Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

EPIX spoileres topik

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

A fanart szép, nekem tetszik, de ezt azért nem szeretném látni a filmben. Nem jó irány, ha mindenkit mindenkivel boronálnak :P

• 2 héttel később...
  • 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Bejelentettek egy új írót a filmhez, aki Jack Thorne. Harry Potter és az Elátkozott Gyermek című színdarab megírása köthető hozzá. Szóval, akkor valamennyire csak át lesz írva a film, gondolom Leia szerepe miatt. Bár arról eddig nincs információ, hogy mennyire érinti a jelenlegi forgatókönyv vázlatát ez a bejelentés.

Szerkesztve: - luke19

Hozzászólás ideje:

Bejelentettek egy új írót a filmhez, aki Jack Thorne. Harry Potter és az Elátkozott Gyermek című színdarab megírása köthető hozzá. Szóval, akkor valamennyire csak át lesz írva a film, gondolom Leia szerepe miatt. Bár arról eddig nincs információ, hogy mennyire érinti a jelenlegi forgatókönyv vázlatát ez a bejelentés.

Ez nem biztos, hogy annyira jó hír. :hmm: Elég vegyesek a vélemények az új HP-ről.

Hozzászólás ideje:

Te jó ég.

Ha csak a HP alapján kéne megítélni a munkásságát (mást nem ismerek tőle, de ezek szerint fogok), akkor a katasztrófa szó jutna eszembe. Ennyire karakteridegen, lapos, ostoba történetet rég nem olvastam. Nagyon remélem, hogy ennél jobbat nyújt majd.

Rian nemrég írta Twitteren, hogy nem írt treatmentet (történet-összefoglalót) az EP9-hez, tehát nem az ő írásán alapul a forgatókönyv.

• 1 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Dzséjt: option 3) mindent a minőségnek rendelnek alá, és ha nem megfelelő, akkor lépnek.

Amivel semmi gond, de azért na, ez már a harmadik (ha az Edwards körüli huzavonát is számoljuk, negyedik) rendező, aki nem felelt meg a minőségi elvárásuknak. És ez még csak az ötödik filmjük lesz. Persze, ha mindez a film hasznára válik, egy szavam sem lesz, csak akkor is, már nem vicces, hogy folyamatosan olyan hírek jönnek, hogy kispadra teszik a rendezőt, távozik a rendező. Egyszer: van ez így. Kétszer: jó, hát így jött ki a lépés. De harmadszor: itt valami nem kerek.

Azért most jelenleg az a helyzet, hogy 5 filmből eddig csak 2-nél nem hallottunk semmi olyat, hogy gond van/volt a rendezővel. Nem jó az arány.

Persze, én sem mondom, hogy Trevorrownál nem lehetne jobb rendezőt találni, éppen ellenkezőleg, csak na... hát a fentiek.

Szerkesztve: - Dzséjt

Hozzászólás ideje:

Egyetértek. Egyébként, mivel Johnson munkájáról nem jött még aggasztó jel - na jó, kivéve a sebhely elrakást :P - (és nyilván a LF-nél jóval többet látnak a készülő filmből, mint mi - mindent), a legbiztonságosabb választás lehet az lesz, ha IX-et is Johnson kapja. És ha így lesz, akkor lehet, hogy jól jövünk ki ebből a lépésből. Legalábbis a VIII eddig mutatott jelei alapján én örülnék neki, ha ő kapná meg az utolsó filmet is!

Hozzászólás ideje:

Én úgy érzem hogy itt a rendezőknek kb. olyan jelentősége van mint mondjuk a TV-sorozatoknál, ahol az igazi első ember a showrunner. Itt a Saga filmeket valójában Kennedy viszi az érzésem szerint. A másik és ez tudom hogy nem népszerű vélemény de szerintem az Amerikában készülő nagyszabású filmeknél 10-ből 9 vagy közepes, felejthető vagy ennél is rosszabb. Ha itt állandó magas minőséget akarnak tartani, akkor a szokásos ügymenet nem működik, mert Hollywood nem erre lett kitalálva.

Mindez egyelőre csak ötletelgetés. Egyelőre össz-vissz két filmjük készült el. Ebből mindkettő baromi jó lett. Ha 4 film után még mindig ilyen erős lesz a felhozatal akkor valamit tényleg baromi jól csinálnak. A Han Solo film (az egyik legproblémásabb projekt) után szerintem sokkal okosabbak leszünk.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Az szép. Elvileg Treworrov írta a könyvet, így már az sem volt túl jó jel, hogy egy külsőst vettek fel az ujraírásra/átalakításra. Lehet, hogy ezen Treworrov is berágott.

Szerintem is jobb lenne ha Rian kapná. Fejezze be amit elkezdett.

Hozzászólás ideje:

Én nagyon örülnék, hogyha Rian Johnson elvállalná ezt is, persze még nem láttam a nyolcadik részt, de nagy bizalmam van benne.

Hozzászólás ideje:
Bár állítása szerint élete élménye volt Star Wars filmet készíteni.

Kérdés, hogy jó vagy rossz élmény. :lol:

Csak viccelek, biztos vagyok benne, hogy nagyon élvezte/élvezi és ő kevésbé elfoglalt mint JJA így szerintem ha tetszett neki, és megkeresik, jó eséllyel el fogja vállalni.

Hozzászólás ideje:

Ha jól tudom, akkor Rian a Story Group tagja, szóval hajrá, remélem hamar bejelentik, mint a HS film esetében tették.

Hozzászólás ideje:

Hát ezt rosszul tudod :P

Amúgy a Story Group tagjának lenni teljes állású meló, és nem fér még bele, hogy valaki olyan filmeket rendezzen mellette, mint a TLJ meg társai. Nekik oda-vissza kell fújniuk, hogy mi kánon és mi nem, ellenőrizni, hogy a készülő művek nem-e mondanak ellent semminek. Tudniuk kell a készülő projektekről, a jövőbeli tervekről, ha épp elő szereplős forgatás van kijárni a terepre, hogy minden "rendeben" zajljon.

Hozzászólás ideje:

Hát ezt rosszul tudod :P

Amúgy a Story Group tagjának lenni teljes állású meló, és nem fér még bele, hogy valaki olyan filmeket rendezzen mellette, mint a TLJ meg társai. Nekik oda-vissza kell fújniuk, hogy mi kánon és mi nem, ellenőrizni, hogy a készülő művek nem-e mondanak ellent semminek. Tudniuk kell a készülő projektekről, a jövőbeli tervekről, ha épp elő szereplős forgatás van kijárni a terepre, hogy minden "rendeben" zajljon.

Oh, mentségemre legyen mondva, erről a hírről amúgy ma olvastam. :P Vagyis hát valahol írták, vagy mifene. :D

Hozzászólás ideje:

Ha jól tudom, akkor Rian a Story Group tagja, szóval hajrá, remélem hamar bejelentik, mint a HS film esetében tették.

Nem tagja, de amúgy szerintem esélyes hogy megkapja a rendezést.

Hozzászólás ideje:

Bár az ehhez hasonló hírek egy projekt esetében sem jó fejlemények, de az igazat megvallva én egyáltalán nem sajnálom Trevorrow távozását. A Jurassic World számomra hatalmas csalódás volt, egy önmaga paródiájába fúló szirupos giccshalmaz. Akkor már inkább Johnson kapja meg a 9-es részt is.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.