Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Január 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. Január 5. 12 perccel korábban, Donát írta: Szerintem anyagilag gondolta. Jól nyitott, de relatíve rosszul esett. Szerintem abszolút nem az anyagiakra gondolt. Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2020. Január 5. Hozzászólás ideje: 2020. Január 5. Knives Out és a TLJ megítéléséről és Rian kompetenciájáról annyit írnék, hogy én egész jó szarvas pörköltet tudok csinálni (mások elmondása szerint is ) , de a rántásom ennek ellenére rendszerint csomós marad. 1 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2020. Január 5. Hozzászólás ideje: 2020. Január 5. 12 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Szerintem abszolút nem az anyagiakra gondolt. Akkor nem értem. Eddig Bomarr annak volt a szószólója, hogy a TLJ-t csak egy hangos kisebbség köpködi. Most akkor ez sztornó, mert a TROS rosszul nyitott? 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Január 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. Január 5. Én valahogy így vettem le. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2020. Január 5. Hozzászólás ideje: 2020. Január 5. 3 perccel korábban, Donát írta: Akkor nem értem. Eddig Bomarr annak volt a szószólója, hogy a TLJ-t csak egy hangos kisebbség köpködi. Most akkor ez sztornó, mert a TROS rosszul nyitott? Lényegében igen. Én is így gondolom amúgy. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Január 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. Január 5. 4 perccel korábban, Yoda József írta: Én is így gondolom amúgy. Én nem. Továbbra is úgy gondolom, hogy annyiban lehet hibás, hogy nem csigázta fel az érdeklődést. A filmmel általában jól elvoltak a nézők, de ennyi. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2020. Január 5. Hozzászólás ideje: 2020. Január 5. 2 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Én nem. Továbbra is úgy gondolom, hogy annyiban lehet hibás, hogy nem csigázta fel az érdeklődést. A filmmel általában jól elvoltak a nézők, de ennyi. A szakik a BO fórumokon meg azt mondják, hogy a 220-as nyitással ennél többet kellett volna hozzon Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Január 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. Január 5. Talán igen. De a Cinemascore is A volt, mégse hozott többet. Biztos beütött a Jumanji. 1 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2020. Január 5. Hozzászólás ideje: 2020. Január 5. Éppen most , Ody Mandrell írta: Talán igen. De a Cinemascore is A volt, mégse hozott többet. Biztos beütött a Jumanji. Lehet hogy a Cinemascore-on pont azt a réteget sikerült megkérdezni, akinek tetszett 2 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2020. Január 5. Hozzászólás ideje: 2020. Január 5. 1 órával korábban, Yoda József írta: Lehet hogy a Cinemascore-on pont azt a réteget sikerült megkérdezni, akinek tetszett Gondolom reprezentatív felmérésről van szó. Válasz
Brodie Hozzászólás ideje: 2020. Január 6. Hozzászólás ideje: 2020. Január 6. Eközben már a Knives Out folytatásáról írnak. Végülis nem lenne annyira meglepő lépés. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2020. Január 8. Hozzászólás ideje: 2020. Január 8. Ráadásul Rian már le is közölte, hogy dolgozik a Knives out folytatásán. Állítólag jövőre szeretné megcsinálni. Namost a 2022-es film is jövőre forogna gondolom.... Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Január 8. Hozzászólás ideje: 2020. Január 8. Már korábban is megmondták, hogy a 2022 -es film nem Rian -é lesz. Ettől függetlenül még dolgozhat rajta. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Január 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. Január 8. 34 perccel korábban, Bomarr írta: Ráadásul Rian már le is közölte, hogy dolgozik a Knives out folytatásán. Állítólag jövőre szeretné megcsinálni. Namost a 2022-es film is jövőre forogna gondolom.... Igen, Rian gyakorlatilag nem bukott meg anyagilag (sőt), csak a szájhagyományban. Továbbra se értem miért kel utálni ezt az embert? 1 2 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Január 13. Hozzászólás ideje: 2020. Január 13. Gondolkodtam kicsit. Mennyire jó, hogy Rian saját SW történetet írhat és rendezhet? A TLJ megosztotta a fanokat, ez egyértelmű. Én most azt gondolom, hogy Rian az a típusú ember, aki sokkal jobban ki tud teljesedni, ha saját történettel és saját, általa kitalált karakterekkel tud játszadozni. A TLJ egy trilógia közepe volt, így meg volt kötve RJ keze, bár a kötöttségéből kihozta a maximumot és egy - legalábbis számomra - nagyon jó SW filmet rakott le az asztalra. Ha a Disney/Lucasfilm kettős továbbra is a kötelékében tartja a fickót, a saját ötleteivel akár egy felemelő SW filmet is össze tudhat hozni, amely talán(?) még az elégedetlenkedőket is kiengesztelheti - no persze SW fanokról van szó, náluk ez nem ilyen egyszerű. Az is érdekes, hogy a Lucasfilmnél már nem trilógiában gondolkodnak, hanem abban, hogy ha egy film sikeres, akkor jöhet a következő. Lehet Rian -nel az lesz, hogy papíron 3 filmre írnak alá vele, de megcsinál 1 filmet. Ha az sikeres és kedvelik a nézők + kritikusok, akkor berendelik a folytatást. Ha meg ott is megosztottság jön elő, akkor búcsút mondanak a fickónak. Szerintetek? