Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Április 9. Hozzászólás ideje: 2023. Április 9. Felkerült a Disney-re a Loki werkfilm, ennek hatására gondoltam belenézek a sorozatba. Ezzel a lendülettel le is daráltam, iszonyú jó volt! Várom a folytatást. 2 Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2023. Május 12. Hozzászólás ideje: 2023. Május 12. Jó volt a Galaxis őrzői 3. rész. Az egész Marvel univerzumban ezt a csapatot bírom a legjobban, viccesek, hangulatos zenék mennek, és most a Mordály-féle eredet történetet is sikerült ügyesen beleszőni, stílusos lezárással. Nagyon kellemes szórakozás volt. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2023. Május 13. Hozzászólás ideje: 2023. Május 13. 15 órával ezelőtt, Pildi írta: most a Mordály-féle eredet történetet is sikerült ügyesen beleszőni, stílusos lezárással Spoiler Az igaz hogy Mordály elpatkol? Nagyon úgy vagyok ezzel az őrzős muvival hogy ha igen akkor én kihagyom. Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2023. Május 13. Hozzászólás ideje: 2023. Május 13. 11 perccel korábban, Rog írta: Spoiler elrejtése Az igaz hogy Mordály elpatkol? Spoiler Nem. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Május 13. Hozzászólás ideje: 2023. Május 13. 16 órával ezelőtt, Pildi írta: Jó volt a Galaxis őrzői 3. rész. Az egész Marvel univerzumban ezt a csapatot bírom a legjobban, viccesek, hangulatos zenék mennek, és most a Mordály-féle eredet történetet is sikerült ügyesen beleszőni, stílusos lezárással. Nagyon kellemes szórakozás volt. Megnéztél egy Marvel filmet a moziban? Ez igen! Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2023. Május 13. Hozzászólás ideje: 2023. Május 13. (szerkesztve) 27 perccel korábban, RacerX írta: Spoileres tartalom megtekintése Nem. Spoiler Akkor megnyugodtam. Szerkesztve: 2023. Május 13. - Rog Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2023. Május 13. Hozzászólás ideje: 2023. Május 13. 3 órával ezelőtt, Rog írta: Spoiler elrejtése Az igaz hogy Mordály elpatkol? Nagyon úgy vagyok ezzel az őrzős muvival hogy ha igen akkor én kihagyom. Spoiler Jó a vége , de azért van közben pár izgalom, keserédes pillanatok. 2 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Megnéztél egy Marvel filmet a moziban? Ez igen! Ezek az őrzők a gyengéim, az előző két részt is moziban láttam, s mindet nagyon élveztem. A zene meg egyenesen szuper! 1 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Május 16. Hozzászólás ideje: 2023. Május 16. Holnap jön a D+-ra a Kvantumánia. Kíváncsi vagyok rá, mert az eddigi két része a Hangyának tetszett. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Május 16. Hozzászólás ideje: 2023. Május 16. A Loki 2. évada október 6-án fog elkezdődni (ez egy pénteki nap), míg az Echo összes epizódja november 29-én fog felkerülni a Disney+ kínálatai közé. 1 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Május 17. Hozzászólás ideje: 2023. Május 17. Bár sokan lepontozták, és annak ellenére hogy volt benne pár kínos jelenet, nekem nagyon tetsztt a Hangya új része. Főleg a Lokis kapcsolódás volt zseniális, nagyon kíváncsi vagyok a második évadra, meg ennek az egésznek a folytatására. Sokkal izgalmasabb és érdekesebb ez a fázis, mint a korábbi Tanos-os volt. 3 Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2023. Május 19. Hozzászólás ideje: 2023. Május 19. A Loki sorozat nálam is fent van a megnézendők listáján, és most külön örülök, hogy az első évadot úgy tudom majd időzíteni, hogy ne kelljen várni a 2. évadra. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2023. Május 19. Hozzászólás ideje: 2023. Május 19. Én a harmadik galaxis őrzős muvit időzítettem be. Csak tegnapra. Jobban bejött mint az előző részek. Utána a második majd az első következik. Jó kis érzelmi hullámvasút van benne. A sztori alapjával nem igazán vagyok kibékülve de a rá épített dolgok mégis kárpótolnak annyira hogy az csak kicsit zavarjon. "Castle" Fillion-t fel se ismertem volna ha nem tudom előre hogy van a muviban olyan pali akit ő játszott. Eltelt jó néhány perc mire beugrott. Jól megváltozott a Castle forgatása óta. Az ő Ryan közlegényét mondjuk fel tudom valamennyire ismerni benne. 1 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2023. Május 21. Hozzászólás ideje: 2023. Május 21. On 5/19/2023 at 8:05 AM , Pildi said: 2. évadra El is felejtettem, hogy jön. Mikor fog indulni? Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2023. Május 21. Hozzászólás ideje: 2023. Május 21. 52 perccel korábban, Iqvi írta: El is felejtettem, hogy jön. Mikor fog indulni? Itt olvastam fentebb, hogy októberben. 1 Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2023. Május 24. Hozzászólás ideje: 2023. Május 24. View post on imgur.com Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2023. Június 4. Hozzászólás ideje: 2023. Június 4. Pókember A Pókverzumon át. Öcsém kedvéért ez lett a közös mozizás, egyfajta szülinapi ajándék is volt. Vegyes érzéseim vannak a filmmel kapcsolatban. Az előző rész tetszett, egész jó volt. Ebben a drámai, komoly jelenetek tetszettek igazán. A viccek, poénok túl voltak tolva. Öcsém vidáman nevetgélt rajtuk. Örülök, hogy ő jól érezte magát, és sok poénnál inkább csak a fejemet forgattam, vagy inkább fintorogtam. Spoiler Peter B. Parker kislánya aranyos volt, bár az hogy ilyen veszélyes helyre magával vitte... Finoman szólva is felelőtlen. Az egész filmre jellemző volt egy kissé a túltolt koncepció. Túl sok Pókember és túl sok ábrázolás. A vége viszont érdekes lett. Talán jó lesz a zárás. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2023. Június 4. Hozzászólás ideje: 2023. Június 4. Szerintem a legjobb Pókember film. Ha már multiverzum, akkor feszítsék ki a határokat rendesen. Na, ez a film megteszi Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2023. Június 6. Hozzászólás ideje: 2023. Június 6. Captain America: Brave New World lett a 2024 május harmadikán megjelenő amcsi kapis muvi címe. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Június 7. Hozzászólás ideje: 2023. Június 7. 21 órával ezelőtt, Rog írta: Captain America: Brave New World lett a 2024 május harmadikán megjelenő amcsi kapis muvi címe. Szerepel benne Harrison Ford is? Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2023. Június 7. Hozzászólás ideje: 2023. Június 7. William Hurt halála miatt ő játsza Thaddeus ”Thunderbolt” Ross-t aki ebben a muviban már nem tábornok hanem az USA elnöke. Tavaly októberben jelentették be a szereplését. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.