Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 23. Fizetés miatt nekem is húzósabb a március 2 (szintén 10-én kapom). Nem kivitelezhetetlen, csak bizonytalanná válhat, hogy ilyen sokáig félre tudok tenni pénzt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. Január 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 23. Ezen kívül csak a február 16. maradt, ami neked és nekem is jó cserék, és a többi nélkül. Csak éppen az túl közel van már. Nekem jó az is, ha a többségnek jó a február közepe. Nekem se lesz fizetésem márc. 2. előtt, viszont akkor igyekszem úgy variálni, hogy beleférjen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2013. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 23. No, akkor ha lemegy a ominózus rész akkor várok max 2 hetet utánna kirakom, az oké vagy oké? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 23. Oké. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 23. Ezen kívül csak a február 16. maradt, ami neked és nekem is jó cserék, és a többi nélkül. Csak éppen az túl közel van már. Nekem jó az is, ha a többségnek jó a február közepe. Nekem se lesz fizetésem márc. 2. előtt, viszont akkor igyekszem úgy variálni, hogy beleférjen. Nem feltétlen kell ragaszkodni a cserementes időszakhoz. Ha a többségnek jobb máskor, simán cserélek. Az egyik kollégám már úgyis lóg két szolival, amit bevállaltam helyette. A hó ennyire eleje azért rázós, mert lehet, hogy hiába teszem félre az útravalót, akkor is szükség lesz rá. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. Január 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 23. Akkor marad még a március 16. vagy 30. Utóbbi húsvét hétvége szombatja, ami szintén bejátszik még. Esetleg április 13, de az már elég sokára van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 23. (szerkesztve) 16 és 30 nekem jók, de akkor már inkább a 30. Szerkesztve: 2013. Január 23. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. Január 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 23. Meglátjuk, mit mondanak a többiek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2013. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 23. Akkor legyen március 30. Akkor úgyis 3 nap lesz munka nélkül. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 23. Ok, nekem jó. Majd akkor veszem meg a DM albumot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2013. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 23. Ok, nekem jó. Majd akkor veszem meg a DM albumot. A Katicában meg is hallgathatjuk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2013. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 23. Nekem egyelőre mindegy, szóval jó a március 30. is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2013. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 23. A március 30 most így jónak tűnik első blikkre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2013. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 24. Húsvétkor remélem Bp-n leszek, úgyhogy az nekem csak jó ha akkor lesz a tali! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 19. No, úgy hozta a sors, hogy 30 nekem is jó. (A 16 semmiképpen sem, akkor rokonlátogatáson leszek.) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. Február 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 19. Remek, igazán örülök neki Remélem, még mindenki másnak is jó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 20. Nekem továbbra is jó, sőt még jobb mint az előző időpont. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2013. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 20. Nekem is jó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2013. Március 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 10. Ugyan még nem vagyok túl régóta tagja a fórumnak, de lehet egyszer szívesen elmennék egy ilyen találkozóra... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Március 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 11. 30-án ki is használhatod az alkalmat. De nem csak te, több "újoncot" is szívesen látunk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2013. Március 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 11. Köszönöm igazából szívesen elmennék, mert anyagilag és logisztikailag is meg tudnám oldani, viszont időm nem lenne rá, ez a húsvéti időszak nekem mindig nagyon sűrű sajnos... de ha idén lesz még ilyen akkor élnék a lehetőséggel Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Március 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 11. Köszönöm igazából szívesen elmennék, mert anyagilag és logisztikailag is meg tudnám oldani, viszont időm nem lenne rá, ez a húsvéti időszak nekem mindig nagyon sűrű sajnos... de ha idén lesz még ilyen akkor élnék a lehetőséggel Ősszel biztos lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Március 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 23. Jövőhéten találka. Mindenki tud jönni? Esetleg az újak közül van valaki aki tervezi, hogy eljön? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Március 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 23. Én megyek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2013. Március 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 23. Ott a helyem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. Március 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 23. Én is megyek. Időpont, helyszín? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Március 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 23. Gondolom a szokásos. Helyszín pöttyös lány bogár, időpont pálcika, pálcika, hordó, hordó. Vagy pálcika, pálcika, pálcika, hordó? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2013. Március 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 23. Én is ott leszek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Március 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 23. Egyértelmű Katica. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2013. Március 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 23. Szinte tuti, hogy megyek. Pár dolgot be is igértem anno ha jól rémlik, hogy viszek. Jól emlékszem, hogy ezeket? Donát -Az Ígéret Megszállotja (DVD) -Call of Duty 3 (Xbox játék) -Overlord (Xbox játék) Ody -Faun labirintusa (DVD) Frenkie -Hálózsák Illetve egy Őrült Stone DVD, amire viszont nem emlékszem, hogy MissKarrde vagy Ody jelentkezett. Ha valami kimaradt akkor az illető szóljon Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.