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Január 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. Január 13. Nem tudom... A Ko-val nagyon befutott, de ahhoz kellet a TLJ is. Nekem jöhet bármilyen mennyiségben, nem engem kell meggyőznöd. 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Január 13. Hozzászólás ideje: 2020. Január 13. Nekem is jöhet a trilógia. De ha egy másik utat választottak a fejesek, akkor mindenképpen megkell majd várni az első filmjének értékelését. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2020. Január 13. Hozzászólás ideje: 2020. Január 13. 16 perccel korábban, Ody Mandrell írta: A Ko-val nagyon befutott, de ahhoz kellet a TLJ is Mi az összefüggés? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Január 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. Január 13. A TLJ-vel futott be végleg. Olyan szereplőgárdából válogathatott, hogy ihaj. Kapott egy lehetőségét és élt vele. Csinált egy újabb kasszasikert. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2020. Január 13. Hozzászólás ideje: 2020. Január 13. 56 perccel korábban, Ody Mandrell írta: A TLJ-vel futott be végleg. Olyan szereplőgárdából válogathatott, hogy ihaj. Kapott egy lehetőségét és élt vele. Csinált egy újabb kasszasikert. Ennek semmi köze a Knives out sikeréhez, ő már a TLJ előtt is elismert rendező volt 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Január 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. Január 13. Elismert volt, de igazán ismert a TLJ után vált. Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2020. Január 14. Hozzászólás ideje: 2020. Január 14. Egy friss interjú szerint még mindig benne van a dologban:https://variety.com/2020/film/news/rian-johnson-star-wars-knives-out-sequel-1203464981/ 1 3 Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2020. Február 8. Hozzászólás ideje: 2020. Február 8. Ez legalább biztosnak tünik. Akkor gondolom Rian Johson féle SW filmekre várni kell pár évig.. 1 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Június 19. Hozzászólás ideje: 2020. Június 19. A híresztelések szerint Rian trilógiája még mindig tervben van a Lucasfilmnél. Az első film Taika filmje után fog jönni, vagyis 2026 lehet a befutó. Még semmi se biztos, de reálisnak találnám, pláne, hogy most Rian a Knives Out folytatásán ügyködik - legkésőbb 2022 őszére meg is érkezik - és utána szabad útja lenne a 2026 -os SW filmre. 1 Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2020. Június 19. Hozzászólás ideje: 2020. Június 19. Mit takar az hogy a hiresztelések szerint? Ki hireszteli? Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Június 19. Hozzászólás ideje: 2020. Június 19. 13 perccel korábban, Bomarr írta: Mit takar az hogy a hiresztelések szerint? Ki hireszteli? Itt a leközlés: https://lrmonline.com/news/rian-johnson-star-wars-trilogy-is-still-on-the-way-lrm-topshelf-rumor/ A cikk amúgy kvázi kijelenti, hogy 2024 -ig nem is kapunk SW filmet, ami megmondva őszintén a LF közlési mechanikáját látva el is tudom hinni, hogy a 2022 -es filmnek keresztet vetettek. Taika filmje logikusan leghamarabb 2024 -ben érkezhet - Thor 4. miatt például - Rian meg a KO folytatásán ügyködik, ami után kitudja merre halad még. Én reálisnak érzem a 2026 -os évet, persze fentebb odatettem, hogy még semmi se biztos. Meglátjuk. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2020. Június 19. Hozzászólás ideje: 2020. Június 19. StarWarsLeaks-es commentek szerint nem túl megbízható ez a forrás Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2020. Június 21. Hozzászólás ideje: 2020. Június 21. 2020. 01. 13. - 21:15, Bence1997 írta: Gondolkodtam kicsit. Mennyire jó, hogy Rian saját SW történetet írhat és rendezhet? A TLJ megosztotta a fanokat, ez egyértelmű. Én most azt gondolom, hogy Rian az a típusú ember, aki sokkal jobban ki tud teljesedni, ha saját történettel és saját, általa kitalált karakterekkel tud játszadozni. A TLJ egy trilógia közepe volt, így meg volt kötve RJ keze, bár a kötöttségéből kihozta a maximumot és egy - legalábbis számomra - nagyon jó SW filmet rakott le az asztalra. Ha a Disney/Lucasfilm kettős továbbra is a kötelékében tartja a fickót, a saját ötleteivel akár egy felemelő SW filmet is össze tudhat hozni, amely talán(?) még az elégedetlenkedőket is kiengesztelheti - no persze SW fanokról van szó, náluk ez nem ilyen egyszerű. Az is érdekes, hogy a Lucasfilmnél már nem trilógiában gondolkodnak, hanem abban, hogy ha egy film sikeres, akkor jöhet a következő. Lehet Rian -nel az lesz, hogy papíron 3 filmre írnak alá vele, de megcsinál 1 filmet. Ha az sikeres és kedvelik a nézők + kritikusok, akkor berendelik a folytatást. Ha meg ott is megosztottság jön elő, akkor búcsút mondanak a fickónak. Szerintetek? Nekem is hasonló jutott eszembe. Csak én attól félek, hogy Az utolsó Jedik túlságosan megosztó lett. Az rendben van, hogy a VIII. epizód bőven egy milliárd felett teljesített, de én attól tartok, hogy a megosztottság miatt - már ha tényleg megosztó, és nem egy hangos elégedetlen kisebbség "üvöltözik" - Rian következő SW filmje már fele annyit fog hozni, mint mondjuk a VIII. rész. Ebben az esetben nem biztos, hogy a Disney berendeli Johnson trilógiájának folytatását. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Július 16. Hozzászólás ideje: 2020. Július 16. Rian twitter fiókra törölve lett... Lehet megelégelte a hülye embereket? 1 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.