Rog Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 28. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 28. (szerkesztve) A nemzetközi Kino Expo-n a Walt Disney Studios Sony Pictures Releasing bejelentette hogy a végső tréler a Doctor Strange előtt fog debütálni. Akkor ha jól megy október 25 környékén már elérhető lesz. Szerkesztve: 2016. Október 15. - Ody Mandrell Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 28. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 28. A nemzetközi Kino Expo-n a Walt Disney Studios Sony Pictures Releasing bejelentette hogy a végső tréler a Doctor Strange előtt fog debütálni. Akkor ha jól megy október 25 környékén már elérhető lesz. Logikus választás és a dátum is jó! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 28. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 28. Szuper, természetesen nagyon várom. Kíváncsi leszek mennyivel lesz több mint az első kedvcsináló. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2016. Október 13. Hozzászólás ideje: 2016. Október 13. Elképesztően néz ki! Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2016. Október 13. Hozzászólás ideje: 2016. Október 13. Ide vele most azonnal!! Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2016. Október 13. Hozzászólás ideje: 2016. Október 13. Nem lesz ez rossz Válasz
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Október 13. Hozzászólás ideje: 2016. Október 13. Hát ő izé. Nem találok szavakat. Válasz
mikiwan Hozzászólás ideje: 2016. Október 13. Hozzászólás ideje: 2016. Október 13. (szerkesztve) Aztateremnekabúráját!!! Az eddigi előzetesek is zsiványosan szuperek voltak, de ez valami kegyetlen jó. Látványilag pazarul néz ki. Ahogy az X-Wingek jönnek szemben abban az űrcsatában... És úgy tűnik, Vader aktív részese lesz a filmnek, nem csak úgy látjuk pár másodpercre, hogy "Jé, ott volt!". Hát eddig engem megvettek kilóra, csak aztán a moziban is "üssön" a film. Szerkesztve: 2016. Október 13. - mikiwan Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Október 13. Hozzászólás ideje: 2016. Október 13. Ez nagyon-nagyon babaaaa! Válasz
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2016. Október 13. Hozzászólás ideje: 2016. Október 13. Óriás Jedi szobor mindenkinek meg volt? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Október 13. Hozzászólás ideje: 2016. Október 13. Lol, én meg azt hittem, csak pár szikla. Válasz
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2016. Október 13. Hozzászólás ideje: 2016. Október 13. Lol, én meg azt hittem, csak pár szikla. Először én se vettem észre csak kikockázva. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2016. Október 13. Hozzászólás ideje: 2016. Október 13. Tátom a számat. Ez valami brutálisan jól néz ki, és csak remélni tudom hogy a vége nagyon megható, nagyon sírós lesz és minden jófiú feláldozza magát a jó ügy érdekében. :D A látvánnyal és akcióval úgy látom nem lesz gond. Ennek brutális érzelmi töltés kéne leginkább. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Október 13. Hozzászólás ideje: 2016. Október 13. Azt hiszem, a munkának ezzel mára vége. Innen nehéz visszazökkenni a cikkek közé. Ez a trailer kilóra megvett. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2016. Október 13. Hozzászólás ideje: 2016. Október 13. Óriás Jedi szobor mindenkinek meg volt? Elsőre elszalasztottam, de másodszorra már megvolt Válasz
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2016. Október 13. Hozzászólás ideje: 2016. Október 13. Van benne egy Rebels utalás. Egy Hammerhead corvette van a lázadó flottában de van ott még Nebulon-B és egy MC80 Home One type Star Cruiser is egy másik képkockán. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2016. Október 13. Hozzászólás ideje: 2016. Október 13. Én nem tarotm elképzelhetetlennek azt sem, hogy Filoni előbb tudta, hogy a Rogue One-ban Hammerheadek lesznek, és csak utána írt köréjük egy történetet a Rebels-ben Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Október 13. Hozzászólás ideje: 2016. Október 13. ÓRIÁSI LESZ!!!! Méghogy tegyük lejjebb az elvárásainkat? Felejtős! Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Október 13. Hozzászólás ideje: 2016. Október 13. Nagyon jól néz ki! A Jedi szobor első ránézésre is lejött, csak tátottam a számat. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2016. Október 13. Hozzászólás ideje: 2016. Október 13. Gyerekek... Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Október 13. Hozzászólás ideje: 2016. Október 13. Krennic nem a legjobb embernek magyarázott a HCS erejéről. Később meg kissé tele lett a gatyó, mikor megindult felé Vader. Válasz
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2016. Október 13. Hozzászólás ideje: 2016. Október 13. Később meg kissé tele lett a gatyó, mikor megindult felé Vader. Mentségére legyen mondva mindenkinek tele lenne a gatyó . Még Luke-nak is tele volt csak neki volt egy kardja. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Október 13. Hozzászólás ideje: 2016. Október 13. Tátom a számat. Ez valami brutálisan jól néz ki, és csak remélni tudom hogy a vége nagyon megható, nagyon sírós lesz és minden jófiú feláldozza magát a jó ügy érdekében. :D Most kicsit belegondoltam, és egyáltalán nem biztos, hogy ennek a csatának szomorú vége lesz. Hiszen az ep4 nyitószövegében ez áll: "Rebel spaceships, striking from a hidden base, have won their first victory against the evil Galactic Empire." Ezt a mondatot egyaránt értelmezhetjük úgy, hogy a tervek ellopása volt győzelem, de úgy is, hogy ténylegesen megnyerték a csatát, csak az időtényező miatt - a Halálcsillag beüzemelése technikailag napokra van a film végétől - gyorsan leadták az üzenetet a Tantive IV-nek. Válasz
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2016. Október 13. Hozzászólás ideje: 2016. Október 13. Krennic nem a legjobb embernek magyarázott a HCS erejéről. Később meg kissé tele lett a gatyó, mikor megindult felé Vader. Újra megnézve ez csak egy cseles vágás volt. Mikor be van szarva akkor nem Vader miatt mert az egy másik jelenet lehet látni a padló is más illetve nem Vader van felette. Talán Tarkin? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Október 13. Hozzászólás ideje: 2016. Október 13. Az első képen nem Krennik szerepel, hanem Galen. Az ott Mads Mikkelsen. Valószínűleg annak a jelenetnek a folyatása, amikor ő és Krenik találkoznak éjjel az esőben (az eső is esik, Galen is ugyanazt az egyenruhát viseli). Válasz
M.Laci Hozzászólás ideje: 2016. Október 13. Hozzászólás ideje: 2016. Október 13. Ezzzzzz! Qrva jóó!!!! Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2016. Október 13. Hozzászólás ideje: 2016. Október 13. ...amikor ő és Krenik találkoznak éjjel az esőben (az eső is esik, Galen is ugyanazt az egyenruhát viseli). Számomra ez a legjobb jelenet az előzetesben. Krennick visszafolytott haraggal az arcán, Galen pedig a tipikus "nem félek tőled" tekintettel. De várom már ezt a filmet Válasz
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2016. Október 13. Hozzászólás ideje: 2016. Október 13. Az első képen nem Krennik szerepel, hanem Galen. Az ott Mads Mikkelsen. Valószínűleg annak a jelenetnek a folyatása, amikor ő és Krenik találkoznak éjjel az esőben (az eső is esik, Galen is ugyanazt az egyenruhát viseli). Amúgy jah ezt benéztem. Válasz
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2016. Október 13. Hozzászólás ideje: 2016. Október 13. Ha minden igaz ezen a képen a jobb szélén Dodanna és Bail Organa is ott van. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.