Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Május 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Május 21. Satine benne van.... Nem tán? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2022. Május 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Május 21. (szerkesztve) Érdekes. Talán flashbackek lesznek? Vagy csak szóba jön? És a sok fejvadász a Hardeen részekből? Bane? Milyen meglepik lesznek? Ahsoka esetleg? Szerkesztve: 2022. Május 21. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Május 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Május 21. Vagy Obi fia? Megannyi kérdés, nagyon érdekes lesz! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2022. Május 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Május 21. Jesszus ilyen szappanoperai mélység a legvadabb álmomban se fordult még elő.. 4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2022. Május 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Május 22. Érdekes lenne, ha Satine is benne lenne. Majd meglátjuk, hogy igaz lesz-e, Nemrég olvastam egy szalagcímet, melyben McGregor a sorozatot a Logan-hez, illetve a Jokerhez hasonlította. Ez számomra nem volt pozitív dolog. A Logan-nél sajnálom, hogy egyáltalán beültem a moziba, és a Joker is csak egy szódával elmegy film volt, melyben Phoenix alakítása volt csak igazán jó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2022. Május 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Május 22. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2022. Május 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Május 22. 6 órával ezelőtt, Darth Revan9 írta: Érdekes lenne, ha Satine is benne lenne. Majd meglátjuk, hogy igaz lesz-e, Nemrég olvastam egy szalagcímet, melyben McGregor a sorozatot a Logan-hez, illetve a Jokerhez hasonlította. Ez számomra nem volt pozitív dolog. A Logan-nél sajnálom, hogy egyáltalán beültem a moziba, és a Joker is csak egy szódával elmegy film volt, melyben Phoenix alakítása volt csak igazán jó. nem is merem a szövegkörnyezetet, de garanciát vállalok, hogy a Kenobi ezekhez csak nagyon sok költői beleérzéssel lesz hasonlítható. Csak is arról lehet szó, hogy naturalistább, drámaibb emberközelibb lesz esetleg. Ízig vérig sw nek kell lennie, nem hasonlíthat egy véres noir Loganre, vagy egy kőkemény súlyos pszicho-drámára, efelől meg lehet nyugodni. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2022. Május 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Május 22. Deborah ha jól értettem azért hasonlította a Kenobit hozzájuk, mert csakúgy, mint a Logan és a Joker, ez is karakterdráma lesz. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2022. Május 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Május 22. 35 perccel korábban, Bence1997 írta: Deborah ha jól értettem azért hasonlította a Kenobit hozzájuk, mert csakúgy, mint a Logan és a Joker, ez is karakterdráma lesz. Az jó, ha csak ennyiben fog rájuk hasonlítani. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Május 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Május 22. Tetszenek Ingram megnyilvánulásai. Nem akarja eljátszani a nagy SW fant, inkább mindig elmondja, hogy korábban nem ismerte ezt a világot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Május 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Május 22. The next week will long remembred! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2022. Május 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Május 22. JÖVŐHÉT!!! 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2022. Május 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Május 22. (szerkesztve) És 23 évvel ezután. Ki gondolta akkor? Szerkesztve: 2022. Május 22. - Dzséjt 6 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2022. Május 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Május 23. Lehet, hogy maga az ifjú Kenobi, ahogy a fenti képen mondja is. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2022. Május 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Május 23. 12 órával ezelőtt, csoli1138 írta: Lehet, hogy maga az ifjú Kenobi, ahogy a fenti képen mondja is. Ha jól emlékszem mondja is Qui-Gonnak hogy nem most és itt lesz a baj amit érez. Hát jól gondolta. Ha tudta volna kirúgja a kis Anakint az űrhajóból. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2022. Május 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Május 23. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2022. Május 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Május 23. 47 perccel korábban, Frenkie írta: Ha jól emlékszem mondja is Qui-Gonnak hogy nem most és itt lesz a baj amit érez. Hát jól gondolta. Ha tudta volna kirúgja a kis Anakint az űrhajóból. Igen, pontosan erre próbáltam célozni! Konkrétan veszélyesnek nevezi később is. Valamit megérzett, amit Qui-Gon nem. Vagy Qui-Gon érezte globálban, hogy akármi legyen is Anakinra lesz szükség az egyensúlyhoz. Az az apró vargabetű a sithek útján, meg a Rend pusztulása belefér! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2022. Május 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Május 23. Charles Soule úton van a Celebrationre. A reptéren ez fogadta. 3 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2022. Május 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Május 24. 4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Május 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Május 24. Gyererkek... Spoiler ....Obi-Wan tényleg azt hiszi, hogy megölte Anakint! Hú, micsoda párbeszédek lesznek itt, amikor szembesül a gép Vaderrel. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2022. Május 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Május 24. (szerkesztve) Minek nyitottam meg... Szerkesztve: 2022. Május 24. - Yoda József Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Május 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Május 24. Kennedy ezt a Vanity fair interjúban árulta el, amit nem rég linkeltem be az SW jövője topikba. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2022. Május 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Május 24. Korábban mikor szóba jött, írtam is hogy a könyvből így rémlik. Jól meglovagolható kis szösszenet. Lehet drámázni, ejj, de jó lesz! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2022. Május 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Május 24. (szerkesztve) Viszont ebben az esetben már teljes mértékben van helye egy találkozásnak a Mustafar és a Halálcsillag között. Hiszen Ben pontosan tudja az ep4-ben, hogy kicsoda Vader. 1 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Kennedy ezt a Vanity fair interjúban árulta el, amit nem rég linkeltem be az SW jövője topikba. Éppen ezért ez nem is minősül spoilernek. Szerkesztve: 2022. Május 24. - Dzséjt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Május 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Május 24. Igen, de nem akartam nagyon belemenni a részletekbe azok után, hogy erről itt is értekeztünk. Láthatóan @Yoda József ezt se szerette volna tudni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2022. Május 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Május 24. Kennedy is vigyázhatna akkor mit mond 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Whill Hozzászólás ideje: 2022. Május 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Május 24. Egy Rupert Friend-interjú alapján lehetséges, hogy Spoiler az inkvizítorok helikopterezni fognak a sorozatban. Forrás: https://ew.com/tv/obi-wan-kenobi-grand-inquisitor-rupert-friend-interview/ Tudom, hogy sokak szemét szúrja, de nekem nagyon tetszene, ha élőszereplősen látnánk ilyet. Egy kis polgárpukkasztás ráfér a rajongótáborra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Május 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Május 24. Nekem ezzel nincs bajom, élőszereplősben meg tök jól is nézhet ki. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: 2022. Május 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Május 24. Ha jól olvastam a 3. inkvizitor(vagy nővér), Reva, is kapott egy kevés háttér story-t. Nem is akármilyet! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2022. Május 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Május 24. Nos ez... Spoiler érdekes lesz. Viszont az már nem tetszik, hogy 10 évig azt hitte, Vader halott. Tatuin eldugott hely, de azért nem ennyire. Járnak oda űrutazók, csempészek, kereskedők bőven. És kizártnak tartom, hogy Obi-vannak mindene meglegyen a sivatagban. Be kell járnia a környező településekre beszereznie dolgokat. Nem tudom elhinni, hogy a Sithek bosszúja után 10 évig ne hallott volna szóbeszédeket a páncélos Darth Vaderről, vagy ne látott volna holofelvételt róla a HoloHálózaton. A Legendákban is egy ideig azt hitte, hogy Vadert megölte a Mustafaron, de ez a hite gyorsan eloszlott, amikor hírt kapott róla alig pár hónappal A Sithek bosszúja után. Ez a Legendák vonalon jobban be volt lőve. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.