NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2020. Június 21. Hozzászólás ideje: 2020. Június 21. Állítólag külön álló lesz igen, de nem gondolom hogy ennek bármi köze lenne Gordonhoz, Jokernél is szimplán így döntöttek és kész. A Joker is nagyon jól megállja szerintem önmagában a helyét. A DC-ben én annyira nem vagyok benne mint a Marvelben úgyhogy én már rég nem tudom mi az ami egy univerzum, mi reboot stb. így a többire nem tudok válaszolni. 1 Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2020. Június 21. Hozzászólás ideje: 2020. Június 21. Szimplán akkor még nem foglalkoztak annyira ezzel a kérdéssel. Úgymond továbbvitte az előző 2 film történetét, de folytatásnak nevezni elég merész tekintve, hogy csak az Alfrédot játszó színész tért vissza. A 2 Tim Burtun féle egyértelműen egybe tartozik, a másik kettő, meg csak Batman filmek. Mivel sok közük nincs egymáshoz, ezért kár is kontinuitást keresni bennük 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2020. Június 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. Június 21. 1 órával ezelőtt, NorbiLordi írta: Állítólag külön álló lesz igen, de nem gondolom hogy ennek bármi köze lenne Gordonhoz, Jokernél is szimplán így döntöttek és kész. A Joker is nagyon jól megállja szerintem önmagában a helyét. A DC-ben én annyira nem vagyok benne mint a Marvelben úgyhogy én már rég nem tudom mi az ami egy univerzum, mi reboot stb. így a többire nem tudok válaszolni. A Joker film sztorija viszont egyértelműen elhatárolódik a DC mozi univerzumos Jokertől. Gondolom azért is akarták ezt, hogy az Öngyilkos Osztat visszaemlékezései ne korlátozzák a Joker filmet. Batmanre visszatérve. Hivatalosan is megerősítették a készítők, hogy a the Batman-nek nem lesz köze a DC mozi univerzumhoz, vagy tényleg csak pletyka? Egyébként szerintem simán lehetne a The Batman is része a filmes univerzumnak, csak Batman fiatalkorát mutatná be. Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2020. Június 21. Hozzászólás ideje: 2020. Június 21. 3 perccel korábban, Darth Revan9 írta: A Joker film sztorija viszont egyértelműen elhatárolódik a DC mozi univerzumos Jokertől. Gondolom azért is akarták ezt, hogy az Öngyilkos Osztat visszaemlékezései ne korlátozzák a Joker filmet. Batmanre visszatérve. Hivatalosan is megerősítették a készítők, hogy a the Batman-nek nem lesz köze a DC mozi univerzumhoz, vagy tényleg csak pletyka? Egyébként szerintem simán lehetne a The Batman is része a filmes univerzumnak, csak Batman fiatalkorát mutatná be. Úgy konkrétan tudtommal nincs hivatalosan megerősítve, de úgy beszélnek róla a készítők hogy ez standalone lesz. Eredetileg a DCEU része lett volna, de miután Affleck otthagyta a projektet más irányba kezdtek el gondolkodni. 1 Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2020. Június 22. Hozzászólás ideje: 2020. Június 22. Hollywood Reporter értesülései szerint Michael Keaton visszatérhet Batman szerepébe a Flash moziban. 1 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2020. Június 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. Június 22. 45 perccel korábban, luke19 írta: Hollywood Reporter értesülései szerint Michael Keaton visszatérhet Batman szerepébe a Flash moziban. Hú az jó lenne. Ezek szerint mégis Flashpoint lesz a téma? Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2020. Június 22. Hozzászólás ideje: 2020. Június 22. Elvileg az lesz, csak kisebb változtatásokkal. Ha igaz a hír, azért remélem Jeffrey Dean Morgan is feltűnik, mint Thomas Wayne, és nem az lesz a változtatás, hogy a képregény szerinti egyik legfontosabb szereplő nem lesz benne. 1 Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2020. Július 7. Hozzászólás ideje: 2020. Július 7. Érkezett pár Wonder Woman 1984 kép. Nagyon várom már a filmet, remélem nem lesz több halasztás. Ez a Golden Armor pedig gyönyörű. Be is szereztem egy McFarlane Toys DC Multiverse figurát is belőle: 1 3 Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2020. Július 7. Hozzászólás ideje: 2020. Július 7. (szerkesztve) Ha én is gyűjtenék figurákat akkor nekem az aranyszerkós szériából az alábbi kéne: Szerkesztve: 2020. Július 7. - Rog 3 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Július 10. Hozzászólás ideje: 2020. Július 10. Állítólag érkezni fog az HBO Max -ra egy új DC sorozat, amelyen Matt Reeves fog atyáskodni. A sorozat a gothami rendőrségre fog fókuszálni - elvileg Jeffrey Wright főszereplésével - és ugyanabba az univerzumba tartozna, mint a jövőre érkező mozifilm. Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. Július 10. Hozzászólás ideje: 2020. Július 10. 4 perccel korábban, Bence1997 írta: és ugyanabba az univerzumba tartozna, mint a jövőre érkező mozifilm. A Batman? Amúgy pletykálnak rgy Zatana filmet is. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Július 10. Hozzászólás ideje: 2020. Július 10. 1 perccel korábban, Iqvi írta: A Batman? Amúgy pletykálnak rgy Zatana filmet is. Aha, a The Batman film univerzumában szerepelne ez a zsarus DC sorozat... A Zatanáról meg: sok mindent pletykálnak, Justice League Darkot, Constantine is visszajön elvileg, meg tudja még kicsoda. Bár hogy mi lesz a jövőben DC fronton arra kíváncsi vagyok, márcsak a Flash film miatt is, mert tudtommal Cyborg is szerepel majd benne/vagy csak akarják? Cyborg meg nem tudom hogyan lesz a jövőben, mert az utóbbi időben a színész erősen nekiesett Whedonnak és néhány tagnak. 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2020. Július 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. Július 10. 1 órával ezelőtt, Bence1997 írta: Állítólag érkezni fog az HBO Max -ra egy új DC sorozat, amelyen Matt Reeves fog atyáskodni. A sorozat a gothami rendőrségre fog fókuszálni - elvileg Jeffrey Wright főszereplésével - és ugyanabba az univerzumba tartozna, mint a jövőre érkező mozifilm. Ilyen sorozat már volt. Ez volt a Gotham. Válasz
