Hozzászólás ideje: 2017. November 15.7 éve Kylo egyre szomorúbb ahogy nézem. És ez a vörös szín...egyre nyomasztóbb.
Hozzászólás ideje: 2017. November 15.7 éve Érdemes nagyító alatt is átvizsgálni a kép közepe táján a harci jelenetet. Nem vagyok benne biztos, de mintha Rey és Luke küzdene. Persze lehet csak gyakorlás.
Hozzászólás ideje: 2017. November 15.7 éve Valóban úgy tűnik, de Rey-nél a botja van, szóval ez gyakorlás lesz.
Hozzászólás ideje: 2017. November 17.7 éve Én jobban örülnék, ha maradna a sárga, legyen egységes a Saga-nál. Szóba került, hogy simán folytathatják (most itt tényleges folytatást értek, szóval hogy nem távolodunk el semmilyen téren nagyon a Saga-tól) úgy a Star Wars filmeket, hogy már nem lesz Skywalker a középpontban. Szinte mindenki azt mondta, hogy az már nem lesz a Saga szerves része, de valójában mégis ebbe a vonalba fog illeszkedni. Ez esetben simán el tudom képzelni, hogy az is Star Wars: alcím struktúrában fusson, csak mondjuk sárga helyett piros vagy kék szöveggel. Ez szerintem stílszerű lenne.
Hozzászólás ideje: 2017. November 17.7 éve Rian egy párizsi sajtótájékoztatón megerősítette, hogy stáblistával együtt 150 perces lesz a film. Valamint Gareth Edwarsdnak is lesz egy cameo szerepe.
Hozzászólás ideje: 2017. November 17.7 éve 25 perccel korábban, luke19 írta: Valamint Gareth Edwarsdnak is lesz egy cameo szerepe. Hát ha már Rian Johnson a RO-ban egy tűzértiszt volt a Halálcsillagon...
Hozzászólás ideje: 2017. November 17.7 éve Ezzel egy újabb kérdést húzhatunk ki a listáról. Szóval mindenestül két és fél óra. Nem panaszkodhatunk.
Hozzászólás ideje: 2017. November 21.7 éve Daisy és Rian részt vett egy sajtó eseményen, ahol levetítették a film első tíz percét. Már fel is kerültek a leírások róla. Szerkesztve: 2017. November 21.7 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2017. November 21.7 éve Azért ha lesznek új hírek nyugodtan tegye be valaki a topicba mert azért szerintem maradunk ott páran.
Hozzászólás ideje: 2017. November 21.7 éve Én még kicsit benézegetek a másikba is. A film hosszával és besorolásával is elégedett vagyok!
Hozzászólás ideje: 2017. November 21.7 éve 3 órával ezelőtt, kudar írta: Azért ha lesznek új hírek nyugodtan tegye be valaki a topicba mert azért szerintem maradunk ott páran. Megkaptok mindent.
Hozzászólás ideje: 2017. November 27.7 éve Az EMPIRE magazin előfizetői a következő boritót kapják a következő számban. Hááát.... azért ez a boritó nem valami szép
Hozzászólás ideje: 2017. November 29.7 éve azaz magyar idő szerint december 12 (kedd) 18 órától jelenhetnek meg a kritikák. Szerkesztve: 2017. November 29.7 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2017. November 29.7 éve Asszem a TFA-nál is így volt. Premier napján a várakozások közepette nézegettük a kritikákat.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.