Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Rogue One spoileres topic

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Tuti az lesz. Szemétség lenne, ha nem az lenne. Ez... Ez... Ez hihetetlen! Mindig is tudtam, hogy az MCU-hoz hasonlóan egységes univerzumot akarnak teremteni, de az MCU-ban ignorálják a rajzfilmsorozatot (ahogy az is a mozifilmeket), de itt egyértelműen összefésülik őket. Tudtam, hogy erre készülnek, de nem sejtettem, hogy ez lesz belőle! Azt hiszem, én most elmegyek, de nem sétálni. :D A Disney-Lucasfilm páros új szintre lépett nálam.

Hozzászólás ideje:

Pont most szerkezetem Paint-be a képet. :D

Ez kemény.

Mellette meg egy Hammerhead corvette.

Szerkesztve: - Fulcrum

Hozzászólás ideje:

Azt azért szerintem (remélem) nem lépik meg. Már csak azért sem, mert utána a sorozatot már kicsit gáz lenne úgy nézni, hogy tudom: a csapat meghal. Még ha azt sem tudni, mennyien voltak a hajón, akkor is ott motoszkál az emberben, hogy halottak.

Hozzászólás ideje:

A spotokat még megnézem, de ezeket a klipeket már inkább skippelem

Én is itt fejeztem be. Ez már nagyon durva

Az a hajó ott lent kicsit emlékeztet a Ghostra nem? (ebből a

)

Hogy egy klasszikust idézzek: " A k*rva istenit!" :o :o Elég...innentől egy kínszenvedés lesz minden nap. :cry:

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

De durva! Ghost!! Vajon ennyi lesz a filmben is, vagy bemutat egy két piruettet?

Remélem lesz még egy-két snitt ahol legalább a háttérben láttjuk akciózni. Ha már megcsinálták a Ghost fotorealisztikus 3D modelljét akkor ennyi még igazán beleférhet :)

Hozzászólás ideje:

Szép észrevétel Bomarr. :clap: Ghost. Bravo, bravo. Elismerésem a Lucasfilmnek. Ez tényleg a legszebb példája egy univerzum építésnek. Ha talán még Héráék közül élőszereplővel szerepeltetnének is valakit a Zsiványban, az igazi unikum lenne. A Rebels megérdemelne egy élőszereplős mozifilmmel történő zárást (láthatnánk Ashokát is élőben), amely előzményfilmje lehetne a Zsivány Egyesnek. Nagyon várom már a premiert. :yeah:

Szerkesztve: - A pécsi

Hozzászólás ideje:

Én is itt fejeztem be. Ez már nagyon durva

Hogy egy klasszikust idézzek: " A k*rva istenit!" :o :o Elég...innentől egy kínszenvedés lesz minden nap. :cry:

De szépen mondtad! :D

Hozzászólás ideje:

Látom ott is izgalomba jött mindenki. :) Reméljük nem csak cameoról van szó, de még ha az is, az a hajó túl nagy jelentőségű, így ekkora feltűnés is elég egy masszív előrejelzésre a Rebelst illetően. Persze, hogy kik vannak a fedélzeten az nagy kérdés. Az űrcsatában viszont még szerepet kaphatnak.

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:

Látom ott is izgalomba jött mindenki. :) REméljük nbem csak cameoról van szó, de még ha az is, az a hajó túl nagy jelentőségű, így ekkora feltűnés is elég egy masszív előrejelzésre a Rebelst illetően. Persze, hogy kik vannak a fedélzeten az nagy kérdés. Az űrcsatában viszont még szerepet kaphatnak.

Egy élőszereplős cameo a legénységtől! Freddy P.J., Kanan jelmezben és stb..

És beleért a bilibe a kezem, nyugi! ;)

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Közben az MSW is ráharapott. Szerintem már az is óriási lenne ha a csata elején mikor a pilóták be szoktak jelentkezni hallanánk Hera hangját. De igazából ha csak ebben az egy snittben szerepelnek már az is nagyon szép. Remélem ha nem is a filmben, de képregényben vagy uram bocsá később a sorozatban láttjuk majd ezt a csatát a Ghost legénységének a szemén át is!

Hozzászólás ideje:

Hamár főcím..

Tehát sárga betűk nem nem lesznek..

És a kék "Long time ago..." az vajon lesz azért?

Igen a kék lesz. Volt valami cikk azokról akik már látták az első 20 percet. Lesz a kék, majd hirtelen kezdődik a film.

Szerkesztve: - Jar-Jar Binks

Hozzászólás ideje:

Igen a kék lesz. Volt valami cikk azokról akik már látták az első 20 percet. Lesz a kék, majd hirtelen kezdődik a film.

Érdekes lesz egy új stílus! Nagyon kíváncsi vagyok erre is!

Hozzászólás ideje:

Egy kis programajánló dec. 13-ra.

Zsiványok, lázadás, Birodalom - társadalmi-politikai kérdések a Star Wars univerzumban a Zsivány Egyes idején

Földi Bence (politológus, újságíró, Magyar Nemzet): Ellenállási mozgalmak a Galaxisban

Indi Zsótér Dániel (Roboraptor blog; 24.hu) - Muchichka László (szociológus, KRE-BTK - Roboraptor, 24.hu): Kisebbségek és politikai sokszínűség a Star Wars univerzumban

Szabó Miklós (szociológus, ELTE TáTK) "Minél jobban szorítják össze a markukat" - hatalomgyakorlás és fenntarthatóság a Birodalomban

Tóth Csaba (politológus, Republikon Intézet): Gyenge lázadók, erős birodalom - vagy éppen fordítva? Hatalmi viszonyok a Galaxisban.

Hozzászólás ideje:

Egy kis programajánló dec. 13-ra.

Zsiványok, lázadás, Birodalom - társadalmi-politikai kérdések a Star Wars univerzumban a Zsivány Egyes idején

Földi Bence (politológus, újságíró, Magyar Nemzet): Ellenállási mozgalmak a Galaxisban

Indi Zsótér Dániel (Roboraptor blog; 24.hu) - Muchichka László (szociológus, KRE-BTK - Roboraptor, 24.hu): Kisebbségek és politikai sokszínűség a Star Wars univerzumban

Szabó Miklós (szociológus, ELTE TáTK) "Minél jobban szorítják össze a markukat" - hatalomgyakorlás és fenntarthatóság a Birodalomban

Tóth Csaba (politológus, Republikon Intézet): Gyenge lázadók, erős birodalom - vagy éppen fordítva? Hatalmi viszonyok a Galaxisban.

Ezek tök érdekesek lehetnek. Még nem voltam ilyenen.

Hozzászólás ideje:

Ezek tök érdekesek lehetnek. Még nem voltam ilyenen.

Tavaly volt hasonló rendezvény, ugyanúgy egy nappal a TFA-premier előtt, az érdekes volt. Utána érdeklődtem, sajnos nem lesz felvétel.

Hozzászólás ideje:

Épp azon gondolkodom, hogy már kész szokott lenni ilyenkorra a szinkron. De jó lehet szinkronrendezőnek lenni, ő az egész filmet láthatja. Jöhetnének az infók a hangokról. Vader és C-3PO új hangjára vagyok nagyon kíváncsi. És remélem Organa hangja megmarad, mert az előzetesekben más karakternek adta a hangját.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.