A pécsi Hozzászólás ideje: 2016. December 20. Hozzászólás ideje: 2016. December 20. Nem, nem fura. Ez így van. Ezt tökéletesen elérték. Számomra nem túl szépen, de elérték. Jó, ne legyen sárga szöveg, jó, ne legyen epizód számozás, de a SW logó és a John Williams főtéma kötelező kellene hogy legyen. Mert nem hiszem, nem akarnám, hogy a számozott epizódok a végtelenségig tartani fognak, úgyhogy előbb utóbb az antológia filmek fognak túlsúlyba kerülni. Legalább úgy megoldhatták volna ahogy mindígis reklámozták. Rogue One (középen) A SW Story (keretben), mert ez így, most egy botrány. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. December 20. Hozzászólás ideje: 2016. December 20. Jó, ne legyen sárga szöveg, jó, ne legyen epizód számozás, de a SW logó és a John Williams főtéma kötelező kellene hogy legyen. Mert nem hiszem, nem akarnám, hogy a számozott epizódok a végtelenségig tartani fognak, úgyhogy előbb utóbb az antológia filmek fognak túlsúlyba kerülni. Legalább úgy megoldhatták volna ahogy mindígis reklámozták. Rogue One (középen) A SW Story (keretben), mert ez így, most egy botrány. Kb. egyről beszélünk. Bár szerintem azért nem botrány, csak nem is szép. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2016. December 20. Hozzászólás ideje: 2016. December 20. A HS és az ewok filmek előtt sem volt sárga SW felirat és beúszó szöveg. A Lucasfilm csak igazodott a korábbi spin-off filmjeihez, szóval nem tudom mit problémáztok Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. December 20. Hozzászólás ideje: 2016. December 20. A HS és az ewok filmek előtt sem volt sárga SW felirat és beúszó szöveg. A Lucasfilm csak igazodott a korábbi spin-off filmjeihez, szóval nem tudom mit problémáztok Válasz
Pondabubu Hozzászólás ideje: 2016. December 20. Hozzászólás ideje: 2016. December 20. Legalább úgy megoldhatták volna ahogy mindígis reklámozták. Rogue One (középen) A SW Story (keretben), mert ez így, most egy botrány. Ugyanezt mondtam én is! Szerintem ennek nincs jó üzenete! Igenis kellene az SW logó! Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. December 20. Hozzászólás ideje: 2016. December 20. Ugyanezt mondtam én is! Szerintem ennek nincs jó üzenete! Igenis kellene az SW logó! Tényleg most végiggondolva Lucasfilm ltd..Long time ago...aztán 7-8 perc múlva Rogue One..Sehol a Star Wars. Érdekes döntés. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2016. December 20. Hozzászólás ideje: 2016. December 20. A mostani logó cseppet sem tetszik, a Star Wars kiírás hiánya viszont igen. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2016. December 20. Hozzászólás ideje: 2016. December 20. A mostani logó cseppet sem tetszik, a Star Wars kiírás hiánya viszont igen. Igen, igencsak sok sebből vérzik a logó. :/ Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. December 20. Hozzászólás ideje: 2016. December 20. A mostani logó cseppet sem tetszik, a Star Wars kiírás hiánya viszont igen. Igen, igencsak sok sebből vérzik a logó. :/ A cím kiírása a bedobott csillagos háttérrel? Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2016. December 20. Hozzászólás ideje: 2016. December 20. A cím kiírása a bedobott csillagos háttérrel? A háttér még hagyján, inkább a betűtípus gázos. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. December 20. Hozzászólás ideje: 2016. December 20. (szerkesztve) A háttér még hagyján, inkább a betűtípus gázos. Tehát a cím bedobása. Mert az nem logó. Ja és akkor egyetértek. A keretes 'Rogue One -A star wars story' kellett volna. A betűtípus meg a Baljós óta ismerős kell legyen, vhs, dvd borítókról , plakátokról. Címek és szlogenek is voltak írva ezzel. De sosem állt még önmagában és gyenének is bizonyult. Szerkesztve: 2016. December 20. - csoli1138 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. December 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. December 20. (szerkesztve) Miközben a Your Father Would Be Proud szól arra gondolom, hogy ez a film odaver a New Hope -nak. És közben párásak a szemeim.... Logó?? Kit érdekel de komolyan! A film minőségéhez ad valamit? Nem? Akkor miről beszélünk?! Szerkesztve: 2016. December 20. - Ody Mandrell Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. December 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. December 20. Az imdb-n 69 ezer szavazat után még mindig 8.3-on áll a film. 100558 szavazat -> 8.3 Válasz
