reaper Hozzászólás ideje: 2017. Április 13. Hozzászólás ideje: 2017. Április 13. Forces of Destiny címmel új, 2-3 perces webizódokból álló animációs sorozat fog indulni. http://www.starwars.com/news/rey-ahsoka-tano-and-more-iconic-heroes-to-star-in-new-star-wars-forces-of-destiny-animated-micro-series Válasz
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2017. Április 13. Hozzászólás ideje: 2017. Április 13. Itt van magyarul. http://starwarsmedia.hu/news.php?extend.1610 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Április 13. Hozzászólás ideje: 2017. Április 13. Derült égből villámcsapás. Egyelőre nem tudom hova tenni. Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2017. Április 13. Hozzászólás ideje: 2017. Április 13. Ez szerintem az előszele valami nagyobbnak. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. Április 13. Hozzászólás ideje: 2017. Április 13. Huh, erre nem számítottam. Egyenlőre fenntartásokkal kezelem, és majd a pénteki panel után mondok ítéletet. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Április 13. Hozzászólás ideje: 2017. Április 13. Őőő... hát, nem vagyok nagy rajongója a minizódoknak, de most komolyan... Miért csak nők? Szívesen nézem Reyt, Jynt meg Ahsokát, de akkor is... A paci túloldala na... Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. Április 13. Hozzászólás ideje: 2017. Április 13. Miért csak nők? Szívesen nézem Reyt, Jynt meg Ahsokát, de akkor is... A paci túloldala na... Ebben egyetértek. Viszont ugye úgy lesz a sorozat, hogy 8 rész lesz nyáron, és 8 rész lesz az ősszel bemutatva. Mivan ha a nyári felhozatal szól majd a lányokról? És majd a másik 8 rész fog a fiúkról? Ennek én örülnék. Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2017. Április 13. Hozzászólás ideje: 2017. Április 13. Az egész róluk fog szólni főként, de lesznek férfi szereplők is. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. Április 13. Hozzászólás ideje: 2017. Április 13. Ez most engem letaglózott. Kíváncsi leszek azért erre a sorira. Filoni akkor egyrészt ezért is mondhatott le a Supervising director státuszról a Rebels kapcsán. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Április 13. Hozzászólás ideje: 2017. Április 13. (szerkesztve) Egyébként kicsit emlékeztet a játékidő és a stílus a korai Clone Wars sorozatra. az igazi érdekességét talán az adhatja, hogy kánon és csatlakozik a többi műhöz. Szerkesztve: 2017. Április 13. - Ody Mandrell Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2017. Április 13. Hozzászólás ideje: 2017. Április 13. Hát, ez nem tűnik túl nagy számnak. Én valami olyan sorozatra számítottam, mint A Klónok Háborúja, vagy a Lázadók. Válasz
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2017. Április 13. Hozzászólás ideje: 2017. Április 13. Ez valószínűleg nem az a projekt amiről régebben beszéltek. Ez csak egy websorozat, semmi komoly. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. Április 13. Hozzászólás ideje: 2017. Április 13. Én úgy tudom, hogy a Rebels végeztével jön az új sorozat. Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2017. Április 13. Hozzászólás ideje: 2017. Április 13. Miután Filoni átadta a Rebels stafétabotját Justin Ridge-nek, úgy szólt a nyilatkozat, hogy minden animációs projekt vezetője ő lesz. Ez is azt sugallja, hogy már akkor több dolog volt készülőben, csak nyilván ez hamarabb megvalósul, mint egy TCW-Rebels szintű sorozat. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2017. Április 14. Hozzászólás ideje: 2017. Április 14. Ez valószínűleg nem az a projekt amiről régebben beszéltek. Ez csak egy websorozat, semmi komoly. Én úgy tudom, hogy a Rebels végeztével jön az új sorozat. Remélem így lesz. Válasz
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2017. Június 21. Hozzászólás ideje: 2017. Június 21. Ashley Eckstein (Ahsoka Tano) és Matt Lanter (Anakin Skywalker) nemrég szinkronizált egy bemutatásra kerülő, ismeretlen Star Wars projekthez, és ez lesz a harmadik, amiben együtt dolgoznak A klónok háborúja és a Lázadók mellett. Mivel még csak találgatni tudunk, valószínűleg a jövőben érkező Forces of Destiny című animációs rövidfilmekhez adták a hangjukat. Az első nyolc részt kevesebb, mint 1 hónap múlva, július 10-én fogják elénk tárni a Disney Youtube-csatornáján, tehát Eckstein és Lanter mostani felvételei nem tartozhatnak azokhoz. Ugyanakkor már tudjuk, hogy ősszel lesz még nyolc rész, talán ez lesz a befutó. Azonban simán lehet az is, hogy ez egy vadi új projekt lesz. Akárhogy is, Ashley Eckstein már a Twitterre ki is posztolt egy képet, amin egészen boldognak tűnnek: Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Június 22. Hozzászólás ideje: 2017. Június 22. Egyelőre nem tudom hova tenni ezt a sorozatot, remélem lesz hozzá rendes trailer. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Június 23. Hozzászólás ideje: 2017. Június 23. Hoppá, mi van itt? na ez a topic is elkerülte a figyelmemet eddig. Válasz
Sinistra Hozzászólás ideje: 2017. Június 24. Hozzászólás ideje: 2017. Június 24. Hirtelen nem emlékeztem a websorozat címére, így azt hittem, valami újonnal tervezett, komolyabb animációs sorozat lesz ez. Na nem baj, azért erre is nagyon kíváncsi leszek. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Június 24. Hozzászólás ideje: 2017. Június 24. Nem véletlen nem kapott új szekciót. Még magam se tudom hova illene vagy hogy mi legyen vele. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2017. Június 24. Hozzászólás ideje: 2017. Június 24. (szerkesztve) Szerintem az első évad az EU topicban kaphatna egy al-fórumot, mint a Legends topicban a Tartakovsky féle CW Szerkesztve: 2017. Június 24. - Nabopolasszar Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Június 24. Hozzászólás ideje: 2017. Június 24. Hát kb annak a kategóriának tűnik. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Június 24. Hozzászólás ideje: 2017. Június 24. Szerintem az első évad az EU topicban kaphatna egy al-fórumos, mint a Legends topicban a Tartakovsky féle CW Meglátjuk, de ez jó ötletnek tűnik. Válasz
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2017. Június 27. Hozzászólás ideje: 2017. Június 27. Jön magyarul is. Star Wars: A végzet ereje (Star Wars: Forces of Destiny) – július 15, Disney Csatorna Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2017. Június 27. Hozzászólás ideje: 2017. Június 27. Jön magyarul is. Star Wars: A végzet ereje (Star Wars: Forces of Destiny) – július 15, Disney Csatorna Hát az már mindjárt itt is van! Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2017. Június 27. Hozzászólás ideje: 2017. Június 27. http://www.youtube.com/watch?v=UkEgVzE4U54&feature=youtu.be Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2017. Június 28. Hozzászólás ideje: 2017. Június 28. Egész jó, de még mindig nem győzött meg. Válasz
Sinistra Hozzászólás ideje: 2017. Június 30. Hozzászólás ideje: 2017. Június 30. Tipikus Cartoon Network-féle grafika és animáció. Van, amihez illik ez a stílus, Star Wars-hoz szerintem nem. Ahsokának viszont örülök, lehet, miatta nézni fogom Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Június 30. Hozzászólás ideje: 2017. Június 30. Hát ööö... nem igazán győzött meg. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Június 30. Hozzászólás ideje: 2017. Június 30. Engem se. CW szintnek tűnik. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.