NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2020. Június 21. Hozzászólás ideje: 2020. Június 21. Állítólag külön álló lesz igen, de nem gondolom hogy ennek bármi köze lenne Gordonhoz, Jokernél is szimplán így döntöttek és kész. A Joker is nagyon jól megállja szerintem önmagában a helyét. A DC-ben én annyira nem vagyok benne mint a Marvelben úgyhogy én már rég nem tudom mi az ami egy univerzum, mi reboot stb. így a többire nem tudok válaszolni. 1 Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2020. Június 21. Hozzászólás ideje: 2020. Június 21. Szimplán akkor még nem foglalkoztak annyira ezzel a kérdéssel. Úgymond továbbvitte az előző 2 film történetét, de folytatásnak nevezni elég merész tekintve, hogy csak az Alfrédot játszó színész tért vissza. A 2 Tim Burtun féle egyértelműen egybe tartozik, a másik kettő, meg csak Batman filmek. Mivel sok közük nincs egymáshoz, ezért kár is kontinuitást keresni bennük 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2020. Június 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. Június 21. 2020. 06. 21. - 9:24, NorbiLordi írta: Állítólag külön álló lesz igen, de nem gondolom hogy ennek bármi köze lenne Gordonhoz, Jokernél is szimplán így döntöttek és kész. A Joker is nagyon jól megállja szerintem önmagában a helyét. A DC-ben én annyira nem vagyok benne mint a Marvelben úgyhogy én már rég nem tudom mi az ami egy univerzum, mi reboot stb. így a többire nem tudok válaszolni. Teljes nézet A Joker film sztorija viszont egyértelműen elhatárolódik a DC mozi univerzumos Jokertől. Gondolom azért is akarták ezt, hogy az Öngyilkos Osztat visszaemlékezései ne korlátozzák a Joker filmet. Batmanre visszatérve. Hivatalosan is megerősítették a készítők, hogy a the Batman-nek nem lesz köze a DC mozi univerzumhoz, vagy tényleg csak pletyka? Egyébként szerintem simán lehetne a The Batman is része a filmes univerzumnak, csak Batman fiatalkorát mutatná be. Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2020. Június 21. Hozzászólás ideje: 2020. Június 21. 2020. 06. 21. - 11:13, Darth Revan9 írta: A Joker film sztorija viszont egyértelműen elhatárolódik a DC mozi univerzumos Jokertől. Gondolom azért is akarták ezt, hogy az Öngyilkos Osztat visszaemlékezései ne korlátozzák a Joker filmet. Batmanre visszatérve. Hivatalosan is megerősítették a készítők, hogy a the Batman-nek nem lesz köze a DC mozi univerzumhoz, vagy tényleg csak pletyka? Egyébként szerintem simán lehetne a The Batman is része a filmes univerzumnak, csak Batman fiatalkorát mutatná be. Teljes nézet Úgy konkrétan tudtommal nincs hivatalosan megerősítve, de úgy beszélnek róla a készítők hogy ez standalone lesz. Eredetileg a DCEU része lett volna, de miután Affleck otthagyta a projektet más irányba kezdtek el gondolkodni. 1 Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2020. Június 22. Hozzászólás ideje: 2020. Június 22. Hollywood Reporter értesülései szerint Michael Keaton visszatérhet Batman szerepébe a Flash moziban. 1 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2020. Június 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. Június 22. 2020. 06. 22. - 18:47, luke19 írta: Hollywood Reporter értesülései szerint Michael Keaton visszatérhet Batman szerepébe a Flash moziban. Teljes nézet Hú az jó lenne. Ezek szerint mégis Flashpoint lesz a téma? Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2020. Június 22. Hozzászólás ideje: 2020. Június 22. Elvileg az lesz, csak kisebb változtatásokkal. Ha igaz a hír, azért remélem Jeffrey Dean Morgan is feltűnik, mint Thomas Wayne, és nem az lesz a változtatás, hogy a képregény szerinti egyik legfontosabb szereplő nem lesz benne. 1 Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2020. Július 7. Hozzászólás ideje: 2020. Július 7. Érkezett pár Wonder Woman 1984 kép. Nagyon várom már a filmet, remélem nem lesz több halasztás. Ez a Golden Armor pedig gyönyörű. Be is szereztem egy McFarlane Toys DC Multiverse figurát is belőle: 1 3 Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2020. Július 7. Hozzászólás ideje: 2020. Július 7. (szerkesztve) Ha én is gyűjtenék figurákat akkor nekem az aranyszerkós szériából az alábbi kéne: Szerkesztve: 2020. Július 7. - Rog 3 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Július 10. Hozzászólás ideje: 2020. Július 10. Állítólag érkezni fog az HBO Max -ra egy új DC sorozat, amelyen Matt Reeves fog atyáskodni. A sorozat a gothami rendőrségre fog fókuszálni - elvileg Jeffrey Wright főszereplésével - és ugyanabba az univerzumba tartozna, mint a jövőre érkező mozifilm. Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. Július 10. Hozzászólás ideje: 2020. Július 10. 2020. 07. 10. - 17:49, Bence1997 írta: és ugyanabba az univerzumba tartozna, mint a jövőre érkező mozifilm. Teljes nézet A Batman? Amúgy pletykálnak rgy Zatana filmet is. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Július 10. Hozzászólás ideje: 2020. Július 10. 2020. 07. 10. - 17:54, Iqvi írta: A Batman? Amúgy pletykálnak rgy Zatana filmet is. Teljes nézet Aha, a The Batman film univerzumában szerepelne ez a zsarus DC sorozat... A Zatanáról meg: sok mindent pletykálnak, Justice League Darkot, Constantine is visszajön elvileg, meg tudja még kicsoda. Bár hogy mi lesz a jövőben DC fronton arra kíváncsi vagyok, márcsak a Flash film miatt is, mert tudtommal Cyborg is szerepel majd benne/vagy csak akarják? Cyborg meg nem tudom hogyan lesz a jövőben, mert az utóbbi időben a színész erősen nekiesett Whedonnak és néhány tagnak. 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2020. Július 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. Július 10. 2020. 07. 10. - 17:49, Bence1997 írta: Állítólag érkezni fog az HBO Max -ra egy új DC sorozat, amelyen Matt Reeves fog atyáskodni. A sorozat a gothami rendőrségre fog fókuszálni - elvileg Jeffrey Wright főszereplésével - és ugyanabba az univerzumba tartozna, mint a jövőre érkező mozifilm. Teljes nézet Ilyen sorozat már volt. Ez volt a Gotham. Válasz
