csoli1138 Hozzászólás ideje: 2022. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Március 19. 24 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Grogut max. háttér elemként tudom elképzelni. Ja, igen én is. Max látnánk egy jedit néhány pillanatra, akinek egy gyanús formájú csomaggal sikerül elmenekülnie. Ennyi tökéletesen elég lenne nekem és bele is férne. Ha már a Bobában elkezdték.. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Március 19. A gyerek Aki-akik néznek így ki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2022. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Március 19. (szerkesztve) 10 órával ezelőtt, csoli1138 írta: Ja, igen én is. Max látnánk egy jedit néhány pillanatra, akinek egy gyanús formájú csomaggal sikerül elmenekülnie. Ennyi tökéletesen elég lenne nekem és bele is férne. Ha már a Bobában elkezdték.. Továbbfejtve, ezt persze itt egy Anakin/Vader flashback érinthetné(mert nem mindegy, hogy a flashback kié, nem lehet random) és ügyesen persze. Mondjuk Ő sokat van bactában. A Boba óta tudjuk, hogy a bacta jó flashback forrás! Szerkesztve: 2022. Március 19. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Március 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Március 20. 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Kenobi tábornok Hozzászólás ideje: 2022. Március 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Március 20. Jól emlékszem, hogy a concept artok között volt egy Jedi templomos is? Mintha azt a Disney részvényesek láthatták volna. Talán ezt nem véletlenül nem mutatták be. Akkor lelőtték volna a poént Anakin szerepeltetésével kapcsolatban a flashbackekben. Bár mostanában olvastam egy leaket, miszerint: Spoiler Hayden arcát félig-meddig láthatjuk úgyis majd, amikor Obi-Wan megsérti Vader maszkját. Ez egy kicsit hajazni fog az Ahsoka vs Vader párbajra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2022. Március 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Március 20. Most eszembe jutott az, hogy állítólag lesz valami, amivel sokkolják nézőket. Nekem eszembe jutott az, hogy talán Mace Windu visszatér és megpróbálja rávenni Obi-vant és Yodát, hogy induljanak harcba a Sithek ellen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2022. Március 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Március 20. 2 órával ezelőtt, Darth Revan9 írta: Most eszembe jutott az, hogy állítólag lesz valami, amivel sokkolják nézőket. Nekem eszembe jutott az, hogy talán Mace Windu visszatér és megpróbálja rávenni Obi-vant és Yodát, hogy induljanak harcba a Sithek ellen. Ez engem valóban sokkolna, csak nem a jó értelemben. 4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
IndianaAndrisSolo Hozzászólás ideje: 2022. Március 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Március 20. 2022. 03. 19. - 8:56, csoli1138 írta: Ja, igen én is. Max látnánk egy jedit néhány pillanatra, akinek egy gyanús formájú csomaggal sikerül elmenekülnie. Ennyi tökéletesen elég lenne nekem és bele is férne. Ha már a Bobában elkezdték.. Azért ez nem a Mandoverse része lesz... Ide már tényleg nagyon-nagyon nem férne be Grogu szerintem! Maradjon valami rejtély az Ahsokára, a Mando 3. évadára is! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2022. Március 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Március 20. 1 órával ezelőtt, IndianaAndrisSolo írta: Azért ez nem a Mandoverse része lesz... Ide már tényleg nagyon-nagyon nem férne be Grogu szerintem! Maradjon valami rejtély az Ahsokára, a Mando 3. évadára is! Majd meglátjuk. Viszont az biztos hogy a saga szövetébe illeszkedni fog és akar is. A passanai is bizonyíték rá, és az eddigi ki nem hagyott ziccerek is, amik voltak a Disney érában. Egy apró utalásról fantáziáltam amúgy, egy háttérbeli dologról. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2022. Március 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Március 20. 4 hours ago, Darth Revan9 said: Most eszembe jutott az, hogy állítólag lesz valami, amivel sokkolják nézőket. Nekem eszembe jutott az, hogy talán Mace Windu visszatér és megpróbálja rávenni Obi-vant és Yodát, hogy induljanak harcba a Sithek ellen. Én inkább az Obi-Vader találkozóban remélem ezt a sokkolást. