Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

EPIX spoileres topik

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
5 perccel korábban, Fulcrum írta:

Látva a trailer és olvasva JediPaxis írásait azt kell hogy mondja hogy nagy vonalakban az lesz a story amit leírt. 

Én nem olvasom ezeket már régóta. Meglátásod szerint, spoilermentesen, jó lesz? :D 

Hozzászólás ideje:

Ha csak önmagában nézem a filmet a válasz igen. Bár sok dolog még magyarázatra szorul ami még sokat ronthat/javíthat a filmen (és a teljes ST-n) de elég mozgalmasnak tűnik sok utalással az egész sagára. 

Ha már mint trilógia és saga záró darabja ként nézem az már nehezebb kérdés. Ha valóban ide fut ki a történet, számomra akkor az egész ST egy csalódás lesz. Szép lezárást add a sagának de viszont nagyon erőltetett és izzadság szagú a teljes 3 film cselekménye így egyben. 

Hozzászólás ideje:
1 órával korábban, Fulcrum írta:

Látva a trailer és olvasva JediPaxis írásait azt kell hogy mondja hogy nagy vonalakban az lesz a story amit leírt. 

Ha tényleg ez lesz akkor lesznek benne baromi cool dolgok. A "ligh springing" jelenet pl. simán verheti a TLJ ugrását is a zászlóshajóba... :-D Leírás alapján amúgy full action, darálás és látványorgia, szóval tuti hogy jól fogunk szórakozni...

Szerkesztve: - Mestal

Hozzászólás ideje:
41 perccel korábban, Kenobi tábornok írta:

Ezt a képet láttátok már? Kylo és Rey együtt az Uralkodó ellen? :O

rcai3e35hwu31.jpg

Be volt téve mindkét kép ebbe a topicba :) persze lehet azóta a linkeket lelőtte a Disney, mint korábban (amivel kvázi megerősítette, hogy valódiak)

Hozzászólás ideje:

Mondjuk valamit nagyon sz*rul csinálnak a Lucasfilmnél/Bad Robotnál, hogy ilyenek kikerülnek...

Bár Abramsnek eddig az összes filmje kiszivárgott kb, szóval inkább a Bad Robot a ludas

Hozzászólás ideje:

Nem láttam sehol, hogy be lenne téve, van benne új jelenet:)

OFF: Hogy tegyem be a YouTube videót,hogy egy kattintásra itt a fórumon megtudd nyitni,köszönöm?:)

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
19 órával ezelőtt, csoli1138 írta:

Ha valódi, akkor most bántam meg, hogy bejárok még a spoileres topicba!

Úgy tűnik valódiak, bár, hogy benne lesznek-e a filmben az más kérdés. :) 

19 órával ezelőtt, Yoda József írta:

Mondjuk valamit nagyon sz*rul csinálnak a Lucasfilmnél/Bad Robotnál, hogy ilyenek kikerülnek...

Bár Abramsnek eddig az összes filmje kiszivárgott kb, szóval inkább a Bad Robot a ludas

Ezt én se értem, főleg ilyen szintű képek hogy szivároghatnak ki?

19 órával ezelőtt, Adrián írta:

Nem láttam sehol, hogy be lenne téve, van benne új jelenet:)

OFF: Hogy tegyem be a YouTube videót,hogy egy kattintásra itt a fórumon megtudd nyitni,köszönöm?:)

Ne youtube.be linket tegyél be hanem youtube.com-ost. :) pl: https://www.youtube.com/watch?v=21hbvm69i4k&feature=youtu.be&t=103

Hozzászólás ideje:

Most néztem meg a VIII. epozódot, közben az jutott az eszembe, hogy Kylo meghal a film végére, feláldozva magát. Nagyon erősen ez az érzés kerített hatalmába.

Hozzászólás ideje:

Ha én írnám a filmet, akkor keserédes befejezés lenne. Rey meghalna, Sidioust pedig a Skywalkerek (Ben, Luke, Leia, Anakin) közösen győznék le. Ben pedig a galaxis ellen elkövetett bűneiért a Tatooine-ra menne száműzetésbe.

Hozzászólás ideje:
4 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Az hajazna a nagyapja tettére. :) 

Megkapja amit akar, olyanná válna, mint Vader. :)

Hozzászólás ideje:
2019. 10. 26. - 18:52, Adrián írta:

Nem láttam sehol, hogy be lenne téve, van benne új jelenet

Jobban szét kellett volna nézned. A spoilermentes topikba tegnapelőtt reggel került be.

