tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2019. Május 29. Hozzászólás ideje: 2019. Május 29. Harrison Ford: "Én vagyok Indiana Jones!" https://port.hu/cikk/mozi/harrison-ford-foggal-korommel-ragaszkodik-indiana-joneshoz/article-59524?utm_source=index.hu&utm_medium=doboz&utm_campaign=link Válasz
LordGravon Hozzászólás ideje: 2020. Április 28. Hozzászólás ideje: 2020. Április 28. Egy pár hete újranéztem az Indiana Jones filmeket és remek élmény volt. Már jó ideje nem láttam őket. Szerintem a praktikus effektek egy része nem öregedett túl jól, de mivel a filmek nem veszik túl komolyan magukat, ez megbocsátható. Amúgy el is felejtettem, hogy mennyire szórakoztató az egész. Úgy emlékeztem, hogy Indy egy ilyen komoly, vagány hős, de valójában e mellett humoros és kissé szerethetően ügyefogyott is. Ez az egyik kedvenc jelenetem tőle: Számomra a klasszikus trilógiából régen Az utolsó kereszteslovag volt a kedvenc és most is az. Többek között a szórakoztató és megindító apa-fiú kapcsolat miatt, ami a történet szívét képezi. E mellett sokakhoz hasonlóan én is A végzet templomát tartom a leggyengébb filmnek. Nem mondom, hogy rossz, de nem hozza a többi rész színvonalát. Sokat ront rajta Indy két útitársának jelenléte. A csaj különösen idegesítő szvsz. Viszont A kristálykoponya királysága tetszik (Anno az volt az első Indy film, amit láttam és a miatt néztem meg a korábbi epizódokat is. ), habár kicsit furcsa a váltás a misztikus tárgyak vadászatáról az ufókkal való találkozásra. Az is furcsa egy kicsit, hogy Indy hiába tapasztal meg természetfeletti dolgokat, utána is mindig szkeptikus marad, de sebaj. Szeretem ezeket a filmeket, na. Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. Április 28. Hozzászólás ideje: 2020. Április 28. Hány Indiana Jones film van? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Április 28. Hozzászólás ideje: 2020. Április 28. 13 perccel korábban, Iqvi írta: Hány Indiana Jones film van? Négy. 1 Válasz
LordGravon Hozzászólás ideje: 2020. Május 5. Hozzászólás ideje: 2020. Május 5. (szerkesztve) Álmodozók. Szerkesztve: 2020. Május 5. - LordGravon 1 Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2020. Május 12. Hozzászólás ideje: 2020. Május 12. Hugh Fleming Adventure Map című képe: Válasz
LordGravon Hozzászólás ideje: 2020. December 19. Hozzászólás ideje: 2020. December 19. Nagyon örülök neki, hogy lesz Indiana Jones 5. Kíváncsi leszek, hogy Harrison Fordnak hogyan fog állni a szerep, ennyi év elteltével. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Április 11. Hozzászólás ideje: 2021. Április 11. Fejlemények az új film körül. https://hu.ign.com/indiana-jones-5/66468/news/megvan-ki-jatssza-majd-az-indiana-jones-5-noi-foszerepet-john-williams-pedig-visszater-zeneszerzoken 1 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Április 11. Hozzászólás ideje: 2021. Április 11. Ez lesz az utolsó Indy film is, vagy még ezután készülnek további részek? A cikk stílusa kritikán aluli. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Április 11. Hozzászólás ideje: 2021. Április 11. Nem tudni lesz-e még több rész. A stíluson meg nem lehet csodálkozni. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2021. Április 15. Hozzászólás ideje: 2021. Április 15. Úgy hírlik hogy Mads Mikkelsen is kapott szerepet. 1 Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2021. Június 2. Hozzászólás ideje: 2021. Június 2. A Deadline azt írja hogy jövő héten kezdődik a forgatás a Pinewood stúdióban. 1 Válasz
ati Hozzászólás ideje: 2021. Június 7. Hozzászólás ideje: 2021. Június 7. Kiszivárgott pár kép a forgatásról. Úgy néz ki flashback is lesz a filmben. 1 2 Válasz
HeirToGrievous Hozzászólás ideje: 2021. Június 7. Hozzászólás ideje: 2021. Június 7. Kíváncsi vagyok, hogy mi "történt" a fiával, mert ugyebár Shia LaBeoufról semmi hír. Gondolom, egy közös kaland során meghalt, Indy megkeseredett, majd előkerül egy csaj, akiről nem tudja kicsoda, de a film végére kiderül, hogy a lánya, így ő lesz majd az új és jobb Indiana Jones. Remélem, nem lesz igazam! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2021. Június 8. Hozzászólás ideje: 2021. Június 8. A fiát befogadták a majmok, és azóta is vidáman lengedezik a dzsungel mélyén. Bár szerintem pont a fia az, akit könnyű kiírni. Eleve nincs közte és Indy között szoros kapcsolat, 30 évig nem is tudtak egymásról. Ezután könnyen hihető, hogy később sem tartották szorosan a kapcsolatot, és a fiatalabb Fiatalúr valahol máshol kalandozik. Ezt meg elég megemlíteni, ahogy Marcus és az idősebb Jones halálát is csak említették. Komolyabb kérdés Marion, mert bár azt sem nehéz kimagyarázni, hová lett Indy neje, de azért mégis csak gáz lenne, ha megint szétmentek volna. 1 Válasz