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Március 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Március 20. 2 órával ezelőtt, Donát írta: Ez engem valóban sokkolna, csak nem a jó értelemben. Hagyják már békén szegény Windut. Tényleg annyit emlegetik, míg a végén visszamászik trottyos homeless alakjában. NE! 24 perccel korábban, csoli1138 írta: A passanai is bizonyíték rá, és az eddigi ki nem hagyott ziccerek is, amik voltak a Disney érában. Egy apró utalásról fantáziáltam amúgy, egy háttérbeli dologról. Biztos, hogy az passanai? A felnőttek nem úgy néznek ki, ahogy ez az ipse! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2022. Március 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Március 21. 10 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Biztos, hogy az passanai? A felnőttek nem úgy néznek ki, ahogy ez az ipse! Engem inkább Sinrich-re emlékeztet a TCW-ből. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2022. Március 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Március 21. 10 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Biztos, hogy az passanai? A felnőttek nem úgy néznek ki, ahogy ez az ipse! Mivel csak én gondoltam nem lehet biztos. Én szeretném ha az lenne, nekem annak tűnik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2022. Március 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Március 21. Pedig az szerintem is egy aki aki lesz. Sinrich egy snivian, és a snivianok nem úgy néznek ki, ha csak át nem dizájnolták őket aki akira. Nem tudni, mikor kezd el kialakulni a kettős ormány az aki akiknál. Nambi Ghima, akivel Rey beszél, már tizenegynéhány éves, és még jele sincs az ormányának. Feltételezhető, hogy a fiatal felnőtteknek sem feltétlen van még ormánya, az csak egy bizonyos kor után alakul ki. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2022. Március 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Március 21. 18 órával ezelőtt, Darth Revan9 írta: Nekem eszembe jutott az, hogy talán Mace Windu visszatér és megpróbálja rávenni Obi-vant és Yodát, hogy induljanak harcba a Sithek ellen. Sose értettem, hogy miért szajkózzák az elmúlt években oly sokan, hogy Windu térjen vissza. Az egész Anakin átállása körüli drámát és az azt követő Jedi-mészárlást kábé lenullázná. Ha ezt meglépik, végeztem a franchise-zal. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2022. Március 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Március 21. 1 órával korábban, Nute Gunray írta: Sose értettem, hogy miért szajkózzák az elmúlt években oly sokan, hogy Windu térjen vissza. Az egész Anakin átállása körüli drámát és az azt követő Jedi-mészárlást kábé lenullázná. Ha ezt meglépik, végeztem a franchise-zal. Vaagy csak tojnánk rá, mint a hegylakó 2-3-4-5 re.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2022. Március 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Március 21. 1 órával ezelőtt, Nute Gunray írta: Sose értettem, hogy miért szajkózzák az elmúlt években oly sokan, hogy Windu térjen vissza. Az egész Anakin átállása körüli drámát és az azt követő Jedi-mészárlást kábé lenullázná. Ha ezt meglépik, végeztem a franchise-zal. Szeritnem főleg azért nem tudják sokan elfogadni a halálát, mert "csak" levágták a kezét - mondják, ami persze nem igaz. Sokan nem veszik figyelembe, hogy Sidious megpirította a hátsóját, méghozzá olyan erősen, hogy a csontjai izzottak. Szóval szinte biztos, hogy már ebbe belehalt. Ebbe még Vader is belehalt. Ha mégsem, akkor is legyengülve, és feltehetően eszméletlenül lett kihajítva egy iszonyú magas épületből. Tehát, ha az izzó csontok még nem is főzték meg a belső szerveit, a zuhanást akkor sem élehette túl. De sokan leragadnak annál, hogy levágták a kezét, ami túlélhető. Ja, hát az igen, de az izzó csontok és a zuhanás már nehezebben. Persze itt is vannak kibúvók, végül is Darth Maul és Darth Sidious visszatéréséhez képest Windu visszahozása laza ujjgyakorlat lenne egy fantáziáról csak olvasott írónak is. De valóban, jó lenne, ha Windut legfeljebb ep3 előtti eseményekben szerepeltetnék. Eleve jó lenne, ha leszoknának a feltámasztásokról vagy túlélésekről. Még úgy is, hogy a Star Warsban a modern technológia és az Erő által tényleg sok mindent túl lehet élni, és a halál is máshogy működik, mint nálunk, szintén hála az Erőnek és a modern technológiának. Azért néhány halott maradjon már halott. 