Donát Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 27. Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 27. 2021. 09. 23. - 11:40, Dzséjt írta: Nézd már, itt van Beru néni. Tegye fel bárki a kezét vagy bármelyik szabadon választott testrészét, aki úgy gondolta, hogy az ep3 után ezt a nőt még viszont látjuk ebben a szerepben egy élőszereplős (vagy bármilyen) Star Wars produkcióban. Hmmmm... Nem sok tagot látok a levegőben. De a Disney az sz*r, mert ignorálja a PT-t, ugye? Aki még mindig azt hajtogatja, hogy a Disney ignorálja a PT-t az konkrétan idióta, kár is vele foglalkozni. Annyi bizonyíték jött ennek a cáfolatára az elmúlt években, hogy ihaj. 2 2 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Október 4. Hozzászólás ideje: 2021. Október 4. Indira Varma egy Tia nevezetű hölgyeményt fog alakítani. https://www.dalzellandberesford.com/assets/ee/cv/Indira_Varma.pdf Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Október 4. Hozzászólás ideje: 2021. Október 4. A Trónok Harcában is játszott. 1 Válasz
cyrano Hozzászólás ideje: 2021. Október 5. Hozzászólás ideje: 2021. Október 5. 20 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: A Trónok Harcában is játszott. Simán el tudnám képzelni Satineként flashback formában. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Október 7. Hozzászólás ideje: 2021. Október 7. A mostani könyvmegjelenések kapcsán nekem egyre inkább gyanús egy nyári (júniusi talán?) premier ennek a sorozatnak. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Október 13. Hozzászólás ideje: 2021. Október 13. Kumaj Nanjiani beszél az Obi-Wan-ban betöltött szerepéről. Talán ez a legérdekesebb rész: "A karakter elképesztően izgalmasan hangzott, izgatott lettem. Ilyesmit még nem láttunk a Star Warsban. A Star Wars karakterek új, eddig még sosem látott típusáról van szó" 1 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Október 24. Hozzászólás ideje: 2021. Október 24. Május 3.-án megjelenik egy The Legend of Obi-wan Kenobi címre keresztelt gyermekkönyv, értelemszerűen Obi-wan életét bemutatva. Talán Pablo írta a twitterén még a héten, hogy nem véletlen, hogy akkor jönnek ki Obi-wanra fókuszáló történetek (A fentebbi gyermekkönyv és a Brotherhood májusban, egy Be More Obi-wan könyv júniusban jön, a Padawan c. ifjúsági regény pedig júliusban). 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. November 4. Hozzászólás ideje: 2021. November 4. Ha valaki figyelte az elmúlt hetek eseményeit, az látta, hogy áprilistól kezdve egészen júliusig lesz valami Kenobi kontent. Áprilisban jön, ha jól láttam a Legendákba tartozó Kenobi újra kinyomtatása, májusban jön egy kánonkönyv, amely Obi-wan és Anakin köré épül a klónháborúk elején. Júniusban jön egy Be More Obi-wan kiskönyv, júliusban meg egy YA könyv Obi-wan padawanságáról. A premier mindenképpen ezidőszak alatt fog lenni. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2021. November 6. Hozzászólás ideje: 2021. November 6. 2021. 11. 04. - 16:05, Bence1997 írta: Ha valaki figyelte az elmúlt hetek eseményeit, az látta, hogy áprilistól kezdve egészen júliusig lesz valami Kenobi kontent. Áprilisban jön, ha jól láttam a Legendákba tartozó Kenobi újra kinyomtatása, májusban jön egy kánonkönyv, amely Obi-wan és Anakin köré épül a klónháborúk elején. Júniusban jön egy Be More Obi-wan kiskönyv, júliusban meg egy YA könyv Obi-wan padawanságáról. A premier mindenképpen ezidőszak alatt fog lenni. Vagy után.. Így, hogy júliusig volt mit felsorolnod én egyből egy II. féléves premiert vizionáltam. