Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 29. (szerkesztve) Diego Luna elárult pár dolgot a filmről. A történetet Jyn Erso szemén keresztül látjuk majd. A filmtől talán sokan valami fantasy beütést várnak de ennek az ellentéte lesz. Ez egy meghitt történet, ami teljesen valóságosnak hat. Szerinte az összes SW film közül a Rouge One a legrealisztikusabb, ami olyan emberekről szól, akik nagyon hasonlítanak hozzánk. Hősök, különleges képességek nélkül. Amijük van az a meggyőződés és a hit, hogy változtathatnak a dolgokon. Azt is elárulta, hogy rengeteg akció jelent volt, számos ilyenben meg is sérült. Még most is nagyon fáj a mellkasa. Szerkesztve: 2016. Október 29. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
M.Laci Hozzászólás ideje: 2016. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 29. Nálam csak Tano kisasszony! Senki a közelében sincs. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. November 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 3. A film nem úgy fog kezdődni mint a klasszikus SW filmek! Győzött a józan ész! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2016. November 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 3. És ez pontosan mit jelent? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2016. November 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 3. De ez már korábban is kimondásra került, nem? Úgy emlékszem, írtuk itt már korábban, hogy nem lesznek beúszó betűk és star wars opening. Vagy az akkor még nem volt hivatalos? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. November 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 3. És ez pontosan mit jelent? Nem lesz beúszó sárga betűs kezdés. De ez már korábban is kimondásra került, nem? Úgy emlékszem, írtuk itt már korábban, hogy nem lesznek beúszó betűk és star wars opening. Vagy az akkor még nem volt hivatalos? Nem volt hivatalos. Akkor még gondolkodtak rajta, hogy mi legyen, benne volt a kalapban az is, hogy olyan lesz mint eddig. Szerencsére nem így lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2016. November 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 3. Nem lesz beúszó sárga betűs kezdés. Köszi a választ. Erről tudtam, csak most nem ugrott be. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2016. November 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 3. Nem volt hivatalos. Akkor még gondolkodtak rajta, hogy mi legyen, benne volt a kalapban az is, hogy olyan lesz mint eddig. Szerencsére nem így lesz. Ah, emlékszem. Közben előkerestem én is: Nem lesz bevezető szöveg a film elején. http://port.hu/article/41027 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. November 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 3. Jó döntés. De azért ne is olyan legyen, mint a TCW epizódok beharangozói. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. November 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 4. (szerkesztve) Én azt gondolom, hogy egy új stílus, egy új "sorozat" kezdési stílusa kell, hogy legyen. A további story-filmek viszont már hasonlítsanak erre. Ez nagyszerűen elválasztaná a sorszámos és egyéb filmeket! Szerkesztve: 2016. November 4. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. November 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 4. Én is így gondolom. Lehetne neki egy olyan egyedi stílusa amit a továbbiakban minden story filmnél lehetne használni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. November 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 4. November 24 -én exkluzív betekintést kapunk a filmbe az ABC adón. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. November 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 4. November 24 -én exkluzív betekintést kapunk a filmbe az ABC adón. Nem is tudom, hogy érdekel-e..Mert viszonylag spoilermentes vagyok. Mostmár kár lenne elrontani. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
A pécsi Hozzászólás ideje: 2016. November 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 4. Nem is tudom, hogy érdekel-e..Mert viszonylag spoilermentes vagyok. Mostmár kár lenne elrontani. Rontsd. Így nézve december 16-án úgyis minden "elromlik". Már alig várom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2016. November 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 4. Én azt gondolom, hogy egy új stílus, egy új "sorozat" kezdési stílusa kell, hogy legyen. A további story-filmek viszont már hasonlítsanak erre. Ez nagyszerűen elválasztaná a sorszámos és egyéb filmeket! Én is így gondolom. Lehetne neki egy olyan egyedi stílusa amit a továbbiakban minden story filmnél lehetne használni. Én is vevő lennék egy egységes stílusos story muvis bevezetésszerűségre. --------------- November 24 -én exkluzív betekintést kapunk a filmbe az ABC adón. Jöhet! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 6. Két új banner. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2016. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 7. (szerkesztve) Új nemzetközi poszter Szerkesztve: 2016. November 7. - luke19 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 7. Végre valami kicsit eltérő a bejáratott sémákhoz képest. Nekem eddig ez tetszik a legjobban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2016. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 9. Jaja klassz poszter. Nékem az előző jön be a legjobban de emez nem sokkal marad el nálam tőle. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 9. A bannerek bejönnek! A poszter is nagyrészt. Sok a karakter rajta. Vagy legalábbis valamimfurcsa velük. Vagy csak jobban tetszik náluk a háttér.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 10. Új behind the scene képek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 10. Végül egy elég érdekes kép...nem tudom a filmből van-e. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2016. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 10. A Verizonnak lesz valami VR (virtual reality) projektje, és ez abból van Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 10. Akkor jó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 10. Nekem tetszik! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 10. Persze, jól néz ki de az X-szárnyúak az EPIV -ben támadják meg a halálcsillagot először. Remélem ezt nem akarják átírni csak egy látványos csata kedvéért. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 10. A Halálcsillagot tuti nem támadják meg, de attól még az állomás ott lehet a Scarif mellett - sőt, a trailer alapján ott is lesz, így a csatában háttérkép simán lehet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
A pécsi Hozzászólás ideje: 2016. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 11. Pedig nem elképzelhetetlen, hogy egy lázadó felderítő szemügyre veszi a szuperlézer tányér nélküli HCS-t, és ekkor látják meg előszőr, hogy mi készül. De nem tudják, hogy mire képes valójában. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 11. Persze, jól néz ki de az X-szárnyúak az EPIV -ben támadják meg a halálcsillagot először. Remélem ezt nem akarják átírni csak egy látványos csata kedvéért. Na pontosan ez a gondom az eddigi story filmek témaválasztásával. Aggódnunk kell, hogy ne piszkáljanak bele "szent" dolgokba. Nyilván nem lesz elrontva. De akkor is fix keretek közé kell egy filmet berakni, ami nehéz gondolom. Annyi pálya lehetne sw belül, amit szabadon lehetne boncolgatni. Könyörgöm, a 3. Story film ne OT-s legyen.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2016. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 11. (szerkesztve) Na pontosan ez a gondom az eddigi story filmek témaválasztásával. Aggódnunk kell, hogy ne piszkáljanak bele "szent" dolgokba. Nyilván nem lesz elrontva. Szerintem ettől nem kell tartani hisz elvileg külön embereket fizetnek arra azért, hogy koherens legyen az új kánon. Szerkesztve: 2016. November 11. - Darth Cupsy Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.