tatooine-ra menne száműzetésbe. 1 Válasz
cyrano Hozzászólás ideje: 2019. Október 27. Hozzászólás ideje: 2019. Október 27. 4 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Az hajazna a nagyapja tettére. Megkapja amit akar, olyanná válna, mint Vader. 1 Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2019. Október 28. Hozzászólás ideje: 2019. Október 28. (szerkesztve) 2019. 10. 26. - 18:52, Adrián írta: Nem láttam sehol, hogy be lenne téve, van benne új jelenet Jobban szét kellett volna nézned. A spoilermentes topikba tegnapelőtt reggel került be. Szerkesztve: 2019. Október 28. - Rog 1 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. Október 28. Hozzászólás ideje: 2019. Október 28. A leak-ekben felmerült, hogy a végső harcban a szellemek segítenék Reyt Palpatine ellen. Akkor Ben miért mondta azt A Birodalom visszavágban, hogy ha Luke szembeszáll Vaderrel, akkor nem tud neki segíteni? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Október 28. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Október 28. Mert ő nem Skywalker? Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. Október 28. Hozzászólás ideje: 2019. Október 28. (szerkesztve) 6 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Mert ő nem Skywalker? De a leakekben Obi-Wan és Ahsoka is segít Reynek Szerkesztve: 2019. Október 28. - Yoda József Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Október 28. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Október 28. Szellemként megjelenve? Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. Október 28. Hozzászólás ideje: 2019. Október 28. 27 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Szellemként megjelenve? Igen 1 1 Válasz
HeirToGrievous Hozzászólás ideje: 2019. Október 28. Hozzászólás ideje: 2019. Október 28. 9 perccel korábban, Yoda József írta: Igen A frissített szivárgás szerint az Erőszellemek többé nem bukkannak fel, a végleges változatban csak a hangjukat lehet hallani. 1 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. Október 28. Hozzászólás ideje: 2019. Október 28. 5 perccel korábban, HeirToGrievous írta: A frissített szivárgás szerint az Erőszellemek többé nem bukkannak fel, a végleges változatban csak a hangjukat lehet hallani. És Rey kvázi egyedül győzi le Palpatine-t? Hát remélem ez nem igaz, Rey már így is elég nagy Mary Sue 1 2 Válasz
HeirToGrievous Hozzászólás ideje: 2019. Október 28. Hozzászólás ideje: 2019. Október 28. 3 perccel korábban, Yoda József írta: És Rey kvázi egyedül győzi le Palpatine-t? Hát remélem ez nem igaz, Rey már így is elég nagy Mary Sue Az a rész elvileg nem változott, szóval de, úgy néz ki. Pár kép: 3 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Október 28. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Október 28. 25 perccel korábban, Yoda József írta: Igen Pondababán és Dr. Evazanon kívül már mindenki megjelent szellemként a kémjelentésekben. Biztos nem tudják ezt a részét a filmnek, mint ahogy a többit sem, csak a vázlatot ismerik, a lyukakat pedig saját kútfőből foltozgatják. 3 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. Október 28. Hozzászólás ideje: 2019. Október 28. 11 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Pondababán és Dr. Evazanon kívül már mindenki megjelent szellemként a kémjelentésekben. Biztos nem tudják ezt a részét a filmnek, mint ahogy a többit sem, csak a vázlatot ismerik, a lyukakat pedig saját kútfőből foltozgatják. Legyen igazad... Másik téma: egy jó videó a Ren lovagokról. Számomra tartalmazott olyan információkat, amiket nem ismertem, például azt, hogy a szekta tagjai a lelküket a páncéljaikhoz kötötték (ez állítólag a Képes útmutatóból kiszivárgott infó) 1 2 Válasz
Süni Hozzászólás ideje: 2019. Október 28. Hozzászólás ideje: 2019. Október 28. 4 órával ezelőtt, Yoda József írta: Legyen igazad... Másik téma: egy jó videó a Ren lovagokról. Számomra tartalmazott olyan információkat, amiket nem ismertem, például azt, hogy a szekta tagjai a lelküket a páncéljaikhoz kötötték (ez állítólag a Képes útmutatóból kiszivárgott infó) "a szekta tagjai a lelküket a páncéljaikhoz kötötték" Kylo a sisakját leszámítva nem hord páncélt. Lehet, hogy emiatt kell újra viselnie a sisakot? Lehetséges, hogy a Reneknek köze van Vaderhez? Szerintetek tök véletlen, hogy a ren szó japánul, míg a padme szó szanszkritül jelent lótuszt? Ha van közük Vaderhez, mi vagy ki lakozhat Vader sisakjában? 1 Válasz
Süni Hozzászólás ideje: 2019. Október 28. Hozzászólás ideje: 2019. Október 28. A leak-ekhez visszakanyarodva: ti nem tartjátok furcsának, hogy a szivárogtatók pont a Renekről hallgatnak? Hux szerepéről olvastam pár /számomra nehezen emészthető/ dolgot, de pl. ott van Pryde. Nagy a csend az ő karaktere körül is, pedig nem piskóta színészt szerződtettek le a szerepére. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. Október 28. Hozzászólás ideje: 2019. Október 28. Éppen most , Süni írta: A leak-ekhez visszakanyarodva: ti nem tartjátok furcsának, hogy a szivárogtatók pont a Renekről hallgatnak? Benne vannak a Renek a szivárgásokban: Kylo kinyírja őket puszta kézzel, fénykard nélkül 2 1 Válasz
Süni Hozzászólás ideje: 2019. Október 28. Hozzászólás ideje: 2019. Október 28. 6 perccel korábban, Yoda József írta: Benne vannak a Renek a szivárgásokban: Kylo kinyírja őket puszta kézzel, fénykard nélkül Ez rémlik, de ezen túl? Pl., hogy mi a rendeltetésük? Mik a motivációik? Ki irányítja őket ténylegesen? /Mert nyilván nem Kylo, ha végül ellene fordulnak,/ 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Október 28. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Október 28. 31 perccel korábban, Yoda József írta: Benne vannak a Renek a szivárgásokban: Kylo kinyírja őket puszta kézzel, fénykard nélkül Miért öli meg őket? Mondjuk ezt nem akartam tudni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Október 28. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Október 28. Legyűrték Snoke-ot és most Palpatine-t? Kylo megint magának akarja majd a hatalmat? Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.