Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Knives Out és a TLJ megítéléséről és Rian kompetenciájáról annyit írnék, hogy én egész jó szarvas pörköltet tudok csinálni (mások elmondása szerint is :D ) , de a rántásom ennek ellenére rendszerint csomós marad. 

Hozzászólás ideje:
12 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Szerintem abszolút nem az anyagiakra gondolt. :) 

Akkor nem értem. Eddig Bomarr annak volt a szószólója, hogy a TLJ-t csak egy hangos kisebbség köpködi. Most akkor ez sztornó, mert a TROS rosszul nyitott?

Hozzászólás ideje:
3 perccel korábban, Donát írta:

Akkor nem értem. Eddig Bomarr annak volt a szószólója, hogy a TLJ-t csak egy hangos kisebbség köpködi. Most akkor ez sztornó, mert a TROS rosszul nyitott?

Lényegében igen. Én is így gondolom amúgy.

Hozzászólás ideje:
2 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Én nem. :) Továbbra is úgy gondolom, hogy annyiban lehet hibás, hogy nem csigázta fel az érdeklődést. A filmmel általában jól elvoltak a nézők, de ennyi. 

A szakik a BO fórumokon meg azt mondják, hogy a 220-as nyitással ennél többet kellett volna hozzon

Hozzászólás ideje:
Éppen most , Ody Mandrell írta:

Talán igen. De a Cinemascore is A volt, mégse hozott többet. Biztos beütött a Jumanji. :D 

Lehet hogy a Cinemascore-on pont azt a réteget sikerült megkérdezni, akinek tetszett :D

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
34 perccel korábban, Bomarr írta:

Ráadásul Rian már le is közölte, hogy dolgozik a Knives out folytatásán. Állítólag jövőre szeretné megcsinálni. Namost a 2022-es film is jövőre forogna gondolom....

Igen, Rian gyakorlatilag nem bukott meg anyagilag (sőt), csak a szájhagyományban. Továbbra se értem miért kel utálni ezt az embert? 

Hozzászólás ideje:

Gondolkodtam kicsit. Mennyire jó, hogy Rian saját SW történetet írhat és rendezhet? A TLJ megosztotta a fanokat, ez egyértelmű. Én most azt gondolom, hogy Rian az a típusú ember, aki sokkal jobban ki tud teljesedni, ha saját történettel és saját, általa kitalált karakterekkel tud játszadozni. A TLJ egy trilógia közepe volt, így meg volt kötve RJ keze, bár a kötöttségéből kihozta a maximumot és egy - legalábbis számomra - nagyon jó SW filmet rakott le az asztalra. Ha a Disney/Lucasfilm kettős továbbra is a kötelékében tartja a fickót, a saját ötleteivel akár egy felemelő SW filmet is össze tudhat hozni, amely talán(?) még az elégedetlenkedőket is kiengesztelheti - no persze SW fanokról van szó, náluk ez nem ilyen egyszerű.

Az is érdekes, hogy a Lucasfilmnél már nem trilógiában gondolkodnak, hanem abban, hogy ha egy film sikeres, akkor jöhet a következő. Lehet Rian -nel az lesz, hogy papíron 3 filmre írnak alá vele, de megcsinál 1 filmet. Ha az sikeres és kedvelik a nézők + kritikusok, akkor berendelik a folytatást. Ha meg ott is megosztottság jön elő, akkor búcsút mondanak a fickónak. Szerintetek? :)

Hozzászólás ideje:

Nekem is jöhet a trilógia. De ha egy másik utat választottak a fejesek, akkor mindenképpen megkell majd várni az első filmjének értékelését. :)

Hozzászólás ideje:
56 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

A TLJ-vel futott be végleg. Olyan szereplőgárdából válogathatott, hogy ihaj. Kapott egy lehetőségét és élt vele. Csinált egy újabb kasszasikert. 

Ennek semmi köze a Knives out sikeréhez, ő már a TLJ előtt is elismert rendező volt

• 4 héttel később...
  • 4 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

A híresztelések szerint Rian trilógiája még mindig tervben van a Lucasfilmnél. Az első film Taika filmje után fog jönni, vagyis 2026 lehet a befutó. Még semmi se biztos, de reálisnak találnám, pláne, hogy most Rian a Knives Out folytatásán ügyködik - legkésőbb 2022 őszére meg is érkezik - és utána szabad útja lenne a 2026 -os SW filmre. :)

Hozzászólás ideje:
13 perccel korábban, Bomarr írta:

Mit takar az hogy a hiresztelések szerint? Ki hireszteli?

Itt a leközlés:

https://lrmonline.com/news/rian-johnson-star-wars-trilogy-is-still-on-the-way-lrm-topshelf-rumor/

A cikk amúgy kvázi kijelenti, hogy 2024 -ig nem is kapunk SW filmet, ami megmondva őszintén a LF közlési mechanikáját látva el is tudom hinni, hogy a 2022 -es filmnek keresztet vetettek. Taika filmje logikusan leghamarabb 2024 -ben érkezhet - Thor 4. miatt például - Rian meg a KO folytatásán ügyködik, ami után kitudja merre halad még. Én reálisnak érzem a 2026 -os évet, persze fentebb odatettem, hogy még semmi se biztos. Meglátjuk. :)

Hozzászólás ideje:
2020. 01. 13. - 21:15, Bence1997 írta:

Gondolkodtam kicsit. Mennyire jó, hogy Rian saját SW történetet írhat és rendezhet? A TLJ megosztotta a fanokat, ez egyértelmű. Én most azt gondolom, hogy Rian az a típusú ember, aki sokkal jobban ki tud teljesedni, ha saját történettel és saját, általa kitalált karakterekkel tud játszadozni. A TLJ egy trilógia közepe volt, így meg volt kötve RJ keze, bár a kötöttségéből kihozta a maximumot és egy - legalábbis számomra - nagyon jó SW filmet rakott le az asztalra. Ha a Disney/Lucasfilm kettős továbbra is a kötelékében tartja a fickót, a saját ötleteivel akár egy felemelő SW filmet is össze tudhat hozni, amely talán(?) még az elégedetlenkedőket is kiengesztelheti - no persze SW fanokról van szó, náluk ez nem ilyen egyszerű.

Az is érdekes, hogy a Lucasfilmnél már nem trilógiában gondolkodnak, hanem abban, hogy ha egy film sikeres, akkor jöhet a következő. Lehet Rian -nel az lesz, hogy papíron 3 filmre írnak alá vele, de megcsinál 1 filmet. Ha az sikeres és kedvelik a nézők + kritikusok, akkor berendelik a folytatást. Ha meg ott is megosztottság jön elő, akkor búcsút mondanak a fickónak. Szerintetek? :)

Nekem is hasonló jutott eszembe. Csak én attól félek, hogy Az utolsó Jedik túlságosan megosztó lett. Az rendben van, hogy a VIII. epizód bőven egy milliárd felett teljesített, de én attól tartok, hogy a megosztottság miatt - már ha tényleg megosztó, és nem egy hangos elégedetlen kisebbség "üvöltözik" - Rian következő SW filmje már fele annyit fog hozni, mint mondjuk a VIII. rész. Ebben az esetben nem biztos, hogy a Disney berendeli Johnson trilógiájának folytatását.

• 4 héttel később...

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.