Palpi Hozzászólás ideje: 2017. Október 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 14. Én is jövök véleményt nyilvánítani. Hát ez a trailer minden várakozásomat felülmúlta, az biztos, hogy rengeteg meglepetést tartogat ez a film és nagyon sokat várok tőle, a bizakodásom pedig határtalan. És bár mindegyik trailer nagyon tetszett ami kijött az új érában, ez számomra az ep3 nagy trailere óta a legjobb előzetes. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Október 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 14. Boyega tweetje. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Október 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 15. Megjött Kylo reakciója is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Október 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 16. Megnéztem jó pár reakciós videót és feltűnően sokan rajonganak már most a porgért. Ezt nem gondoltam volna. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2017. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 17. Én sem de örültem, hogy nem fikázzák. Az a magyarok reszortja. Ők viszont mint az állat, legalábbis ahogy én a kommenteket olvastam szinte mindenhol. De hát ez a mentalitásunk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 17. (szerkesztve) Biztos az a baj, hogy nem vérben fürdik. Sok helyen meg továbbra is a lelki nyomrékok élik ki magukat. Szerkesztve: 2017. Október 17. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 20. Akkor még egyszer Stohl Bucizzunk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2017. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 20. Szerintem Buci hangja az öreg Luke-hoz már nem illik Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 20. Fura az biztos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 20. Nálam az a gond, hogy nagyon bennem van az öreg Hamill saját hangja, és bizony azon nagyon érezhető, hogy megöregedett (meg szerintem némi bagó és alkohol is rásegített). Stohl viszont még mindig ugyanúgy hangzik, mint a fiatal Luke. (Mondjuk nekem még mindig Rékasi Károly az igazi magyar Luke, de Stohlt még így sem tudom összepárosítani az öreg mesterrel.) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
M.Laci Hozzászólás ideje: 2017. Október 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 21. Fura az biztos. Nem kicsit. Stohl ne legyen most már Luke. Remélem, ezt a szinkronstudióban is észre fogják venni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2017. Október 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 21. Nagyon remélem én is, mert Buci hangja baromira nem illik már Lukehoz, vaaaaagybaromira változtassa el a hangját. Ügyes gyerek a Stohl, lehet menne neki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2017. Október 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 21. Én is bízom Buciban. Ha az éles hangon rikácsoló Joker ment neki akkor szerintem az idősebb Luke is mehet neki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Október 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 21. Biztos jó lesz! Én őt szeretném. Az egységességnek jót tenne. Amúgy a lent említett Rékasi hangja sem változott számottevően az elmúlt 20 évben. De Buci megoldja majd szerintem, hogy jó legyen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Október 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 21. Persze nem mintha sokat nézném majd szinkronnal, de nekem végül is mindegy. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2017. Október 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 21. Én is bízom Buciban. Ha az éles hangon rikácsoló Joker ment neki akkor szerintem az idősebb Luke is mehet neki. Biztos menni is fog, ha ő marad Luke. Ahogy színházban is bármit el tud játszani, a hangjával is tud bánni. Joker nagyon jó példa erre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Október 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 21. Na én is megnéztem, és íme a véleményem: - Stohl szerintem jó. Már egy kicsit eleve mélyített hangon tolja. De lehet ezt még fokozni. Érdekes módon engem nem zavart itt most. - Kylo és Poe magyar hangja is nagyon passzol, tetszett. - Daisyé viszont egyáltalán nem, szerintem ő az egyik gyenge pont a trailerben. - A másik pedig Snoke. Nem elég mély, nem elég öreges. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2017. Október 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 21. Biztos menni is fog, ha ő marad Luke. Ahogy színházban is bármit el tud játszani, a hangjával is tud bánni. Joker nagyon jó példa erre. Mondjuk pont most néztem a Setét tornyot és Matthew McCnak a szokásos hangja helyett Bucit választották, és nem volta legmeggyőzőbb...na mind1. #WeTrustInBuci Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Október 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 21. Na én is megnéztem, és íme a véleményem: - Stohl szerintem jó. Már egy kicsit eleve mélyített hangon tolja. De lehet ezt még fokozni. Érdekes módon engem nem zavart itt most. - Kylo és Poe magyar hangja is nagyon passzol, tetszett. - Daisyé viszont egyáltalán nem, szerintem ő az egyik gyenge pont a trailerben. - A másik pedig Snoke. Nem elég mély, nem elég öreges. Egyetértek, viszont azthiszem az volt aki a 7-ben. És jó lesz az a kész filmre. Adnak Snoke ra hisz a BD re is csiszoltak a hangján a mozihoz képest! Jó lesz az is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Október 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 21. - A másik pedig Snoke. Nem elég mély, nem elég öreges. Feltűnően lágy a hangja, de ez az angolra is igaz. A VII-ben rekedtes mintha egy öreg ember lenne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 26. (szerkesztve) Állítólag hamarosan várható egy újabb előzetes, aminek a hossza 1 perc 31 másodperc lesz. Ha igaz, akkor én szívesen látnám benne Rose, DJ, Holdo admirálist, illetve Canto Bight -ot, meg az Első Rend vs. mindenki felállást. Szerkesztve: 2017. Október 30. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2017. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 26. Hát lassan jönni fog a japán előzetes is, az biztos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 26. (szerkesztve) Az angol filmakadémia szerint hamarosan kapunk egy újabb, másfél perces trailert. Szerkesztve: 2017. Október 26. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Október 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 27. Az angol filmakadémia szerint hamarosan kapunk egy újabb, másfél perces trailert. Wow! Várjuk szeretettel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Október 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 27. Állítólag hamarosan várható egy újabb előzetes, aminek a hossza 1 perc 31 másodperc lesz. Ha igaz, akkor én szívesen látnám benne Rose, DJ, Holdo admirálist, illetve Canto Bight -ot, meg az Első Rend vs. mindenki felállást. Na, úgy látom már több forrás is megerősíti az érkezését. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
RacerX Hozzászólás ideje: 2017. Október 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 27. Mikorra várható? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Október 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 27. Nocsak. Hát nyakunkon a november. Túl közel nem is eshet a premierhez, de már alapból is közel van. Fene a pofájukat, augusztusban kellett volna ez a trailer és kb most kellene ez az esetleges 1,5 perces. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Október 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 27. Van topik a 2-es trailerhez, miért nem ott várjátok? aha. akkor itt várjuk! Köszi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2017. Október 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 27. Nagyon ütős előzetes. Ezt már többször élvezettel megnéztem. Valahogy kezdi visszaadni a reményt bennem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2017. Október 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 27. Jöhet az újabb. Klassz lenne ha abba (vagy ha nem abba akkor más előzetesbe) is tennének zenét az aktuális muviból mint anno az egyik TFA teve szpotba. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Létrehozta: luke19,
A trailer
Ajánlotta: Ody Mandrell
0 válasz
A teljes hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.