Hozzászólás ideje: 2016. Július 19.9 éve Két srác John Williams háza előtt játszotta el a Star Wars főcimdalát, meg lett a jutalmuk is. http://www.youtube.com/watch?v=Ax_KcYR3KTI
Hozzászólás ideje: 2016. Július 19.9 éve Ez nagyon jó, olyan szerenádozós fílingje van A srácok nagyon ügyesek.
Hozzászólás ideje: 2016. Július 19.9 éve Nem gondoltam volna, hogy Williams ennyire megközelíthető, tipikus amerikai felső-középosztálybeli helyen lakik.
Hozzászólás ideje: 2016. Július 19.9 éve Klassz kis műsort nyomtak a skacok. Szép gesztus volt a Maestro-tól hogy kiballagott hozzájuk az utcára. olyan szerenádozós fílingje van Nekem is ez ugrott be mikor a vidit néztem.
Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 20.9 éve Az idei Celebration rajongói filmes versenyének győztese:
Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 23.9 éve Kicsit random a vágás, nem igazán fedezhető fel benne elgondolás (pedig biztos van), ennek ellenére nagyon hangulatos.
Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 23.9 éve Hát nem egy Dzséjt és Lenci féle volumenű darab de azért megteszi.
Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 7.8 éve Ez jól hangzik. Más sztorikat is írtál? Csak néhányat, de volt amit nem fejeztem be, mert közben elszállt az ihlet. Ezek kb. 7-8 éve íródtak.
Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 8.8 éve Csak néhányat, de volt amit nem fejeztem be, mert közben elszállt az ihlet. Ezek kb. 7-8 éve íródtak. Milyen korszakokban játszódtak? Volt más is a Klónháborún kívül?
Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 20.8 éve A közelgő Rebels 3. évados premier apropójából tegnap csak úgy gyorsban csináltam egy újabb Ahsoka-s videót. Magyarul Angolul
Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 22.8 éve Nagyon szép lett, kicsit el is érzékenyültem rajta Szerkesztve: 2016. Szeptember 22.8 éve - Sinistra
Hozzászólás ideje: 2016. Október 23.8 éve Anger Zsolt felolvas egy részletet az Ep IV. könyvváltozatából. Elvileg idén a teljes OT meg fog jelenni nálunk audiobook formájában, természetesen Obi-Wan Kenobi magyar hangján.
Hozzászólás ideje: 2016. Október 24.8 éve Ez nagyon jó hír. Sajnos, Szabó Ottó már rég nem él, pedig ő volt a legjobb Obi-Wan magyar hang.
Hozzászólás ideje: 2016. Október 24.8 éve Ez nagyon jó hír. Sajnos, Szabó Ottó már rég nem él, pedig ő volt a legjobb Obi-Wan magyar hang. Na, igen. Szívesen hallgatnám az ő hangján a történetet.
Hozzászólás ideje: 2016. December 17.8 éve Mégsem voltak tévesek azok az információk, amit Dan Brown: Elveszett jelkép könyvében lehet olvasni, hogy a washingtoni Nemzeti Katedrális egyik tornyának a falán megtalálható a kifaragott Darth Vader.
Hozzászólás ideje: 2017. Január 6.8 éve Nekem is bejövős. A westernplakátokra emlékeztet. Szerkesztve: 2017. Január 6.8 éve - Rog
Hozzászólás ideje: 2017. Január 7.8 éve Kylo fan art. Engem a hideg kirázna, ha így tűnne fel a 8. részben:
Hozzászólás ideje: 2017. Január 7.8 éve A szeme azért meglesz neki Snoke a tanítás befejeztével azt is kifüstölte.
Hozzászólás ideje: 2017. Január 29.8 éve Igen, így is lehetett volna... Érdekes lenne ilyen mi lett volna ha sztorikat is olvasni.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.