HeirToGrievous Hozzászólás ideje: 2021. Június 8. Hozzászólás ideje: 2021. Június 8. 1 órával korábban, Dzséjt írta: A fiát befogadták a majmok, és azóta is vidáman lengedezik a dzsungel mélyén. Bár szerintem pont a fia az, akit könnyű kiírni. Eleve nincs közte és Indy között szoros kapcsolat, 30 évig nem is tudtak egymásról. Ezután könnyen hihető, hogy később sem tartották szorosan a kapcsolatot, és a fiatalabb Fiatalúr valahol máshol kalandozik. Ezt meg elég megemlíteni, ahogy Marcus és az idősebb Jones halálát is csak említették. Komolyabb kérdés Marion, mert bár azt sem nehéz kimagyarázni, hová lett Indy neje, de azért mégis csak gáz lenne, ha megint szétmentek volna. Az a 30 év csak 21 (Indy 1: 1936, Indy 4: 1957). 21 évig Marion és Indy sem tartották a kapcsolatot, a 4. rész végén, oly sok év után, mégis összeházasodtak, ráadásul úgy lett vége, hogy belengették, hogy egy nap Mutt az apja nyomdokaiba lép majd. Ezek után nehezen tudom elképzelni, hogy nem így lett volna. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Június 8. Hozzászólás ideje: 2021. Június 8. Reméljük nem megint a nácik lesznek képben... Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Június 8. Hozzászólás ideje: 2021. Június 8. Pedig ott virít a kereszt a vonat oldalán Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Június 8. Hozzászólás ideje: 2021. Június 8. Flashback-ként belefér. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2021. Június 8. Hozzászólás ideje: 2021. Június 8. Elvileg Flashback kell legyen. Az indi maszk a kaszkadőrön is fiatal arcra utal a barna hajszín miatt. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2021. Június 12. Hozzászólás ideje: 2021. Június 12. (szerkesztve) Forgatás az északkelet angliai Bamburgh kastélynál. Toby "Armin Zola" Jones is bekerült a muviba. Szerkesztve: 2021. Június 29. - Rog 1 Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2021. Június 12. Hozzászólás ideje: 2021. Június 12. Nem tudom eldönteni, hogy sáros-e az arca, vagy markerek a cgi-hez? Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Június 12. Hozzászólás ideje: 2021. Június 12. Szerintem markerek Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2021. Június 23. Hozzászólás ideje: 2021. Június 23. Harry bátyánk vállsérülést szenvedett egy harci jelenet próbálása közben. A forgatás nem áll le hanem átütemezve folytatódik amíg az öreg be nem tud szállni a buliba. Disney - "In the course of rehearsing for a fight scene, Harrison Ford sustained an injury involving his shoulder. Production will continue while the appropriate course of treatment is evaluated, and the filming schedule will be reconfigured as needed in the coming weeks." Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Június 23. Hozzászólás ideje: 2021. Június 23. Ez a TFA-nál bejött. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2021. Július 16. Hozzászólás ideje: 2021. Július 16. Banderas is bekerült a szereplők közé. 1 1 Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2021. Október 11. Hozzászólás ideje: 2021. Október 11. (szerkesztve) Szicília a mostani forgatási helyszín. Szerkesztve: 2021. Október 12. - Rog 3 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Október 11. Hozzászólás ideje: 2021. Október 11. Ford nem öregszik! 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Október 18. Hozzászólás ideje: 2021. Október 18. A Disney ma bejelentett pár változtatást, több filmjét is átpakolta más időpontra. Az Indy 5 is köztük van, a jövő júliusi premier helyett egészen 2023-ig tolta el Indiana Jones következő kalandját. Az új dátum: 2023. június 30. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.