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2021. November 6. Hozzászólás ideje: 2021. November 6. Több mint valószínű, hogy nem utána. Amióta a Disney Star Warsszal foglalkozik mindig akkor küldi egy témára rá a kapcsolt árut, amikor azzal a témával film/sorozat premier is van (de minden más nagy cég is így csinálja, a Universal pl. mostanában kezdi kiszórni a Jurassic World cuccokat - játékok, könyvek -, mert decemberben indul a Camp Cretaceous 4. évadja). Akkor kell ütni a vasat, amikor még meleg, vagyis a sorozattal kell eladni a kenobis pelust, matricás albumot, sapkát, kotont és fogselymet. Szóval tényleg nagyon nagy rá az esély, hogy a sorozat április és július között fog futni, mert ezekben a csapból is Obi-Wan fog kikukucskálni. 2 1 Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2021. November 7. Hozzászólás ideje: 2021. November 7. 7 órával ezelőtt, Dzséjt írta: kenobis pelust Hát ezen felröhögtem, ahogy elképzeltem 1 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2021. November 7. Hozzászólás ideje: 2021. November 7. 9 órával ezelőtt, Dzséjt írta: Több mint valószínű, hogy nem utána. Amióta a Disney Star Warsszal foglalkozik mindig akkor küldi egy témára rá a kapcsolt árut, amikor azzal a témával film/sorozat premier is van (de minden más nagy cég is így csinálja, a Universal pl. mostanában kezdi kiszórni a Jurassic World cuccokat - játékok, könyvek -, mert decemberben indul a Camp Cretaceous 4. évadja). Akkor kell ütni a vasat, amikor még meleg, vagyis a sorozattal kell eladni a kenobis pelust, matricás albumot, sapkát, kotont és fogselymet. Szóval tényleg nagyon nagy rá az esély, hogy a sorozat április és július között fog futni, mert ezekben a csapból is Obi-Wan fog kikukucskálni. Mondjuk a Kenobi Legends könyvet nem értem. Ki akarná elolvasni azt, amit épp felülírnak? : Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2021. November 7. Hozzászólás ideje: 2021. November 7. 1 órával ezelőtt, Donát írta: Mondjuk a Kenobi Legends könyvet nem értem. Ki akarná elolvasni azt, amit épp felülírnak? : Mivel szerintem az átlagos embereket baromira nem érdekli ez a legenda/kánon dolog, nekik, ha tetszett a sorozat, akkor elég annyi, hogy Obi-Wan Kenobi van benne. És persze a rajongók közt is lehet azért szép számmal, akiket még érdekelnek a legenda művek, ha máshogy nem, érdekesség szintjén. S jól tudjuk, hogy olyan is akad, aki kifejezetten szereti a legendákat. Szóval, ha nem is nagy, de mindenképpen lesz annak is közönsége, és ki tudja, talán még a sorozat is átvesz belőle dolgokat. 2 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2021. November 7. Hozzászólás ideje: 2021. November 7. 11 órával ezelőtt, Dzséjt írta: Több mint valószínű, hogy nem utána. Amióta a Disney Star Warsszal foglalkozik mindig akkor küldi egy témára rá a kapcsolt árut, amikor azzal a témával film/sorozat premier is van (de minden más nagy cég is így csinálja, a Universal pl. mostanában kezdi kiszórni a Jurassic World cuccokat - játékok, könyvek -, mert decemberben indul a Camp Cretaceous 4. évadja). Akkor kell ütni a vasat, amikor még meleg, vagyis a sorozattal kell eladni a kenobis pelust, matricás albumot, sapkát, kotont és fogselymet. Szóval tényleg nagyon nagy rá az esély, hogy a sorozat április és július között fog futni, mert ezekben a csapból is Obi-Wan fog kikukucskálni. Klassz! Legyen akkor áprilisi tréfa! Megbocsátjuk! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. November 7. Hozzászólás ideje: 2021. November 7. 