Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Milyen osztályzatot adnál a filmnek? 45 felhasználó szavazott

1. 1. Milyen osztályzatot adnál a filmnek?

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a szavazáshoz.

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Nem, nem fura. Ez így van. Ezt tökéletesen elérték. Számomra nem túl szépen, de elérték.

Jó, ne legyen sárga szöveg, jó, ne legyen epizód számozás, de a SW logó és a John Williams főtéma kötelező kellene hogy legyen. Mert nem hiszem, nem akarnám, hogy a számozott epizódok a végtelenségig tartani fognak, úgyhogy előbb utóbb az antológia filmek fognak túlsúlyba kerülni. Legalább úgy megoldhatták volna ahogy mindígis reklámozták. Rogue One (középen) A SW Story (keretben), mert ez így, most egy botrány.

Hozzászólás ideje:

Jó, ne legyen sárga szöveg, jó, ne legyen epizód számozás, de a SW logó és a John Williams főtéma kötelező kellene hogy legyen. Mert nem hiszem, nem akarnám, hogy a számozott epizódok a végtelenségig tartani fognak, úgyhogy előbb utóbb az antológia filmek fognak túlsúlyba kerülni. Legalább úgy megoldhatták volna ahogy mindígis reklámozták. Rogue One (középen) A SW Story (keretben), mert ez így, most egy botrány.

Kb. egyről beszélünk. Bár szerintem azért nem botrány, csak nem is szép.

Hozzászólás ideje:

A HS és az ewok filmek előtt sem volt sárga SW felirat és beúszó szöveg. A Lucasfilm csak igazodott a korábbi spin-off filmjeihez, szóval nem tudom mit problémáztok :P

:clap:

Hozzászólás ideje:

Legalább úgy megoldhatták volna ahogy mindígis reklámozták. Rogue One (középen) A SW Story (keretben), mert ez így, most egy botrány.

Ugyanezt mondtam én is! Szerintem ennek nincs jó üzenete! Igenis kellene az SW logó!

Hozzászólás ideje:

Ugyanezt mondtam én is! Szerintem ennek nincs jó üzenete! Igenis kellene az SW logó!

Tényleg most végiggondolva Lucasfilm ltd..Long time ago...aztán 7-8 perc múlva Rogue One..Sehol a Star Wars. Érdekes döntés.

Hozzászólás ideje:

A mostani logó cseppet sem tetszik, a Star Wars kiírás hiánya viszont igen.

Igen, igencsak sok sebből vérzik a logó. :/

A cím kiírása a bedobott csillagos háttérrel?

Hozzászólás ideje:

A háttér még hagyján, inkább a betűtípus gázos.

Tehát a cím bedobása. Mert az nem logó. :P

Ja és akkor egyetértek.

A keretes 'Rogue One -A star wars story' kellett volna.

A betűtípus meg a Baljós óta ismerős kell legyen, vhs, dvd borítókról , plakátokról.

Címek és szlogenek is voltak írva ezzel. De sosem állt még önmagában és gyenének is bizonyult.

Szerkesztve: - csoli1138

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Miközben a Your Father Would Be Proud szól arra gondolom, hogy ez a film odaver a New Hope -nak. És közben párásak a szemeim....

Logó?? Kit érdekel de komolyan! A film minőségéhez ad valamit? Nem? Akkor miről beszélünk?!

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:

Az enyémre sem tetszett még reagálni. :P De most komolyan, érdekelne, ki mit gondol az órákig bepötyögött véleményemről, szóval ne fogjátok vissza magatokat! :D

Nekem az is nagyon tetszett. Szinte minden szavaddal egyetértek. :)

Hozzászólás ideje:

Lehet azért variàlták meg, mert a sérült Cassian megjelenése a végén így nem lett volna hiteles?

Inkább azért, mert ez eléggé bonyolulttá tette az egész csatát. Így is négy-öt szálon fut a csata, számos helyszínen, sok szereplővel. Ha ebbe még beletűzik, hogy bemennek a bázisra, majd onnan kiszaladnak egy új helyszínre, amit még meg is kell mászni... Nagyon zavarossá és vontatottá tehette volna a dolgot. Így egyszerűbb: egy helyszínen mindent el lehet intézni, nem kell még ide-oda is futkosni.

Hozzászólás ideje:

Inkább azért, mert ez eléggé bonyolulttá tette az egész csatát. Így is négy-öt szálon fut a csata, számos helyszínen, sok szereplővel. Ha ebbe még beletűzik, hogy bemennek a bázisra, majd onnan kiszaladnak egy új helyszínre, amit még meg is kell mászni... Nagyon zavarossá és vontatottá tehette volna a dolgot. Így egyszerűbb: egy helyszínen mindent el lehet intézni, nem kell még ide-oda is futkosni.

Ha már arról beszélünk, hogy mindent egy helyen elintézhettek. Azt az dolgot nem értem, hogy miért kézzel kellet az adást leadni az adótányér alatti, a szabad ég alól, ahol az embert a nap szívja, az eső veri, a szél tépi, azon kívül, hogy dramaturgiailag jó volt ez így a feszültség fokozása szempontjából.

Hozzászólás ideje:

Valószínűleg azért, mert a birodalmi tisztekkel telezsúfolt vezérlőterembe, ahonnét még le lehetne adni adást, kicsit nehezen gyalogolt volna be egy lázadó, pláne, hogy K-2 lezárta az adattár főbejáratát, ahol amúgy is rohamosztagosok nyüzsögtek, a másik ajtóból meg Krennic lövöldözött rájuk néhány halálosztagossal. Ez azért eléggé behatárolta Jyn lehetőségeit. :)

Hozzászólás ideje:

Amit még nem írtam, és szúrja a szememet, az az hogy Jyn hamarabb felmászik a Citadellatorony tetejére, mint Krennic, aki liftezett. Igazából még a fél halott Cassian is majdnem lehegyta az öreg igazgatót

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.