1 4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2022. Március 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Március 21. 3 órával ezelőtt, Nute Gunray írta: Sose értettem, hogy miért szajkózzák az elmúlt években oly sokan, hogy Windu térjen vissza. Az egész Anakin átállása körüli drámát és az azt követő Jedi-mészárlást kábé lenullázná. Ha ezt meglépik, végeztem a franchise-zal. Biztos sokan ezt mondták Maul, Sidious és Ahsoka esetében is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2022. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Március 26. Az Inkvizítor fejformájának margójára engedjetek meg egy észrevételt: A lego ezt nagyon elkapta! Szerintem ezért van az egész! 6 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Kenobi tábornok Hozzászólás ideje: 2022. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Március 27. Olvastam egy olyan leaket mely szerint: Spoiler Obi-Wan megszerzi Reva piros fénykardját és azzal fog küzdeni Vader ellen. Milyen szép inverze lenne a ROTS-os jelenetnek, ahol mindkettőnek kék fénykarjda volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2022. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Március 27. 5 órával ezelőtt, Kenobi tábornok írta: Olvastam egy olyan leaket mely szerint: Spoiler elrejtése Obi-Wan megszerzi Reva piros fénykardját és azzal fog küzdeni Vader ellen. Milyen szép inverze lenne a ROTS-os jelenetnek, ahol mindkettőnek kék fénykarjda volt. És párhuzam szerű lenne a TCW-szal, ahol minden piros volt egy négyesben! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2022. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Március 31. (szerkesztve) BREAKING: Változik az Obi-wan menetrendje. Május 25 helyett két nappal később, Május 27-én fog érkezni a sorozat, rögtön két epizóddal! Visszatérnek a pénteki Star Wars napok? A további epizódok szerdánként fognak érkezni. Szerkesztve: 2022. Március 31. - Bence1997 5 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Március 31. Valószínűleg a celebration miatt lett így. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2022. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Március 31. Hát jó, szerintem ezzel együtt tudok élni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: 2022. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Március 31. 48 perccel korábban, Bence1997 írta: BREAKING: Változik az Obi-wan menetrendje. Május 25 helyett két nappal később, Május 27-én fog érkezni a sorozat, rögtön két epizóddal! Visszatérnek a pénteki Star Wars napok? A további epizódok szerdánként fognak érkezni. Akkor 1 héttel hamarabb is fog véget érni a mini sorozat. igy jöhet a TBB 2. évadja is, akár már június 29.-től....talán. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
IndianaAndrisSolo Hozzászólás ideje: 2022. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Március 31. 1 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Valószínűleg a celebration miatt lett így. Minden bizonnyal. Még az is lehet, hogy május 26-án lesz a Kenobi-panel, és már aznap levetítik az első két epizódot a Celebration közönségének, egy nappal a premier előtt. Június 15-én a magyar Disney+-on akkor az ötödik Kenobi-részt fogjuk tudni nézni, az amerikai közönséggel egy időben, hivatalosan és ünnepélyesen. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Március 31. Azért az milyen durva, hogy két infó bejelentésére egy külön videót csináltak McGregorral? Tényleg komolyan gondolják a Lucasfilmnél ezt a sorozatot. 6 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2022. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Március 31. Minden bizonnyal óriási lesz! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2022. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Március 31. Én is remélem, hogy hatalmas élmény lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Április 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Április 2. (szerkesztve) El tudom képzelni, hogy ebben a sorozatban már lesz gyári magyar felirat már az elejétől fogva. Szerintetek lehetséges ez a forgatókönyv? Szerkesztve: 2022. Április 2. - Ody Mandrell 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.