HeirToGrievous Hozzászólás ideje: 2020. Július 11. Hozzászólás ideje: 2020. Július 11. 2020. 07. 10. - 17:59, Bence1997 írta: Aha, a The Batman film univerzumában szerepelne ez a zsarus DC sorozat... A Zatanáról meg: sok mindent pletykálnak, Justice League Darkot, Constantine is visszajön elvileg, meg tudja még kicsoda. Bár hogy mi lesz a jövőben DC fronton arra kíváncsi vagyok, márcsak a Flash film miatt is, mert tudtommal Cyborg is szerepel majd benne/vagy csak akarják? Cyborg meg nem tudom hogyan lesz a jövőben, mert az utóbbi időben a színész erősen nekiesett Whedonnak és néhány tagnak. Teljes nézet Pontosabban azoknak, akik szétcseszték az Igazság Ligája és az Öngyilkos Osztag filmeket. Ha jól tudom, akkor azok közül már egyik sem dolgozik a Warnernél. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Július 14. Hozzászólás ideje: 2020. Július 14. A The Batman szeptemberben fog tovább forogni. A vírus miatt nem mennek el az eddigi helyszínekre, hanem egy stúdióban felépített díszletek között fog majd folytatódni a munka... Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2020. Július 14. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. Július 14. Érdekes. Remélem időben elkészül. Vajon ez a film mennyire fog hasonlítani a korábbiakhoz? Maradnak a nolani realizmus talaján? Vagy egy összetettebb Batman jön? Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2020. Július 14. Hozzászólás ideje: 2020. Július 14. (szerkesztve) 2020. 07. 14. - 18:23, Darth Revan9 írta: Vajon ez a film mennyire fog hasonlítani a korábbiakhoz? Maradnak a nolani realizmus talaján? Vagy egy összetettebb Batman jön? Teljes nézet Az eddig látott Bat-járművek alapján én a realizmusra tippelnék. Szerkesztve: 2020. Július 14. - Darth Cupsy Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Július 24. Hozzászólás ideje: 2020. Július 24. Na a The Batman univerzumában játszódó új Gotham sorozat fog érkezni az HBO Maxra... 2 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2020. Július 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. Július 25. És ennek is Gotham lesz a címe? Valahogy most kevésbé hozott lázba. Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 2. Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 2. Júniusban elkezdtem egy szuperhős óriásmaraton pár napja végeztem a Marvellel (nemcsak MCU) és folytattam is egyből a DCEU-val most nézem a Justice League-t és akármilyen is lett nagyon sajnálom, hogy valószínűleg mostanában nem fogunk majd látni hasonló team up-ot a DC hősöktől. Talán ha a Snyder Cut sikeres lesz akkor elgondolkodnak újra a csoportos mozikon... remélem. 2 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 17. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 17. Batman kontra Robin. A történet a Baglyok Bíróságát és a Született gyilkost ötvözi. Remekül megcsinálták ezt az animációs mozit. Végig pörög, megfelelő a dráma, az akció és a feszültség. Vajon csinálnak majd ilyen Batman filmet valaha? Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 19. Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 19. A DCFandome végül két részletben lesz megtartva: az első menet most szombaton a "Hall of Heroes" címet kapta - itt főleg filmek és játékok lesznek - míg a szeptember 12. -én lévő "Explore the Multiverse" eseményen a sorozatoké lesz a főszerep. 1 Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 20. Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 20. Úgy hírlik hogy a The Batman forgatását szeptemberben az angliai Leavesden stúdióban kezdik folytatni. 1 Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 20. Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 20. (szerkesztve) A DC FanDome panelra szánt Justice League Snyder Cut tréler tízere: Szerkesztve: 2020. Augusztus 20. - Rog 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 20. Nem tudom, hogy az új Batmanhez mit szóljak. Állítólag Reeves, a rendező trilógiában gondolkodik, már az első részben lenne utalás Jokerre, a másodikban főszereplő lenne a Joker és a harmadik részre is visszatérne. Ez a koncepció valahogy a Sötét Lovag trilógiára emlékeztet nagyon. Ugyebár, a Ledger nem halt volna meg, akkor a harmadik részben visszatért volna, mint Joker. Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 21. Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 21. Ha minden igaz, Ben Affleck egy cameoig visszatér Batmanként a 2022-es Flashpoint filmben! 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 21. Ez jó hír. Azt hallottam már Keatont is megerősítették e mellett. Igaz ez? Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 21. Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 21. 2020. 08. 21. - 15:09, Darth Revan9 írta: Igaz ez? Teljes nézet Igen. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 22. Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 22. (szerkesztve) Elkezdődött a DCFandome. Szerkesztve: 2020. Augusztus 22. - Bence1997 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.