Donát Posted November 20, 2017 Share Posted November 20, 2017 (edited ) Szavazás kezdőpontja: November 20. 20:00 vs. Edited December 11, 2019 by Ody Mandrell Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted November 20, 2017 Author Share Posted November 20, 2017 R2 vs. BB-8! Nem könnyű megjósolni az esélyeket. No persze alapból R2 megeszi BB-8-et a rutinjával, hiszen mégis csak az összes filmben szerepelt! Egyébként azt hallottam, amikor R2 megtudta, hogy BB-8 lesz az ellenfele, annyit csipogott csak, hogy "Félre, golyó!". BB-8 azonban nem biztos, hogy könnyen adja magát, hiszen egyértelműen A cukiság faktor volt az Episode VII-ben. E tekintetben felkészülnek: a porgok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nabopolasszar Posted November 20, 2017 Share Posted November 20, 2017 Én komálom BB-t is, de R2 konkrétan egy ikon, és nem csak a SW keretein belül Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bence1997 Posted November 20, 2017 Share Posted November 20, 2017 Amúgy egy kérdés: Chopper szerepelni fog valahol? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Merr-Sonn Posted November 20, 2017 Share Posted November 20, 2017 R2 szinte mindennek a kulcsa mind az univerzumon belül és kívül. Netán ő lenne a Sith lord, akit ezidáig kerestünk? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted November 20, 2017 Share Posted November 20, 2017 Nálam is R2. Akármennyire is bírom BB-t, őt nem tudja lenyomni nálam (még). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dei Posted November 20, 2017 Share Posted November 20, 2017 Kedvelem BB-t, de még sokat kell tennie, hogy utolérje R2-t. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted November 20, 2017 Author Share Posted November 20, 2017 13 perccel korábban, Bence1997 írta: Amúgy egy kérdés: Chopper szerepelni fog valahol? Animáció 3-ban lesz egy dobása. Nálam BB-8. R2 sem rossz, de BB-8 elképesztő mód a szívemhez nőtt. Annyira jól tud érzelmeket kifejezni (lecsüggesztett fej, amikor azt hiszi, Poe meghalt, vagy amikor elárulja az Ilynium system-et, mint az ellenállás titkos támaszpontját... imádom. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bence1997 Posted November 20, 2017 Share Posted November 20, 2017 éppen most, Donát írta: Animáció 3-ban lesz egy dobása. Köszi szépen. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rog Posted November 20, 2017 Share Posted November 20, 2017 Nálam csakazértis BiBi a nyerő. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bence1997 Posted November 20, 2017 Share Posted November 20, 2017 Jön fel BB... Good Legyen még izgalmasabb. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bomarr Posted November 20, 2017 Share Posted November 20, 2017 Azt hittem én leszek az egyetlen aki BB-8-re szavaz. Örülök, hogy nem és kiváncsi leszek hogy egy hasonló szavazás hogy fog állni két Saga filmmel később. Az egyértelmű, hogy R2 a nagy hős, BB-8 viszont a design-ja miatt sokkal kifejezőbb tud lenni. R2 egyetlen filmben sem érdekelt annyira, mint az ep.7-ben BB-8. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
csoli1138 Posted November 20, 2017 Share Posted November 20, 2017 Ezúttal BB! Hajlamos vagyok a gyengébbet erősíteni! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted November 20, 2017 Share Posted November 20, 2017 Kicsit meglep mennyi szereplés elég volt BB-nek ahhoz, hogy sokaknál lenyomjon egy kultikus figurát. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted November 20, 2017 Share Posted November 20, 2017 Gondolkodtam rajta, elvégre R2-D2 mégis csak ikon, hőseinket százszor megmenti (amikor alig szerepel vagy egyáltalán nem szerepel, a hősök elhullanak), és mégis csak 8 filmben és két sorozatban tűnt fel eddig. És pont ezért marad most alul nálam BB-8-tel szemben. R2 már túl megszokott, túl sokat látott, ezáltal kicsit unalmas. Elég csak abba belegondolnom, hogy a két droid közül kire vagyok kíváncsi az ep8-ban, és egyértelműen BB-8 az, aki érdekel. BB-8 dizájnja nagyon jó, nagyon egyedi. Hihetetlen, hogy 30 év távlatából képesek voltak egy ilyen ötletes, mégis az SW-be rendkívül jól belepasszoló droidot teremteni, aki hamar belopja magát az ember szívébe. Kifejező kis gépezet, és bizony nálam erősen dolgozik az újdonság varázsa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
csoli1138 Posted November 20, 2017 Share Posted November 20, 2017 (edited ) Egyetértek, az újdonság varázsa döntött most. És ha jól tudom az eddigi négy "madnessben" R2 3-szor top 4-es volt. Túlzás ez egy droidtól! Pihenjen egy kicsit! Edited November 20, 2017 by csoli1138 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted November 20, 2017 Share Posted November 20, 2017 Na itt még bármi lehet. Kíváncsi leszek a későn érkezőkre. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted November 20, 2017 Author Share Posted November 20, 2017 R2 megint nyert egy kis egérutat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domino Posted November 20, 2017 Share Posted November 20, 2017 Félre golyó,hajrá R2! A kedvenc droidom ,az ész , aki mindent megold . Nálam még a cuki BB sem nyomja le. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted November 20, 2017 Share Posted November 20, 2017 (edited ) Na mit mondtam a rejtőzködő szavazókról? Edited November 20, 2017 by Ody Mandrell Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pildi Posted November 20, 2017 Share Posted November 20, 2017 1 órával ezelőtt, Dzséjt írta: BB-8 dizájnja nagyon jó, nagyon egyedi. Hihetetlen, hogy 30 év távlatából képesek voltak egy ilyen ötletes, mégis az SW-be rendkívül jól belepasszoló droidot teremteni, aki hamar belopja magát az ember szívébe. Kifejező kis gépezet, és bizony nálam erősen dolgozik az újdonság varázsa. Minden szavaddal egyetértek, de azért a múltat nem tudom feledni. Ugyan az Ep7-ben nem sok szerepe volt (bár a térképet végül mégis csak ő tette egésszé ) , de én bízom benne, hogy még nincs vége kalandjai sorának. Az első hat filmben szinte minden lényeges momentumnál ott volt, és én még érzem benne a tenni vágyást. Hajrá R2! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nute Gunray Posted November 20, 2017 Share Posted November 20, 2017 Az újdonság varázsánál nálam most erősebb volt a nosztalgiafaktor. Hajrá R2! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jar-Jar Binks Posted November 20, 2017 Share Posted November 20, 2017 Én a droidokat általában a személyiségük alapján próbálom megítélni (C3PO örök number 1). BB cuki, de nem több - persze még kinőheti magát. R2 viszont "érző lélek" egy igaz barát legyen szó akár a TCW féle Anakin-R2 akár az OT féle Luke-R2 kettősről. És akkor az igazán ikonikus C3PO-R2D2 duót még meg sem említettem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Sky Posted November 20, 2017 Share Posted November 20, 2017 Talán a nap legnehezebb kérdése. BB-t igencsak megszerettem egy film alatt, viszont R2 is nagyon kedvelhető droid. Artoo úgymond többet tett le az asztalra, így nem is teljesen "korrekt" a harcuk abból a szempontból, hogy neki 40 éve volt beivódni a köztudatba, ikonná válni és az ilyen-olyan művekben megszerettetni magát, míg BB-nek volt ugyanerre 2 éve. Mindketten kedvelhető, egyedi droidok, de bármennyire is csípem R2-t, és munkál a nosztalgia, az én voksomat most Golyó kapja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts