Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Ezen kívül csak a február 16. maradt, ami neked és nekem is jó cserék, és a többi nélkül. Csak éppen az túl közel van már. Nekem jó az is, ha a többségnek jó a február közepe.

Nekem se lesz fizetésem márc. 2. előtt, viszont akkor igyekszem úgy variálni, hogy beleférjen.

Hozzászólás ideje:

Ezen kívül csak a február 16. maradt, ami neked és nekem is jó cserék, és a többi nélkül. Csak éppen az túl közel van már. Nekem jó az is, ha a többségnek jó a február közepe.

Nekem se lesz fizetésem márc. 2. előtt, viszont akkor igyekszem úgy variálni, hogy beleférjen.

Nem feltétlen kell ragaszkodni a cserementes időszakhoz. Ha a többségnek jobb máskor, simán cserélek. Az egyik kollégám már úgyis lóg két szolival, amit bevállaltam helyette.

A hó ennyire eleje azért rázós, mert lehet, hogy hiába teszem félre az útravalót, akkor is szükség lesz rá.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Akkor marad még a március 16. vagy 30. Utóbbi húsvét hétvége szombatja, ami szintén bejátszik még. Esetleg április 13, de az már elég sokára van.

• 4 héttel később...
  • 3 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Ugyan még nem vagyok túl régóta tagja a fórumnak, de lehet egyszer szívesen elmennék egy ilyen találkozóra...

Hozzászólás ideje:

Köszönöm :) igazából szívesen elmennék, mert anyagilag és logisztikailag is meg tudnám oldani, viszont időm nem lenne rá, ez a húsvéti időszak nekem mindig nagyon sűrű sajnos... de ha idén lesz még ilyen akkor élnék a lehetőséggel ;)

Hozzászólás ideje:

Köszönöm :) igazából szívesen elmennék, mert anyagilag és logisztikailag is meg tudnám oldani, viszont időm nem lenne rá, ez a húsvéti időszak nekem mindig nagyon sűrű sajnos... de ha idén lesz még ilyen akkor élnék a lehetőséggel ;)

Ősszel biztos lesz. :)

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Szinte tuti, hogy megyek. Pár dolgot be is igértem anno ha jól rémlik, hogy viszek. Jól emlékszem, hogy ezeket?

Donát

-Az Ígéret Megszállotja (DVD)

-Call of Duty 3 (Xbox játék)

-Overlord (Xbox játék)

Ody

-Faun labirintusa (DVD)

Frenkie

-Hálózsák

Illetve egy Őrült Stone DVD, amire viszont nem emlékszem, hogy MissKarrde vagy Ody jelentkezett.

Ha valami kimaradt akkor az illető szóljon :)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.