Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
39 perccel korábban, Dzséjt írta:

(ugye Luke először nem látta az Ahch-Tón Kylót, de amikor visszakapcsolta magát, akkor a kunyhóban már megpillantotta, sőt Kylo is észrevette őt)

Csak így akkor,ha Kylo a kunyhóban tényleg látta Luke-ot,akkor a Craiten miért nem tűnt fel neki,hogy fiatalabb,rövidebb a haja stb? Annyira rágta az ideg,hogy kiment egy sereg elé Luke és még túl is élte a támadást,hogy fel sem tűnt neki?

Az első Rey-Kylo kapcsolódásnál,amikor kijön Luke és kérdezi a lányt,hogy mi történt a kunyhóval,ránéz Kylo is.Rá is kérdez,hogy "- Luke?"  - szerintem ott nem látta őt csak azért nézett oda mert Rey is odafordította a fejét,ezért gondolta Kylo,hogy Luke-ra néz.

...és ezért gondoltam,hogy akkor az utolsó Erő kapcsolódásnál se láthatta Kylo Luke-ot(annak ellenére,hogy már visszatért az Erőbe) csak azért nézett oda mert Rey is. Ez meg magyarázat lenne arra,hogy a Craiten nem tűnt fel neki a különbség Luke-on.

Hozzászólás ideje:
22 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Biztos nem látta Luke-ot, csak a lányt. 

Biztos látta Luke-ot, mert amikor a Jedi rájuk kiállt, Kylo az első, aki felé fordítja a fejét (érdemes kikockázva megnézni a jelenetet, mert gyönyörűen látszik, hogy Kylo már Luke-ot nézi, amikor Rey elkezd fordulni). Amikor legelőször összeköttetésbe kerülnek, akkor Kylo nem látja, nem hallja, és Luke sem Kylót. De a legutolsó alkalommal biztos, hogy nem csak Luke látta Kylót, hanem ő is Luke-ot. Ha nem így lenne, Rey kapná oldalra a fejét, és csak aztán reagálna erre Kylo. De nem így történik. Kylo néz rá Luke-ra először.

25 perccel korábban, Lizardking írta:

Csak így akkor,ha Kylo a kunyhóban tényleg látta Luke-ot,akkor a Craiten miért nem tűnt fel neki,hogy fiatalabb,rövidebb a haja stb? Annyira rágta az ideg,hogy kiment egy sereg elé Luke és még túl is élte a támadást,hogy fel sem tűnt neki?

Összesen egy pillanatra látta a bőrig ázott és csak a tűz által picit megvilágított, amúgy sötétben álló Luke-ot. Nem volt rá alkalma, hogy részletesen megnézze, mennyit változott a Jedi.

Szerkesztve: - Dzséjt

Hozzászólás ideje:

Az első eset pont azt mutatja, hogy Kylo csak nagyjából abba az irányba pillant egy pillanatra, amerre előtte Rey nézett. Luke kijön a viskójából, erre Rey odafordul, majd aggodalmas képpel visszakapja a fejét. Kylo csak azután pillant a szemével nagyjából arra, és Rey ábrázatából veszi le, hogy Luke az. Még csak az sem bizonyítható abban a jelenetben, hogy Kylo bármit is hallott, viszont Rey-ről lerí, hogy aggódik, hogy Kylo olyasmit lát, amit nem kéne. Nem nehéz kitalálni, ki jelenhetett meg. A másik esetben egyértelműen Rey-t megelőzve fordul oda Luke felé.

Hozzászólás ideje:

Ha Snoke képes az erőprojekcióra akkor ő is lehet fiatalabbkori önmaga,serülés nélkül.Nem rémlik senki aki ebbe a fajba tartozna a filmekben és láttuk volna.Kylo viszon tudott az erő eme használásáról még mondta is Reynek ha ő csinálná bele is halna.Kérdés kitől tudta,Luke-tól vagy Snoke-tól vagy....

Hozzászólás ideje:
2 perccel korábban, Szittyaimi írta:

Kylo viszon tudott az erő eme használásáról még mondta is Reynek ha ő csinálná bele is halna.

Szerintem Kylo akkor az összekapcsolásra gondol nem Erő projekcióra.

Hozzászólás ideje:

És ezt hogy gondolták? Technokol Rapiddal összeragasztja magát? De amúgy jó sokan nem bírják elfogani, hogy kipurcant.

• 3 héttel később...
Hozzászólás ideje:
3 órával ezelőtt, Kenobi tábornok írta:

Snoke itt újra egyben van :D

Erről a köntösről mindig ez jut eszembe:

- Hé, Snoke Legfőbb Vezér, milyen volt a legutóbbi buli a Supremacy-n?

- Jó, jó, csak egy kicsit sokat ittam, úgyhogy a végén nagyon szétcsúsztam. :D 

Hozzászólás ideje:
2018. 01. 11. - 19:09, Darth Revan9 írta:

Hírt kaptam a konkrétabb megjelenési ütemtervről.

2018. 01. 11. - 19:09, Darth Revan9 írta:

Az utolsó Jedik regényváltozat május-június

De persze csúszás fennálhat.

Hozzászólás ideje:
1 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Igen és ez kánon, nem úgy mint a ROTS. 

Ez külön öröm. :) Nekem a ROTS könyvváltozata nagyon tetszett, nem-kánonként is (bár amikor olvastam, erről még fogalmam sem volt), de azért úgy az igazi, ha egy jó filmregény hivatkozási alap is lehet. Mint pl. a Rogue One esetében. :)

• Ody Mandrell megváltoztatta a címet erre: Snoke fővezér az EP8-ban
Hozzászólás ideje:

A magyar IGN már le is hozta, hogy "korai volt temetnünk Snoke-ot"

Mert Serkis azt is mondta, hogy továbbra sem beszélhet a karakter múltjáról, mert később akár egy előzményfilm vagy valami más előveheti a karaktert. Ő maga egyébként szívesen eljátszaná újra a karaktert, főleg erről is szól a cikk, hogy milyen érzés volt őt életre kelteni, mire kellett az alakítás közben odafigyelni, és milyen nehézségekkel jár egy Mo-Cap karakter eljátszása

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.