Jump to content

BB-8 vs. R2-D2 (Kiemelt selejtező)

Donát

Kiemelt selejtező #1  

25 members have voted

1. 1. Ki jusson az SWSAGA Winter Madness Főtáblájára?

• BB-8
      7
    • R2-D2
      18

This poll is closed to new votes

• Please sign in or register to vote in this poll.
  • Poll closed on 12/11/19 at 11:00 PM

Recommended Posts

• Replies 23
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Animáció 3-ban lesz egy dobása.     Nálam BB-8. R2 sem rossz, de BB-8 elképesztő mód a szívemhez nőtt. Annyira jól tud érzelmeket kifejezni (lecsüggesztett fej, amikor azt hiszi, Poe meghalt

Félre golyó,hajrá R2!  A kedvenc droidom ,az ész , aki mindent megold . Nálam még a cuki BB sem nyomja le.

R2 vs. BB-8! Nem könnyű megjósolni az esélyeket. No persze alapból R2 megeszi BB-8-et a rutinjával, hiszen mégis csak az összes filmben szerepelt! Egyébként azt hallottam, amikor R2 megtudta, hogy BB-8 lesz az ellenfele, annyit csipogott csak, hogy "Félre, golyó!". BB-8 azonban nem biztos, hogy könnyen adja magát, hiszen egyértelműen A cukiság faktor volt az Episode VII-ben. E tekintetben felkészülnek: a porgok. :)  

13 perccel korábban, Bence1997 írta:

Amúgy egy kérdés: Chopper szerepelni fog valahol? :hmm:

Animáció 3-ban lesz egy dobása. :) 

Nálam BB-8. R2 sem rossz, de BB-8 elképesztő mód a szívemhez nőtt. Annyira jól tud érzelmeket kifejezni (lecsüggesztett fej, amikor azt hiszi, Poe meghalt, vagy amikor elárulja az Ilynium system-et, mint az ellenállás titkos támaszpontját... imádom. :) 

Azt hittem én leszek az egyetlen aki BB-8-re szavaz. Örülök, hogy nem és kiváncsi leszek hogy egy hasonló szavazás hogy fog állni két Saga filmmel később. Az egyértelmű, hogy R2 a nagy hős, BB-8 viszont a design-ja miatt sokkal kifejezőbb tud lenni. R2 egyetlen filmben sem érdekelt annyira, mint az ep.7-ben BB-8. 

Gondolkodtam rajta, elvégre R2-D2 mégis csak ikon, hőseinket százszor megmenti (amikor alig szerepel vagy egyáltalán nem szerepel, a hősök elhullanak), és mégis csak 8 filmben és két sorozatban tűnt fel eddig. És pont ezért marad most alul nálam BB-8-tel szemben. R2 már túl megszokott, túl sokat látott, ezáltal kicsit unalmas. Elég csak abba belegondolnom, hogy a két droid közül kire vagyok kíváncsi az ep8-ban, és egyértelműen BB-8 az, aki érdekel.

BB-8 dizájnja nagyon jó, nagyon egyedi. Hihetetlen, hogy 30 év távlatából képesek voltak egy ilyen ötletes, mégis az SW-be rendkívül jól belepasszoló droidot teremteni, aki hamar belopja magát az ember szívébe. Kifejező kis gépezet, és bizony nálam erősen dolgozik az újdonság varázsa.

1 órával ezelőtt, Dzséjt írta:

BB-8 dizájnja nagyon jó, nagyon egyedi. Hihetetlen, hogy 30 év távlatából képesek voltak egy ilyen ötletes, mégis az SW-be rendkívül jól belepasszoló droidot teremteni, aki hamar belopja magát az ember szívébe. Kifejező kis gépezet, és bizony nálam erősen dolgozik az újdonság varázsa.

Minden szavaddal egyetértek, de azért a múltat nem tudom feledni. Ugyan az Ep7-ben nem sok szerepe volt (bár a térképet végül mégis csak ő tette egésszé :P ) , de én bízom benne, hogy még nincs vége kalandjai sorának. :) Az első hat filmben szinte minden lényeges momentumnál ott volt, és én még érzem benne a tenni vágyást. Hajrá R2!

Én a droidokat általában a személyiségük alapján próbálom megítélni (C3PO örök number 1). BB cuki, de nem több - persze még kinőheti magát. R2 viszont "érző lélek" egy igaz barát legyen szó akár a TCW féle Anakin-R2 akár az OT féle Luke-R2 kettősről. És akkor az igazán ikonikus C3PO-R2D2 duót még meg sem említettem. 

Talán a nap legnehezebb kérdése. :P BB-t igencsak megszerettem egy film alatt, viszont R2 is nagyon kedvelhető droid. Artoo úgymond többet tett le az asztalra, így nem is teljesen "korrekt" a harcuk abból a szempontból, hogy neki 40 éve volt beivódni a köztudatba, ikonná válni és az ilyen-olyan művekben megszerettetni magát, míg BB-nek volt ugyanerre 2 éve. Mindketten kedvelhető, egyedi droidok, de bármennyire is csípem R2-t, és munkál a nosztalgia, az én voksomat most Golyó kapja. :)

LT4GuFu.gif

• Donát unpinned this topic