Szerkesztve: - Rog

Hozzászólás ideje:

A leak-ekben felmerült, hogy a végső harcban a szellemek segítenék Reyt Palpatine ellen. Akkor Ben miért mondta azt A Birodalom visszavágban, hogy ha Luke szembeszáll Vaderrel, akkor nem tud neki segíteni? :)

Hozzászólás ideje:
6 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Mert ő nem Skywalker? :) 

De a leakekben Obi-Wan és Ahsoka is segít Reynek :D

Szerkesztve: - Yoda József

Hozzászólás ideje:
9 perccel korábban, Yoda József írta:

Igen

A frissített szivárgás szerint az Erőszellemek többé nem bukkannak fel, a végleges változatban csak a hangjukat lehet hallani.

Hozzászólás ideje:
5 perccel korábban, HeirToGrievous írta:

A frissített szivárgás szerint az Erőszellemek többé nem bukkannak fel, a végleges változatban csak a hangjukat lehet hallani.

És Rey kvázi egyedül győzi le Palpatine-t? Hát remélem ez nem igaz, Rey már így is elég nagy Mary Sue :D

Hozzászólás ideje:
3 perccel korábban, Yoda József írta:

És Rey kvázi egyedül győzi le Palpatine-t? Hát remélem ez nem igaz, Rey már így is elég nagy Mary Sue :D

Az a rész elvileg nem változott, szóval de, úgy néz ki.

Pár kép:

20191028v00qwy1nh.jpeg

20191028v00qutjzn.jpeg

20191028v00qlm5s3.jpeg

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
25 perccel korábban, Yoda József írta:

Igen

Pondababán és Dr. Evazanon kívül már mindenki megjelent szellemként a kémjelentésekben. Biztos nem tudják ezt a részét a filmnek, mint ahogy a többit sem, csak a vázlatot ismerik, a lyukakat pedig saját kútfőből foltozgatják. 

Hozzászólás ideje:
11 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Pondababán és Dr. Evazanon kívül már mindenki megjelent szellemként a kémjelentésekben. Biztos nem tudják ezt a részét a filmnek, mint ahogy a többit sem, csak a vázlatot ismerik, a lyukakat pedig saját kútfőből foltozgatják. 

Legyen igazad...

Másik téma: egy jó videó a Ren lovagokról. Számomra tartalmazott olyan információkat, amiket nem ismertem, például azt, hogy a szekta tagjai a lelküket a páncéljaikhoz kötötték (ez állítólag a Képes útmutatóból kiszivárgott infó)

Hozzászólás ideje:
4 órával ezelőtt, Yoda József írta:

Legyen igazad...

Másik téma: egy jó videó a Ren lovagokról. Számomra tartalmazott olyan információkat, amiket nem ismertem, például azt, hogy a szekta tagjai a lelküket a páncéljaikhoz kötötték (ez állítólag a Képes útmutatóból kiszivárgott infó)

"a szekta tagjai a lelküket a páncéljaikhoz kötötték"

Kylo a sisakját leszámítva nem hord páncélt. Lehet, hogy emiatt kell újra viselnie a sisakot? 

Lehetséges, hogy a Reneknek köze van Vaderhez? Szerintetek tök véletlen, hogy a ren szó japánul, míg a padme szó szanszkritül jelent lótuszt?

Ha van közük Vaderhez, mi vagy ki lakozhat Vader sisakjában? 

Hozzászólás ideje:

A leak-ekhez visszakanyarodva: ti nem tartjátok furcsának, hogy a szivárogtatók pont a Renekről hallgatnak?

Hux szerepéről olvastam pár /számomra nehezen emészthető/ dolgot, de pl. ott van Pryde. 

Nagy a csend az ő karaktere körül is, pedig nem piskóta színészt szerződtettek le a szerepére.

Hozzászólás ideje:
Éppen most , Süni írta:

A leak-ekhez visszakanyarodva: ti nem tartjátok furcsának, hogy a szivárogtatók pont a Renekről hallgatnak?

Benne vannak a Renek a szivárgásokban: Kylo kinyírja őket puszta kézzel, fénykard nélkül

Hozzászólás ideje:
6 perccel korábban, Yoda József írta:

Benne vannak a Renek a szivárgásokban: Kylo kinyírja őket puszta kézzel, fénykard nélkül

Ez rémlik, de ezen túl? Pl., hogy mi a rendeltetésük? Mik a motivációik? Ki irányítja őket ténylegesen? /Mert nyilván nem Kylo, ha végül ellene fordulnak,/ 

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.