1 órával korábban, Dzséjt írta: Mivel szerintem az átlagos embereket baromira nem érdekli ez a legenda/kánon dolog, nekik, ha tetszett a sorozat, akkor elég annyi, hogy Obi-Wan Kenobi van benne. És persze a rajongók közt is lehet azért szép számmal, akiket még érdekelnek a legenda művek, ha máshogy nem, érdekesség szintjén. S jól tudjuk, hogy olyan is akad, aki kifejezetten szereti a legendákat. Szóval, ha nem is nagy, de mindenképpen lesz annak is közönsége, és ki tudja, talán még a sorozat is átvesz belőle dolgokat. Aztán meg jön ide és értetlenkedi, hogy a könyv ellentmond a sorozatnak. 4 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2021. November 7. Hozzászólás ideje: 2021. November 7. 2 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Aztán meg jön ide és értetlenkedi, hogy a könyv ellentmond a sorozatnak. Na hát ez az! Tudom, hogy jó könyv, de bevallom, én nem annyira reklámoznám. Sok ember fejében zavart kelthet, sokak számára meg csalódottságot, ha a könyv jobb alternatív valóságot kínál a számukra, mint a sorozat. Ha írattak volna mondjuk Claudia Grayjel vagy vmelyik másik íróval egy kapcsolódó előtörténetet, annak több értelme lenne a sorozat előtt, mint a Legendses könyvet promótálni. Csak a pénzért csinálják! 2 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2021. November 7. Hozzászólás ideje: 2021. November 7. Szerintem az átlagnéző 10-ből 20 ellentmondást könyv és sorozat között észre sem vesz. Ezek rajongói szőrözések, de a nagy többség nem tudja, hogy Ahsoka fénykardjának zöldnek kellett volna lennie a TCW végén, vagy, hogy Kanan már kétféleképpen élte meg a 66-os parancsot. Mire elolvassa a könyvet, elfelejti a sorozat nagyrészét, vagy fordítva, és annyit konstatál, hogy a könyv a sorozat előzménye, aztán vagy tetszik neki vagy nem. Amúgy lehet, hogy nem is lesz számodtevő ellentmondás, hiszen a Kenobi könyv 19 évvel játszódik az ep4 előtt, az Obi-Wan Kenobi sorozat meg 9 évvel. Nem ugyanazt az időszakot dolgozza fel. És éppen ezért a sorozat akár utalhat is majd a könyvben történtekre vagy egyes szereplőire, így átemelve bizonyos elemeit a kánonba. 1 Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2021. November 7. Hozzászólás ideje: 2021. November 7. 7 perccel korábban, Dzséjt írta: Szerintem az átlagnéző 10-ből 20 ellentmondást könyv és sorozat között észre sem vesz. Szerintem azt is leszögezhetjük hogy az átlagnéző nem olvas SW könyvet. Az Obi-Wan sorozat nézőinek talán, ha a 0,001 százaléka kerül a Kenobi könyvhöz hozzá és a többségük ahogy irod is a részletekre már nem fog emlékezni. 1 Válasz
Whill Hozzászólás ideje: 2021. November 7. Hozzászólás ideje: 2021. November 7. 3 perccel korábban, Bomarr írta: Szerintem azt is leszögezhetjük hogy az átlagnéző nem olvas SW könyvet. Az Obi-Wan sorozat nézőinek talán, ha a 0,001 százaléka kerül a Kenobi könyvhöz hozzá és a többségük ahogy irod is a részletekre már nem fog emlékezni. Ezzel nem értek egyet, meglepődnél, hogy mennyien olvasnak SW-t. Több olyan élményem volt már, hogy valakivel teljesen véletlenszerűen szóba került a Star Wars, és kiderült, hogy az illető a könyveket is olvassa. Az, hogy valaki megnéz egy olyan sorozatot, ami Magyarországon egyelőre legálisan semmilyen formában nem elérhető, feltételezi azt, hogy mélyebben is érdekli a Star Wars. Ettől pedig már nem áll távol az, hogy beszerezze a könyveket. Egy kevésbé beágyazódott rajongó pedig nyilván hamarabb elolvas egy olyan könyvet, ami Obi-Wanról szól, mint a Galaxy's Edge könyveket, az Alphabet Osztagot, meg hasonlókat. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2021. November 7. Hozzászólás ideje: 2021. November 7. 