M.Laci Hozzászólás ideje: 2016. December 20. Hozzászólás ideje: 2016. December 20. 100558 szavazat -> 8.3 Mikor jön az értékelésed? Na, meg Dzséjtét is olvasnám. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. December 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. December 20. Jönni fog Laci! Még a héten biztos. Az enyém legalábbis. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. December 20. Hozzászólás ideje: 2016. December 20. Na, meg Dzséjtét is olvasnám. Én is. Nem ígérem, de a hétvégén szeretném megírni. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. December 20. Hozzászólás ideje: 2016. December 20. Melyik logóról beszéltek amúgy? Lehet, elkerülte a figyelmemet. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. December 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. December 20. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. December 20. Hozzászólás ideje: 2016. December 20. Köszi. Szerintem ez egyáltalán nem vészes. Meg egyébként is huszadrangú kérdés. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2016. December 20. Hozzászólás ideje: 2016. December 20. Mikor jön az értékelésed? Na, meg Dzséjtét is olvasnám. Az enyémre sem tetszett még reagálni. De most komolyan, érdekelne, ki mit gondol az órákig bepötyögött véleményemről, szóval ne fogjátok vissza magatokat! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. December 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. December 20. Néha nehéz ez Donát. Addig örülj amíg nem kapsz választ. Azt jelenti, hogy mindenkii egyetért veled. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2016. December 20. Hozzászólás ideje: 2016. December 20. Néha nehéz ez Donát. Addig örülj amíg nem kapsz választ. Azt jelenti, hogy mindenkii egyetért veled. De hát te már írtad, hogy helyenként nem értesz egyet. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. December 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. December 20. Majd a kritikámmal együtt fogunk ebbe jobban belemenni. Válasz
M.Laci Hozzászólás ideje: 2016. December 21. Hozzászólás ideje: 2016. December 21. Az enyémre sem tetszett még reagálni. De most komolyan, érdekelne, ki mit gondol az órákig bepötyögött véleményemről, szóval ne fogjátok vissza magatokat! Nekem az is nagyon tetszett. Szinte minden szavaddal egyetértek. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. December 21. Hozzászólás ideje: 2016. December 21. Lehet azért variàlták meg, mert a sérült Cassian megjelenése a végén így nem lett volna hiteles? Inkább azért, mert ez eléggé bonyolulttá tette az egész csatát. Így is négy-öt szálon fut a csata, számos helyszínen, sok szereplővel. Ha ebbe még beletűzik, hogy bemennek a bázisra, majd onnan kiszaladnak egy új helyszínre, amit még meg is kell mászni... Nagyon zavarossá és vontatottá tehette volna a dolgot. Így egyszerűbb: egy helyszínen mindent el lehet intézni, nem kell még ide-oda is futkosni. Válasz
A pécsi Hozzászólás ideje: 2016. December 21. Hozzászólás ideje: 2016. December 21. Inkább azért, mert ez eléggé bonyolulttá tette az egész csatát. Így is négy-öt szálon fut a csata, számos helyszínen, sok szereplővel. Ha ebbe még beletűzik, hogy bemennek a bázisra, majd onnan kiszaladnak egy új helyszínre, amit még meg is kell mászni... Nagyon zavarossá és vontatottá tehette volna a dolgot. Így egyszerűbb: egy helyszínen mindent el lehet intézni, nem kell még ide-oda is futkosni. Ha már arról beszélünk, hogy mindent egy helyen elintézhettek. Azt az dolgot nem értem, hogy miért kézzel kellet az adást leadni az adótányér alatti, a szabad ég alól, ahol az embert a nap szívja, az eső veri, a szél tépi, azon kívül, hogy dramaturgiailag jó volt ez így a feszültség fokozása szempontjából. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. December 21. Hozzászólás ideje: 2016. December 21. Valószínűleg azért, mert a birodalmi tisztekkel telezsúfolt vezérlőterembe, ahonnét még le lehetne adni adást, kicsit nehezen gyalogolt volna be egy lázadó, pláne, hogy K-2 lezárta az adattár főbejáratát, ahol amúgy is rohamosztagosok nyüzsögtek, a másik ajtóból meg Krennic lövöldözött rájuk néhány halálosztagossal. Ez azért eléggé behatárolta Jyn lehetőségeit. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2016. December 21. Hozzászólás ideje: 2016. December 21. Amit még nem írtam, és szúrja a szememet, az az hogy Jyn hamarabb felmászik a Citadellatorony tetejére, mint Krennic, aki liftezett. Igazából még a fél halott Cassian is majdnem lehegyta az öreg igazgatót Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2016. December 21. Hozzászólás ideje: 2016. December 21. De nem a lift a lassú hanem Krennic, hisz az tart soká mire eljut a lifthez. Nekem ezzel semmi bajom nincs. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. December 21. Hozzászólás ideje: 2016. December 21. És ehhez tegyük még hozzá, hogy Krennicnek az épület külső és belső méreteit elnézve elég nagy távot kellett megtennie, mire az adattárból eljutott a lifthez. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.