HeirToGrievous Hozzászólás ideje: 2020. Július 11. Hozzászólás ideje: 2020. Július 11. 2020. 07. 10. - 19:59, Bence1997 írta: Aha, a The Batman film univerzumában szerepelne ez a zsarus DC sorozat... A Zatanáról meg: sok mindent pletykálnak, Justice League Darkot, Constantine is visszajön elvileg, meg tudja még kicsoda. Bár hogy mi lesz a jövőben DC fronton arra kíváncsi vagyok, márcsak a Flash film miatt is, mert tudtommal Cyborg is szerepel majd benne/vagy csak akarják? Cyborg meg nem tudom hogyan lesz a jövőben, mert az utóbbi időben a színész erősen nekiesett Whedonnak és néhány tagnak. Pontosabban azoknak, akik szétcseszték az Igazság Ligája és az Öngyilkos Osztag filmeket. Ha jól tudom, akkor azok közül már egyik sem dolgozik a Warnernél. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Július 14. Hozzászólás ideje: 2020. Július 14. A The Batman szeptemberben fog tovább forogni. A vírus miatt nem mennek el az eddigi helyszínekre, hanem egy stúdióban felépített díszletek között fog majd folytatódni a munka... Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2020. Július 14. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. Július 14. Érdekes. Remélem időben elkészül. Vajon ez a film mennyire fog hasonlítani a korábbiakhoz? Maradnak a nolani realizmus talaján? Vagy egy összetettebb Batman jön? Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2020. Július 14. Hozzászólás ideje: 2020. Július 14. (szerkesztve) 8 perccel korábban, Darth Revan9 írta: Vajon ez a film mennyire fog hasonlítani a korábbiakhoz? Maradnak a nolani realizmus talaján? Vagy egy összetettebb Batman jön? Az eddig látott Bat-járművek alapján én a realizmusra tippelnék. Szerkesztve: 2020. Július 14. - Darth Cupsy Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Július 24. Hozzászólás ideje: 2020. Július 24. Na a The Batman univerzumában játszódó új Gotham sorozat fog érkezni az HBO Maxra... 2 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2020. Július 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. Július 25. És ennek is Gotham lesz a címe? Valahogy most kevésbé hozott lázba. Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 2. Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 2. Júniusban elkezdtem egy szuperhős óriásmaraton pár napja végeztem a Marvellel (nemcsak MCU) és folytattam is egyből a DCEU-val most nézem a Justice League-t és akármilyen is lett nagyon sajnálom, hogy valószínűleg mostanában nem fogunk majd látni hasonló team up-ot a DC hősöktől. Talán ha a Snyder Cut sikeres lesz akkor elgondolkodnak újra a csoportos mozikon... remélem. 2 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 17. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 17. Batman kontra Robin. A történet a Baglyok Bíróságát és a Született gyilkost ötvözi. Remekül megcsinálták ezt az animációs mozit. Végig pörög, megfelelő a dráma, az akció és a feszültség. Vajon csinálnak majd ilyen Batman filmet valaha? Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 19. Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 19. A DCFandome végül két részletben lesz megtartva: az első menet most szombaton a "Hall of Heroes" címet kapta - itt főleg filmek és játékok lesznek - míg a szeptember 12. -én lévő "Explore the Multiverse" eseményen a sorozatoké lesz a főszerep. 1 Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 20. Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 20. Úgy hírlik hogy a The Batman forgatását szeptemberben az angliai Leavesden stúdióban kezdik folytatni. 1 Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 20. Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 20. (szerkesztve) A DC FanDome panelra szánt Justice League Snyder Cut tréler tízere: Szerkesztve: 2020. Augusztus 20. - Rog 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 20. Nem tudom, hogy az új Batmanhez mit szóljak. Állítólag Reeves, a rendező trilógiában gondolkodik, már az első részben lenne utalás Jokerre, a másodikban főszereplő lenne a Joker és a harmadik részre is visszatérne. Ez a koncepció valahogy a Sötét Lovag trilógiára emlékeztet nagyon. Ugyebár, a Ledger nem halt volna meg, akkor a harmadik részben visszatért volna, mint Joker. Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 21. Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 21. Ha minden igaz, Ben Affleck egy cameoig visszatér Batmanként a 2022-es Flashpoint filmben! 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 21. Ez jó hír. Azt hallottam már Keatont is megerősítették e mellett. Igaz ez? Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 21. Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 21. 2 órával ezelőtt, Darth Revan9 írta: Igaz ez? Igen. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 22. Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 22. (szerkesztve) Elkezdődött a DCFandome. Szerkesztve: 2020. Augusztus 22. - Bence1997 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.