34 perccel korábban, Whill írta: Ezzel nem értek egyet, meglepődnél, hogy mennyien olvasnak SW-t. Több olyan élményem volt már, hogy valakivel teljesen véletlenszerűen szóba került a Star Wars, és kiderült, hogy az illető a könyveket is olvassa. Durván túlbecsülöd az olvasótábort a saját élményed miatt. Egy átlag SW könyv meg egy átlag SW sorozat teljesen más dimenzió, amikor a tartalom-fogyasztók nagyságáról van szó. A könyvek nem tömeg-szórakoztató termékek. Most nem csak az SW-ről beszélek hanem általában a könyvekről. Magyarországon az emberek többsége egyáltalán nem olvas a kutatások alapján. Azt hinni hogy egy SW könyv elérése megközelítheti egy Disney+-os sorozatét óriási félreértése az SW-s könyvpiacnak. Csak erre gondolj: itthon egy pár tizezer példányban elkelt könyv kolosszális siker (aligha hiszem hogy ebbe a kategóriába beleesnének az SW könyvek). Egy sorozat-epizódnak itthon ez nézettségként majdnem a nullával egyenlő. Egy kevésbé sikeres magyar sorozat is ennek a sokszorosát produkálja. Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2021. November 7. Hozzászólás ideje: 2021. November 7. (szerkesztve) 50 perccel korábban, Whill írta: Az, hogy valaki megnéz egy olyan sorozatot, ami Magyarországon egyelőre legálisan semmilyen formában nem elérhető, feltételezi azt, hogy mélyebben is érdekli a Star Wars. Mo. lakosságának nagy része, aki tüzetesebben is érdeklődik a sorozatok iránt, ha elérhető legálisan, ha nem, az "alternatív" helyekről szerzi be a néznivalóját, így nem igazán van különbség egy D+os vagy egy Netflixes sorozat között ilyen szempontból. Szerkesztve: 2021. November 7. - Darth Cupsy Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2021. November 7. Hozzászólás ideje: 2021. November 7. Nem véletlen hogy a nagy portálok is rendre foglalkoznak a Disney+-os sorozatokkal. Tudni lehet hogy óriási tömeg van itthon aki ezeket követi, hiába illegális a dolog. 2 Válasz
cyrano Hozzászólás ideje: 2021. November 9. Hozzászólás ideje: 2021. November 9. SW rajongóként be kell vallanom, hogy csak a Csillagok Háborúja, Birodalom Visszavág, Jedi Visszatér meg valami Birodalom Örökösei könyveket olvastam ezelőtt 30 éve. Azóta egy sw könyvet sem olvastam. Sok-sok könyvet kiolvastam ezen idő alatt (majdnem 500 könyvből áll a személyes könyvtáram), de valahogy az sw kikopott belőle... Melyik a pironkodós smily? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. November 11. Hozzászólás ideje: 2021. November 11. (szerkesztve) De ugye nem ez lesz a trailer? Kiteszed a Facebookra is? Szerkesztve: 2021. November 11. - Ody Mandrell Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2021. November 11. Hozzászólás ideje: 2021. November 11. Szerintem ez a bemelegités a trailer előtt Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. November 11. Hozzászólás ideje: 2021. November 11. Ha jól emlékszem, ezt vetítették le a tavalyi Investor Dayen az ottani embereknek. Csak egy kurtább verzióját kaptuk meg. De szerintem holnap jön az előzetes is. Persze, mindjárt ki is rakom. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. November 11. Hozzászólás ideje: 2021. November 11. 3 perccel korábban, Bomarr írta: Szerintem ez a bemelegités a trailer előtt Akkor ezt átrakom ide. Jól láttam, hogy volt olyan koncept art amin Vader és Obi-Wan kardoznak? Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. November 11. Hozzászólás ideje: 2021. November 11. Igen, jól láttad. Érdekes lesz. És ahogy láttam, 0:20-nál rohamosztagosok vannak a néhai Jedi templomban? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. November 11. Hozzászólás ideje: 2021. November 11. Volt Coruscant-i látkép is. Ezek szerint oda is visszalátogatunk. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.