Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. November 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. November 15. Kylo egyre szomorúbb ahogy nézem. És ez a vörös szín...egyre nyomasztóbb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2017. November 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. November 15. Szövegmentesen is! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jar-Jar Binks Hozzászólás ideje: 2017. November 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. November 15. Érdemes nagyító alatt is átvizsgálni a kép közepe táján a harci jelenetet. Nem vagyok benne biztos, de mintha Rey és Luke küzdene. Persze lehet csak gyakorlás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2017. November 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. November 15. Valóban úgy tűnik, de Rey-nél a botja van, szóval ez gyakorlás lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2017. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. November 16. Piros legyen a nyitószöveg Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
pb69 Hozzászólás ideje: 2017. November 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. November 17. Én jobban örülnék, ha maradna a sárga, legyen egységes a Saga-nál. Szóba került, hogy simán folytathatják (most itt tényleges folytatást értek, szóval hogy nem távolodunk el semmilyen téren nagyon a Saga-tól) úgy a Star Wars filmeket, hogy már nem lesz Skywalker a középpontban. Szinte mindenki azt mondta, hogy az már nem lesz a Saga szerves része, de valójában mégis ebbe a vonalba fog illeszkedni. Ez esetben simán el tudom képzelni, hogy az is Star Wars: alcím struktúrában fusson, csak mondjuk sárga helyett piros vagy kék szöveggel. Ez szerintem stílszerű lenne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2017. November 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. November 17. Rian egy párizsi sajtótájékoztatón megerősítette, hogy stáblistával együtt 150 perces lesz a film. Valamint Gareth Edwarsdnak is lesz egy cameo szerepe. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. November 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. November 17. Jó hosszú lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
RacerX Hozzászólás ideje: 2017. November 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. November 17. 25 perccel korábban, luke19 írta: Valamint Gareth Edwarsdnak is lesz egy cameo szerepe. Hát ha már Rian Johnson a RO-ban egy tűzértiszt volt a Halálcsillagon... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2017. November 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. November 17. Ezzel egy újabb kérdést húzhatunk ki a listáról. Szóval mindenestül két és fél óra. Nem panaszkodhatunk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. November 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. November 18. Megkapta a film a besorolást: PG-13. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. November 21. (szerkesztve) Daisy és Rian részt vett egy sajtó eseményen, ahol levetítették a film első tíz percét. Már fel is kerültek a leírások róla. Szerkesztve: 2017. November 21. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2017. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. November 21. Wow. Én jelentem átvedlettem totális spoilermentesbe. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. November 21. Csatlakozom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. November 21. Lassan én is követlek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2017. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. November 21. Azért ha lesznek új hírek nyugodtan tegye be valaki a topicba mert azért szerintem maradunk ott páran. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2017. November 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. November 21. A Nissan is beszállt a reklámkampányba. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. November 21. Én még kicsit benézegetek a másikba is. A film hosszával és besorolásával is elégedett vagyok! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. November 21. 3 órával ezelőtt, kudar írta: Azért ha lesznek új hírek nyugodtan tegye be valaki a topicba mert azért szerintem maradunk ott páran. Megkaptok mindent. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2017. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. November 21. Most már talán én is itt maradok, bár nagy a kísértés. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. November 27. Tudja valaki mikortól jönnek a kritikák? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2017. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. November 27. Az EMPIRE magazin előfizetői a következő boritót kapják a következő számban. Hááát.... azért ez a boritó nem valami szép 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. November 27. Ez konkrétan sz*r. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2017. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. November 27. Ez biztos nem csak valami poén? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2017. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. November 27. Hát remélem az, mert az előfizetőik kicsit kivannak bukva Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. November 27. Nem csodálom. Egyébként sok fincsi új képre számítok! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2017. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. November 27. Amúgy szerintem tök jó poén Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. November 28. Már az audiokommentár készül. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2017. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. November 29. (szerkesztve) azaz magyar idő szerint december 12 (kedd) 18 órától jelenhetnek meg a kritikák. Szerkesztve: 2017. November 29. - Ody Mandrell 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. November 29. Asszem a TFA-nál is így volt. Premier napján a várakozások közepette nézegettük a kritikákat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.